Nya, akkor tessek megnezni, hogy nyitva van e meg Kakucs, es menj el egy hetkoznap. Nekunk anno a szerdat mondtak idealisnak. Hidd el, 1ora alatt elfaradsz, mint a szar viszont laza technikas palya, szoval ott pakolhatod a malacod ide-oda
Lazán megéri a szabit egy teljes pályanap :)
Ne mond hogy nincs egy szerencsétlen motorozásra is alkalmas gokart pálya a "kolbászból kerítés" hazájában?
Igaz , Igaz , nekem is kell ekecselni rá , mert még az enduró gumival is elkopott a lábtartógumi , pedig az mén oldalra mint a szar ! Simó über alles !
Annak idején a P-20 - 21-el nekem az is örömöt okozott, ha eltudtam menni anyámékhoz és vissza probléma nélkül. De most Ti jó dolgotokban a jó gépekkel nem tudjátok, hogy szaporítsátok az út melletti kereszteket ?!
Nekem messze van (nyugati határ). Pannónia ring van legközebb, Más nincs itt. Nem elég, hogy drága, de jórészt hétközben van a pályanap. 22 nap szabiból, pont nem arra fogok pazarolni. Délutánira szoktunk kimenni nagy ritkán. Három etap meg kevés. Addigra rázódok bele kb...
Van ebben egy kis irónia , ne legyél már ilyen ünneprontó ! Egyébként a te motrodból is ki lehetne baszni négy váltókereket , mert 130-hoz az is elég !
nekem régen voltak mersz napok amikor azt teszteltem a szimó mennyivel tudja a kanyart bevenni
berepült a szőlősorba párszor szegényke, faterom nem győzte hegeszteni a lábtartót
Ne mond hogy nincs egy szerencsétlen motorozásra is alkalmas gokart pálya a "kolbászból kerítés" hazájában?
Ha meg más földrészen van, ott is vannak kisebb pályák.
Akkor írják ezt a síromra
Akkor inkább megyek busszal,az olcsóbb.
berepült a szőlősorba párszor szegényke, faterom nem győzte hegeszteni a lábtartót