Én meg igen.
Fontos?
Vagy akasszam szögre a sisakot?
Amúgy tervben volt a gyorsváltó.De majd csak akkor ha tollasabb leszek.Végülis 150e nem a világvége.Lehet utólag is.
Az az utcai közember aki nagy ritkán feltéved a pályára.
Szerintem ti összekeveritek a pályázás azon formáját ahogy ti csináljátok.(csak pályagép,utcán nem,melegítő és az összes kellék) és azokat az utcai emberkéket akik ki szeretnék próbálni milyen forgalom nélkül relatíve gyorsan menni.
Attól hogy valakin púpos bőrruha van nem biztos hogy pályamotoros is.
KB mint régen a Mersz estéken felmerészkedő egyszeri halandó.
Hát nekem 2:24 volt Pannónia ringen az első nap legjobbja.
Valahol 2.20 környékén a második nap és bukás után fel is adtam az időeredmények hajszolását
Az első mért, vagy sac/kb. az első? Először a 4. pályanapomon mértek nekem időt. Az 2:18 volt. Ebből kiindulva az első pályanapomon 2:30-2:40 között mentem.
Nem tanultál volna azzal a gurulással semmit. Mindenki örülhetett volna ha esés nélkül hazamegy
Semmit nem tudok, amit itt bárki ne tudni, ha nem is gyakorlatban, de elméletben biztosan.
Amúgy meg akárki akart tanulni, és adtam neki tanácsot úgysem fogadta meg. Általában a kiülésnél már elakad a a dolog. Legviccesebb válasz az volt, hogy "dől a motor anélkül is".
Ennyit a dologról úgy általában.
1997-ben
Nem tudom mennyire kell erőltetni a kuplungolást 10-12 ezres fordulatszámok környékén.
Fontos?
Vagy akasszam szögre a sisakot?
Amúgy tervben volt a gyorsváltó.De majd csak akkor ha tollasabb leszek.Végülis 150e nem a világvége.Lehet utólag is.
Szerintem ti összekeveritek a pályázás azon formáját ahogy ti csináljátok.(csak pályagép,utcán nem,melegítő és az összes kellék) és azokat az utcai emberkéket akik ki szeretnék próbálni milyen forgalom nélkül relatíve gyorsan menni.
Attól hogy valakin púpos bőrruha van nem biztos hogy pályamotoros is.
KB mint régen a Mersz estéken felmerészkedő egyszeri halandó.
Valahol 2.20 környékén a második nap és bukás után fel is adtam az időeredmények hajszolását
az hungaroring volt?
Ez a pályázás!!
http://youtu.be/NX27EHg1P-U
http://youtu.be/Mm_U8kg9cFk
Semmit nem tudok, amit itt bárki ne tudni, ha nem is gyakorlatban, de elméletben biztosan.
Amúgy meg akárki akart tanulni, és adtam neki tanácsot úgysem fogadta meg. Általában a kiülésnél már elakad a a dolog. Legviccesebb válasz az volt, hogy "dől a motor anélkül is".
Ennyit a dologról úgy általában.