Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nya, akkor tessek megnezni, hogy nyitva van e meg Kakucs, es menj el egy hetkoznap. Nekunk anno a szerdat mondtak idealisnak. Hidd el, 1ora alatt elfaradsz, mint a szar viszont laza technikas palya, szoval ott pakolhatod a malacod ide-oda
Tudom B+!!
Olyat nekem is kellene a télen alkotnom. Majd kiokoskodom mi hova kerüljön.
Há most ezt méé én kaptam ! ? Iszen én intem itt nyugalomra a jó népet !
Lazán megéri a szabit egy teljes pályanap :)
Ne mond hogy nincs egy szerencsétlen motorozásra is alkalmas gokart pálya a "kolbászból kerítés" hazájában?
Na meg is tárgyaltuk. CSak szóljatok időben. Amúgy is van egy halom szabim még és már basztat a HR hogy vegyem ki max elmegyek egy nap szabira. :-D
Főleg nekem.
Igaz , Igaz , nekem is kell ekecselni rá , mert még az enduró gumival is elkopott a lábtartógumi , pedig az mén oldalra mint a szar ! Simó über alles !
Hring-hez nincs vészesen messzi egyik sem.
Ha meg más földrészen van, ott is vannak kisebb pályák.
Van egy rossz hírem, de előbb vagy utóbb, mind meghalunk. Ki előbb, ki utóbb. Valakinek motor sem kell hozzá
Akkor írják ezt a síromra
Annak idején a P-20 - 21-el nekem az is örömöt okozott, ha eltudtam menni anyámékhoz és vissza probléma nélkül. De most Ti jó dolgotokban a jó gépekkel nem tudjátok, hogy szaporítsátok az út melletti kereszteket ?!
Ezért kell felhajlós
Látod ? Most basszuk a gyöpöt nem tegnap délután !
Nekem messze van (nyugati határ). Pannónia ring van legközebb, Más nincs itt. Nem elég, hogy drága, de jórészt hétközben van a pályanap. 22 nap szabiból, pont nem arra fogok pazarolni. Délutánira szoktunk kimenni nagy ritkán. Három etap meg kevés. Addigra rázódok bele kb...
Aztatat akkóóó baszasssuk !
Lemehetünk simán azt csapat6tunk!
No problem sz-cs-p is jó lehet nem megyek megvárlak, azt baszassuk ahogy mondanád!
Tudja a f@xom ! Most végeztem bassza meg ! reggel óta nyomtam , két melóm volt , holnap is kettő !
Mondjuk az is fasz aki mindent betart motoron.
Akkor inkább megyek busszal,az olcsóbb.
Ha jó az idő lejöhetnétek Balaton felé akkor én beszállnék egy körre :-D
Van ebben egy kis irónia , ne legyél már ilyen ünneprontó ! Egyébként a te motrodból is ki lehetne baszni négy váltókereket , mert 130-hoz az is elég !
Tudod milyen rohadt messze van az tőle?
nekem régen voltak mersz napok amikor azt teszteltem a szimó mennyivel tudja a kanyart bevenni
berepült a szőlősorba párszor szegényke, faterom nem győzte hegeszteni a lábtartót
Hát pályázni fagyott kutyalábkén nem nagyon ildomos mert ön és közveszélyes mint ahogy az alpoki haverja is megmondta neki.
Na majd nekem adhatnál jó tanácsokat. Mikor végzel időben kora délután kb. lehet tudni