Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne báncsál defektet kaptam
Piros.
Tiltalak a picsába!
Fekete sárga gondolom
Utáltam volna ma dolgozni
Hagyd a fenébe,egy k5 1000 Gsxr kell neked.
pl nekem a husky "verseny" endúró volt
endúrózáskor dupla ideje volt mindennek mint a crossban pl olajcsere cross 8 óra endúró 16 óra
az is
Az is el van átkozva!
De valamelyik nap,még azt írtad,hogy színtévesztő vagy?!?!
Sziasztok!
Lenne egy pár kérdésem hozzátok, remélem jó helyre írok.
Először is elszeretnék elkezdeni motorozni. A motorok közül is a crossmotorok érdekelnek. Kérdés ,hogy milyet ajánlotok. 4t szeretnék és van rá 400-500e ft-om. Második kérdésem pedig,hogy ezek a motorok ugye üzemórásak ,de ez az üzemórás dolog endurozásra is igaz? Tehát a pályán eltöltött 1 üzemóra az megfelel endurozásra is 1 üzemórának?
Elöre is köszönöm.
én azt a testváladékot zöldnek láttam........
Valami elátkozott királylány lehetett! Kék volt a ......!
Hááát, az se kutya.
A banyataknyoson jobban
Az utolsón mulattál mi!?
"Hadi titok"
Haditok!!
Bár ebben is elvileg egy robot vezeti a teherautót, és nem is egyszerű terepen, mégis úgy gondolom hogy egy motor versenytpójához sokkal több kell mint ennek a böszme teherautónak a szöttyögéséhez.
Persze lehet simán van már ilyen teknika. Ki tudja a katonaság mivel szórakozik.

http://youtu.be/jV51BGIzkwU
Melyik hadsereg? És ha nem nyilvános akkor honnan tudsz róla?
Szerintem van már olyan progi! Csak azt a hadsereg teszteli, és főleg nem nyilvánosan!!!
320-nál unalmas középfordulaton berreg...ahha.
Durvát ment, 457 km/h.
az elején kb úgy gyorsult mint a robogóm
utána lehet leelőzött volna
a közápkateróriás új kocsikban már van olyan tempomat hogy követi a másik kocsit x méterre ha 20al megy akkor 20al követi ha 120al akkor annyival
szóval megvan már most is az a technológia hogy ne fusson rá vagy ne menjen neki szemből
az hogy a tesztüzemben 30al megy az nagyon valószínű, kb minden bonyolultabb automata gépet először lassabban próbálnak ki, akár nyomdagép akár csavar mángorló stb
az hogy ez a nagy automatizálás jó dolog-e azt nem tudom.....bár egy automata vezetőnek én személy szerint örülnék mert utálok vezetni