Cápa is kb. ilyen. Életében feljött először velünk a P. ringre aztán ment olyan időt az első etapban amilyet páran évek gyakorlása után. Valakinek jól megy.
Pedig nem láttam a célegyenes végét úgy okádta a gixer a füstöt Azt vártam mikor esik szét
Csak Predire gondolok... A Mátrában arc volt, valaki mev akarta verni, meghalt. Elment pályázni, asstem az 5dik idő az övé a Hringen... Van, aki itt is, ott is tud...
Vagy Végh Tomi...
A vén csontot asszem tavaly decemberben próbáltam a godollo autópálya m31 ipari Park közti 5 km en,vitte a 220- at csak lefagyott a tokám.
Szerintem amilyen kotlak újonnan se vitte volna 250 fölé.
ne csacsogjatok már ennyi minden bolondságot
az a lényeg hogy keresek egy alkatrészt, igazándiból ez valamiféle átalakító usa-eu-stb kivitelben van (láttam már ilyet de nem jut eszembe a neve)
a képen van egy töltő , ennek a dugójára kellene ráhúzni ezt az átalakítót hogy beérjen a földent konnektorba
csak nem tudom milyen néven kell rákeresni az alin
szóval ha valakinek lenne ezügyben infója az nagyon jól jönne most mert az ideg széjjel tép
Ah, ez az a motor amit 2004-ben megvett ujonnan es 7000 km van benne. Ebbol 2000-t en pakoltam bele 3 szombat alatt. Szerinted mennyire hasznalta az Oregem?
https://ledfutar.unas.hu/spd/K...
Pedig nem láttam a célegyenes végét úgy okádta a gixer a füstöt Azt vártam mikor esik szét
Viszont alapvetően jó a hangja.
Vagy Végh Tomi...
"Szart csak olcson" jeligére.
De van több opció.
Télen turkalok a beleiben mert szerintem van ott baj kompresszioban.
Szerintem amilyen kotlak újonnan se vitte volna 250 fölé.
az a lényeg hogy keresek egy alkatrészt, igazándiból ez valamiféle átalakító usa-eu-stb kivitelben van (láttam már ilyet de nem jut eszembe a neve)
a képen van egy töltő , ennek a dugójára kellene ráhúzni ezt az átalakítót hogy beérjen a földent konnektorba
csak nem tudom milyen néven kell rákeresni az alin
szóval ha valakinek lenne ezügyben infója az nagyon jól jönne most mert az ideg széjjel tép