Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cápa elhagyta többször a hátsó feknyerget is.
Papírkutyák
Nekem 10 fokban már csak 3 centi... ...a majrécsíkom!
10fok pont ideális, legalább nem lesz melegem.
Ja,Sanyinak akartam írni. Mindegy
Mondhatni..... ami nem földelt konnektor oda jó a cucc a földeltbe nem ér be
Cápa is kb. ilyen. Életében feljött először velünk a P. ringre aztán ment olyan időt az első etapban amilyet páran évek gyakorlása után. Valakinek jól megy.
Pedig nem láttam a célegyenes végét úgy okádta a gixer a füstöt Azt vártam mikor esik szét
Amúgy szerintem köze lehet a szarul belemokolt autolegszoronek és a szivotorokban talált soderszeru anyagnak.
Viszont alapvetően jó a hangja.
Csak Predire gondolok... A Mátrában arc volt, valaki mev akarta verni, meghalt. Elment pályázni, asstem az 5dik idő az övé a Hringen... Van, aki itt is, ott is tud...
Vagy Végh Tomi...
Eu-eu vacak?
Mar beletettem 8000 et szal majdnem 40k.
"Szart csak olcson" jeligére.
De van több opció.
Vagy le kell fogynod 50 kilóra és akkor meglesz a 250
nem, erre kell ráhúzni az adaptert amiből van usás eu-s stb
34 ezer km van benne nemde?
Szerintem az nem volt valósak csak 200.viszont feljebb nem akarodzott.
Télen turkalok a beleiben mert szerintem van ott baj kompresszioban.
Tudja fene, nekem a TL 260-ig forgott óra szerint . Azt hiszem az a gyári adat. Urban legendek szerint megy az többet is.
Usákos a töltő?
A vén csontot asszem tavaly decemberben próbáltam a godollo autópálya m31 ipari Park közti 5 km en,vitte a 220- at csak lefagyott a tokám.
Szerintem amilyen kotlak újonnan se vitte volna 250 fölé.
Olyanok leszünk, mint a fagyott kutyaláb merevek
ne csacsogjatok már ennyi minden bolondságot
az a lényeg hogy keresek egy alkatrészt, igazándiból ez valamiféle átalakító usa-eu-stb kivitelben van (láttam már ilyet de nem jut eszembe a neve)
a képen van egy töltő , ennek a dugójára kellene ráhúzni ezt az átalakítót hogy beérjen a földent konnektorba
csak nem tudom milyen néven kell rákeresni az alin
szóval ha valakinek lenne ezügyben infója az nagyon jól jönne most mert az ideg széjjel tép
mi bajunk lehet?!
Ah, ez az a motor amit 2004-ben megvett ujonnan es 7000 km van benne. Ebbol 2000-t en pakoltam bele 3 szombat alatt. Szerinted mennyire hasznalta az Oregem?