Már megint mi folyik itt? Ogerg vazze nem érdekel mennyire vagy jó motoros de már 10x eleged volt a témából és befejezted! Jano direkt mindig előtted fogok elesni az osztrák versenyen, hogy idegesítselek!
A videóhoz meg annyit, hogy kb. 2 órája volt meg az első motorom amikor így estem el vele. Csak ott még autós sem volt. Szóval itt 0 rutint látok hiszen még vészfékezésre sem volt szükség olyan lassan ment. Mire eljutott a teljes fékerőig már megállt. Csak aztán el is dőlt.
Aztán, hogy megéri-e pereskedni azt ő tudja.
Már rég nem foglalkoztat a szezon.Ez már elúszott.Majd tavasszal.Addig pénzgyűjtés meg matatás öreg szarokon.
Max hazabiciklizek a damjanicsól.De ha kibaszotthideg lesz futóra dobom fel még arra a 20 km-re is.
De nekem már elegem lett ebből a témából. Már fáraszt és már leszarom. Próbáltam kulturált beszélgetést folytatni veled és bár semmi káromkodás nem volt a te mondandódban sem, igazából semmi másra nem mész rá csak arra hogy kötekedj. Ritka békeszerető ember vagyok és kifejezetten kulturált de mikor az embert hülyének azért csak mert más állásponton van mint az akivel beszél azt ritka nehezen viselem. változtatok az álláspontomon elég sokat mert nem ragaszkodom görcsösen az én igazamhoz, de mikor ezt a váltást is félre értik az is fárasztó. Beleuntam a veled történő beszélgetésbe. Ezért letojom. Könyvelj el egy bukdácsoló mazsolának nem feltétlenül érdekel. Eleinte még kíváncsi voltam te hogyan mész mert én nem szégyenlek tanulni a jobbtól. De ezek után fikarcnyit sem érdekel már.
Én nagyon szívesen elmegyek bárkivel motorozni. De nekem a témából elég lett. Dolgozom. Az meg hogy kinek gondolja most ezt mármint hogy megfutamodok vagy valami ilyesmi azt meg valójában leszarom. Én úgy megyek ahogy én szeretek. Ennyi. Az most hogy gyors e vagy sem azt meg kb leszarom.
Az én statisztikám évi egy borulás.
Úgyhogy ezt megtartom a hondának.
A streettek csak és kizárólag úgy megyek mint ahogy az öregek basznak.
És kibaszottsok 3 betűset fogok használni.Meg esőmódot meg támkereket meg a faszomtudjamit.
Lehetséges, hogy túl vannak tolva a balesetek videók, baleseti jelentések.
Tegnap beszéltem asszonnyal, hogy kíváncsi leszek a statisztikákra, mert idén vagy kurva sokan haltak meg, sok volt a baleset, vagy túlzott figyelmet kapott a dolog.
Mindesetre bennem mostanság rossz érzéseket kelt.
Mondjuk tény és való hogy általános elvárás a nem büdösbogárként fetrengés mindennap.
De a feltöltések pont azok amik néha történnek balfaszokkal.Messze nem ennyi az eset.
Szerintem.
Ja meg ha már kétkerekűvel megy, és olyan fene "gyorsan", akkor legalább ne a felezővonalra állva tegye ezt. Csak egy kicsit menne arrébb, de nem, ehelyett évezi, hogy feltart Ez volt a másik bajom a hétvégén.
De nem is azt várom el.
Én azt várnám el, ha elmegyek motorozni, akár utassal, akkor senki ne jöjjön velem szembe a sávomba, ne essen el előttem, és én ne menjek át rajta. Márpedig heti szinten löknek ide fel egy olyan videot amin ez megtörténik.
Persze így erre könnyű legyinteni, hogy hadd csinálja, majd belejön, de valóságban amikor minket, vagy valmeiyk haverunkat ütik így el (és ne adj isten meghal), akkor már nem ennyire vicces a történet, és hirtelen eltűnik a tolarencia.
Te tudod , de aki csak a H ringre , Kakucsra vagy E ringre jár az nem tudja hpgy van az kicsit máskép . Kisebb fasz , szerintem sokkal nagyobb kell közútra, de ezt nem lehet elvárni és másnak ezért oktatást tartani .Már rég elmúlt hogy úgy mennem ahogy merek , ma már csak ahogy tudok de az sem rossz ! Az meg aztán a legroszabb ha valakit így biztatsz hogy bizonyítson NEKED . Erre írtam hpgy elõre fele nézz és van hol nizonyíts MAGADNAK . De az sem baj ha bohócnak néznek , fôleg ha a végén kiderül hogy tied a cirkusz !
Te teljesen el vagy tévedve szerintem. Voltam kint a pályán, és tudom, hogy amatőr szinten is hogy mennek.
Aztán akkor mi a fasz van? Nekik van arra pénzük és energiájuk, hogy gyakoroljanak és pályagépet tartsanak fenn.
Amúgy meg szerintem semmivel sem kell kisebb fasz ahhoz, hogy valaki utcán menjen komoly tempót.
Megyek szurkolni én is. szívesen nézek versenyt. Fel is szívesen felmennék de nincs még meg a bőrkombi addig ha lehet sem szívesen megyek fel. Majd ha meg van.
Senki nem mondta fasz vagy ! Te nem tudsz olvasni én tegnam egész nap nem voltam viszont lenyomtam 600 km-t a Tranyóval .Mellesleg én is két mixer között pötyögök . Azt viszont komolyan gondoltam ha ennyire tökös vagy pályán is szívesen szurkolnánk neked az osztrák állatok között ! Besegítünk a nevezésben is . Ill. ha az én barátaim lesznek itt ingyen felmehetsz közéjük , ezt elintézem .
A videóhoz meg annyit, hogy kb. 2 órája volt meg az első motorom amikor így estem el vele. Csak ott még autós sem volt. Szóval itt 0 rutint látok hiszen még vészfékezésre sem volt szükség olyan lassan ment. Mire eljutott a teljes fékerőig már megállt. Csak aztán el is dőlt.
Aztán, hogy megéri-e pereskedni azt ő tudja.