Nem tudom. Nekem egyetlen állattal sincs semmi bajom. Jöhet gyík kígyó kutya macska rinocérosz mindegy. Viszont a kecskét és a hozzá hasonló állatokat nem viselem jól. A pupillájuk engem iszonyatosan idegesít. basszus négyzet alakú a pupillájuk. Egyáltalán nem csodálom hogy az ördögöt is sokszor úgy ábrázolják mintha félig egy kecske lenne.
Most őszintén kérdezem. Ennek most mi értelme volt?
Eddig háziállatokról meg horgászatról ment a téma. Albumoknál nincs új album a részéről. Itt a falon nem volt már napok óta. Akkor most ez a csodás HSZ honnan jött? Én most ezt tényleg nem értem.
Na ezt a versenypinát megrakta már valaki? Hát én akartam csak közbejött a műtétem, meg hát messze is vagyok onnét. De eztet a nőt azé valaki jól valagon vághatná má! Gyerekek ennek az hiányzik az tuti. Hogy a azt a rózsaszín illatú valagát valaki telirakja..
Na, szevasztok.
Nekem egy 35-40 kilós kan boxerem van...az egy ördögfajzat, kurva okos, de csak a csibészségre szereti használni az eszét.
Szokott hozni meglepetést is:
- cipőm darabokban
- 0,5-3 méter közötti faág valahonnan??!!
- 1 méternél kevesebb gyökér mélységű termények feltépve és megsemmisítve
- mint egy targonca, a drótkerítésbe akasztja az alsó állkapcsát, feltépi a vezető szálat és hoz nekem kitűző karókat, mögötte 30 méter madzaggal.
- stb-stb-stb.
Áldott jó kutya, bármit megtesz a gazdiért, hogy kedveskedjen neki, egyem a szívét.
nekem az amstaff kb minden faszságtól mentes, nem kapar, éjjel alig ugat, nem nagyon futokos össze vissza
áldott fasza kutya
egy dilije van hogy ha bejön a tyúkudvarba akkor onnan valamit ki kell csempésznie....... mindegy mit csak valamit hozni kell
keresztapámnak volt vagy 200 birkája régen
nem emlészem már a pontos menetére de seggre lettek ültetve és szinte meg se moccantak
nekem a kecske szarvatlan és kis méretű, és tök szelíd
körmölni metszőollóval szoktam nekem a kacorkéses folyamat nem jött be
Akkor a fűevéssel együtt majd ezt is mondd el neki, mert a lebírkózás meg a seggre ültetés a legkevesebb a történetben. De ez rúg, csapkod a fejével, meg hányja magát jobbra balra, és ez van az évi 2-3 körmölésnél is..... Kecskék még rosszabbak, azoknak hegyes szarva is van.
Ha gondolod, legközelebb nem dobom ki a tiszta(?) élő gyapjút ha lenyírjuk, mert azt is magunknak kell csinálni, viheted. Nem mellesleg, az összes youtube videó, ahol 1 perc alatt megnyírnak egy birkát, csalás, hazugság, ámítás. Vagy fél órás kínlódás, derékfájás, izomláz meg ilyesmi.....
Ez a szerencséje a kis(????) rohadéknak, hogy annyi vidám pillanatot okozott már a 2 hülye haverjával, hogy az ember megkedveli őket, és már nem lesz belőle se kolbász se pörkölt. sokkal vidámabb lett az életem, mióta hobby állattartó lettem, lassan már kis állatkertem lesz itthon.
De hogy folytassam a zavarkeltést, ha már ilyen sikere van Artúrnak, akkor itt van még egy sztori.
Meg kellett szabadítani a golyóitól szegénykémet úgy 1 éves korában, mert folyamatosan szekcuálisan zaklatta(ez ma asszem divatos is különben) a 3 KUTYÁNKAT(!!!!) vazzeg. Azok meg ezt nem értékelték, mint a tepsit szettet open stage-éknél, és előbb csak morogtak, később oda is kaptak, aztán 1x-2x csúnyán megharapták a fülén meg a pofáján. Szóval kiheréltettük a szexragadozót, azóta rend van meg békesség.
Így van 10 Centi alatt az embereket sem igazán bírja el. Állltalában akkor szabad a Balatonra is rámenni ha átlagosan 10-12 centi vastag a jég. Autóknak olyan 30-40 Centi kell. De a tank bár nehezebb óriása felületen terül el a súlya. Olyan 50 centi körülire saccolom a jeget ami már elbírja
A skót juhász milyen alomból van?
Eddig háziállatokról meg horgászatról ment a téma. Albumoknál nincs új album a részéről. Itt a falon nem volt már napok óta. Akkor most ez a csodás HSZ honnan jött? Én most ezt tényleg nem értem.
Na, szevasztok.
Szokott hozni meglepetést is:
- cipőm darabokban
- 0,5-3 méter közötti faág valahonnan??!!
- 1 méternél kevesebb gyökér mélységű termények feltépve és megsemmisítve
- mint egy targonca, a drótkerítésbe akasztja az alsó állkapcsát, feltépi a vezető szálat és hoz nekem kitűző karókat, mögötte 30 méter madzaggal.
- stb-stb-stb.
Áldott jó kutya, bármit megtesz a gazdiért, hogy kedveskedjen neki, egyem a szívét.
áldott fasza kutya
egy dilije van hogy ha bejön a tyúkudvarba akkor onnan valamit ki kell csempésznie....... mindegy mit csak valamit hozni kell
nem emlészem már a pontos menetére de seggre lettek ültetve és szinte meg se moccantak
nekem a kecske szarvatlan és kis méretű, és tök szelíd
körmölni metszőollóval szoktam nekem a kacorkéses folyamat nem jött be
Az még harap is.
amúgy ez olyan mint a kocsin a vezérműszíj csere, minél többet csinálod annál gyorsabban megy
De hogy folytassam a zavarkeltést, ha már ilyen sikere van Artúrnak, akkor itt van még egy sztori.
Meg kellett szabadítani a golyóitól szegénykémet úgy 1 éves korában, mert folyamatosan szekcuálisan zaklatta(ez ma asszem divatos is különben) a 3 KUTYÁNKAT(!!!!) vazzeg. Azok meg ezt nem értékelték, mint a tepsit szettet open stage-éknél, és előbb csak morogtak, később oda is kaptak, aztán 1x-2x csúnyán megharapták a fülén meg a pofáján. Szóval kiheréltettük a szexragadozót, azóta rend van meg békesség.
persze az összes fa kérgét lezabálta