Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elírtam, Amu- és Szir darja, nem Amúr.

Érdekesség még, hogy volt olyan év, mikor az Aral kikötőtől 160 km-re (a Balaton kétszerese, hosszirányban) kezdődött a víz, az is egy sós láp volt már csak. A Kok-Aral gát megépítésével mentették meg az Aral öbölt, ami a tó kb. 10%-a csupán.
Ha befejeznék a Turáni-alföld öntözését és mindkét folyó eljutna a tóba, akkor 200 év lenne a feltöltődés, mely már nem tudná visszahozni az eredeti állapotokat, a bemosódott vegyszerek miatt egy Magyarország méretű vegyszerekkel teli fertő lenne csak.

Az Aral tó odaveszett...végleg.
Külön rémisztő, hogy a tó közepén lévő lakatlan szigeten üzemeltette a szovjet birodalom a saját kis vegyi fegyver kísérleti laboratóriumát, melyet a tó kiszáradásával a vaskapukat leláncolva magára hagytak. Mivel félő volt, hogy a tó helyén lévő sivatagon át a rágcsálók világméretű járványokat okozó vírusokat hoznak ki a parti kikötőkbe, így a 2000-es évek elején amerikai csapatok tisztították meg a területet.
Amit ott találtak, minden képzeletet felülmúlt, pestis, kanyaró, ebola, minden volt, plusz majmok, lovak és egyéb emlősök iszonyatosan eltorzult tetemei...

Viva la szovjetunió...
Ezek egy fura alakú felhőre is azt hiszik, hogy aluminát-jodid meg bárium-aldehid-metán, meg hasonló létezhetetlen szarsággal megalkotott rákkeltő felhő.

Ráadásul sok köztük az olyan, aki a valóban brutális mutációkat okozó, maximálisan rákkeltő DDT-t még úttörő dalokat énekelve vidáman permetezte...azóta szerencsére betiltották azt a szart, de az Aral tó katasztrófája előtt a Turáni-alföldről az Amur-darja és a Szír-darja folyók iszonyatos mennyiségű DDT-t mostak bele a folyamatosan kiszáradó Aral-ba. Ami aztán 90%-ban megsemmisült, kiszáradt és helyén egy mutációkat okozó vegyszerekkel teli homok sivatag maradt.

Ezzel fel is dobnám ma esti témánkat:
Mennyit tudtok az Aral katasztrófáról? Csak hogy esetleg kedvet kapjatok, az alap sztori:

Kazahsztán határán volt egy Magyarország méretű édesvizű beltenger, csodálatos partvidékkel és felbecsülhetetlen élővilággal. Jöttek az oroszok és közölték, hogy a katonaságnak az iszonyatos mennyiségű szöveg anyag szükségletét a Turáni-alföld (félsivatagos sztyeppe) termővé változtatásával fogják biztosítani.
Ehhez el kellett öntözniük úgy 60-70 éven át az Amur és Szír folyók 90%-át!
Előre megmondták nekik, hogy ez a teljes Közép-Ázsia belső területeit érintő katasztrófához vezet, de leszarták és megcsinálták...

Többek között így halt ki a világ 9 tigris alfajából a legnagyobb, a csodálatos Kaszpi-tigris, mely a tó déli részén fekvő Dunántúl méretű mocsaras, nádas delta vidéken élt. Utolsó példányát 1954-ben mészárolták le...
Soha ne legyen házam sem telkem ! De ezt te sem komolyan gondoltad ! De ha nem lenne olyan sok vakargatni való rüh a hátunkon , jutna telekre is , meg házikóra is ! ?
Reptéren dolgozok.
Egyszer odajött hozzám egy ismerős, hogy én mint reptéri dolgozó biztos látok olyanokat amit nem vallanak be, mármint ilyen fura chemtrailes repülőket amit éjszaka pakolnak fel vegyi anyagokkal.
Mondtam neki, hogyne, extra pénzért én is segítek lapátolni a báriumot meg alumíniumot ezekbe, mert jól fizetnek.
Szerintem én is hozzájárultam a legendához ezzel

Amúgy meg tényleg létezik chemtrail-es repülés. Nagyon régi hagyománya van ennek már:
http://www.tankonyvtar.hu/hu/t...
Én meg itt küzdök, meg gürizek, hogy valahol egy házikót tudjak venni. Pedig csak cigánynak kéne lenni és kapnék telket, házat mindent...
Valami ,-TEKen lövés volt magyarba is! Nem is olyan régen!
De legalább amíg börtönben van, addig nem szaporodik......

Más: http://index.hu/mindekozben/po...
Sajnos már a 80-as években is pátyolgatták őket nagyon! Az újonnan nyitott utcákban ingyenes telek,+ építési segély,kamatmentes kölcsön, stb.! Azt sem törlesztették!!!!!!!
Hallod Laci, ezt le ne írd fb-on, mert ezt úgy be fogjűk nyalni, hogy erre külön egyházat fog alapítani a sok vadbarom!
A chemtrail is így indult, valaki összerakott egy billegő sztorit és mindenki elhitte, pedig csak poénnak indult.
Félreérted!
Azért nem tennék hozzá mert teljes a kórkép!
De az is lehet hogy a reptiliánok is PC-k voltak, és hagyták fejükre nőni a majom ivadékokat, aztán meg a puszta létszámfölény miatt kiszorítottuk őket a fejlettségük ellenére.
Végül kénytelenek voltak visszavonulni utolsó menedékükbe, Atlantiszba, de végül valamelyik majom ellopta a szent gumidugót a kádból és így léket kapva elsüllyedt az egész város, ezzel végleg elpusztítva a büszke gyíkemberek civilizációnak utolsó nyomát is
Akkor úgy írom , ha lett volna értelmesebb élet a földön pl. hazánkban , már rég kiirtotta volna az élősködő parazitákat , nem hogy még a nyakába vegyen egy másikat is ! / mai Európa / Nehogy azt hidd az Amerikaiak nem bánták meg amikor az első rabszolgát az othonukba engedték ! Csak nem vették komolyan a történelmet ! ?
én már belezavarodtam a témákba
Most nem egyről beszélünk , de lehet a körkülönbség miatt van !
annyira nem érdekel a téma
1000fée mindenből vannak olyan bizonyítások amik majdnem helytállóak akár piramis öntéstől akár a földönkívüliek létezéséig, vagy épp atlantisz stb
amúgy ez a majdnem dolog olyanoknál is játszik mint akár az ősrobbanás, szerintem ezt se könnyebb elhinni mint hogy az úr 6 nap alatt megteremtette a világot
ha kurvára ráérek megnézek egy csomó mindenféle tuti filmet egy-egy témáról és egyből megvan 5-6 fée igazság, amik nem teljesen de egész hihetőek
A földön soha a büdös életben nem volt értelmesebb faj ! Erre az a bizonyíték , hogy a sötétkék népcsoport még mindíg él , és szaporodik ! Volt egy majdnem fejlettebb , de azt csak személyesen tárgyalnám !
Amúgy meg újabb kürtőskalács .
Az ilyen volumenű betonozás olyan hőt indukált ami ókori technikával tuti katasztrófa,sose köt meg.
Ha olyan technika ami nem kémiai reakció által jót akkor passz.
Nem is fognak soha!! Kidobott pénz!
Köszi! Én is olvastam már ezt az elméletet, hogy úgy öntötték és formázták mint a vályogot! Valszeg ez a leglogikusabb magyarázat! Az évezredek során meg teljesen megkövesedett! Az úgynevezett "római beton" (lehet,hogy nem ez a neve) pontos mibenlétét, és keverési aranyát is keresik ha jól tudom!( vagy már nem)
A vándor életmódnak volt egy hátulütője, mégpedig, hogy az erőszakot és lopást akkoriban sem vetették meg. Értelem szerűen nem lehetett hagyni, hogy szabadon kószáljanak, névtelenül, ellenőrizetlenül. Első lépés a letelepítésük volt.
Akkoriban hogy fogtak volna meg a zsandárok 2 barna képű, ugyan úgy kinéző tetvet, akik a paraszt összes kecskéjét ellopták? Se nevük, se lakhelyük, se semmi azonosítási lehetőség...
Talán ott a gond hogy nem is akartak sosem beilleszkedni hanem kényszerítve lettek.
Hajdanán amikor aratás volt arattak ha favágás volt azt vágtak, mindenféle idény és vándor melót csináltak
Aztán végül addig szopatták őket amíg ez lett sok szar döntés egymás után
Felzárkóztatásra költött pénznek szerintem a század részét se arra költötték amire kellett
És abban is biztos vagyok hogy pl a nemzetünk gázszerelője több kárt okozott az államnak mint fél vagylehet egész borsod összesen
Nehogy azt hidd, hogy gyűlölködök, mert egy arany pofa kölyök vagyok...de a tényeken nincs mit szépíteni, évszázadok álltak rendelkezésükre a beilleszkedésre és felzárkózásra, de képtelenek rá, ez van.