Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, főleg ha az ember kellően visszapakol a kanyar előtt, meg már amúgy is a levegőben van a hátulja (vagy rohadtul el van könnyülve), mert olyan rövid a féktáv
Igen sikerült már. Eddig egyszer. Ettől még nem szerettem meg az ABS-t de bizonyos helyzetekben a hasznosságát eddig sem és ez után sem tagadom. De nekem továbbra sem kell.
Hátul van motorfék az kb mindenre elég is
Nekem kb 2első fékbetét után a hátsó még alig kopott
Hátul van motorfék az kb mindenre elég is
Nekem kb 2első fékbetét után a hátsó még alig kopott
Múltkor még úgy volt, hogy szeretnél pofára esni abs-nélk.
Ezek szerint sikerült már
én elég sokat , fél év alatt eléggé elkopott a cserélt fékbetétem, majd most cserélek megint
Na ott az én esetemnél tuti hasznos lett volna. (És a mami sem lépett le elém csak én bambultam be) Mondjuk ettől még nem kedvelem de ott tuti hasznomra vált volna.
Gyűlnek a bénázós fékezések
Mondom én hogy fasza az abs
Kösziiiii!
pedig kellene(nekem se megy, elkopott a reflex, keveset megyek), kisebb lesz a fordulókör is
Nem amúgy én basztam el felesleges az aszfaltra kenni. Törökbálinton történt a város közepén. Ott kottáztam el valamit. Viszont most már egyre inkább zavar a véleményformálásod. Nem vagyok egy Gp pilóta ezt tudom nagyon jól sőt nagyon sok mindent kell még elsajátítanom de egyre inkább úgy érzem az a tévképzeted van hogy én csak bukdácsolok ezzel a nagy döggel. Szóval jó lenne egyszer összefutni hogy bebizonyítsam hogy csak azért mert én elismerem ha hibázok és elbaszok valamit meg kurva sokat kérdezek az nem jelenti azt hogy esek kelet minden második kanyarban.
Valaki hátsófékezik, én általában nem szarakodok vele.
Cseszneken volt találka unokatesómmal. Úgy volt megbeszélve, hogy lent a buszmegállóban. Errebahogy nyelezem a lejtőn lefelé a pihenőből integet(a vár felőli, nem a büfé) fék, fék, fék, lattam a bejárat már nem lesz meg, a kijáraton fordultam be. Csak az ujjam a féken maradt, aztán azon a háromszög alakú murvafelhordáson, ami az autók íve mellett kialakul el is ment az eleje
Először hátsó fék, beül, aztán az eleje...
Persze mire ezt bepötyögtem, 16szor játszódott le élőben a dolog
Én leginkább azt nem értem, hogy ennyi rutinnal mit keresel egy x11-en.
Jah tudjuk, az asfalt és a rossz gumi Gondolom jeges is volt az út
Talléros sajt, kis tejes cég gyártja.
A fizikáját én is ismerem. Akkor egy hirtelen reakcióra rosszul reagáltam. Nem okolom az aszfaltot bár ... hát hagyjuk. Mint a tükör úgy ki volt már fényesedve. Szerencsére nagyinak sem meg nekem sem meg a Hondának sem lett semmi baja. tanultam belőle. Soha többé nem megyek ilyen felelőtlenül lassan.
A legrosszabb amit tehetsz, hogy hirtelen rámarsz a fékre. Annak pofáraesés a vége.
Először finoman kell, hogy terüljön a gumi, változzon a motor súlypontja, aztán utána már húzhatod. Persze minden ezt gyorsan kell.
Rutin hiánya. Elhiszem a nagyi visított. Én azt tettem volna
Ennél már csak az votl jobb, amikor a gyerek az árokparton sírdogált, hogy nem tudta bevenni a kanyart, mert a motor nem dőlt jobban. Háromcentis majrécsíkkal ment döntés nélkül az árokba (mögötte menő látta).
Sajnos estem már így én is. Még akadály sem volt előtte. Csak úgy éreztem hogy a nagyi lelép a szemem sarkából elém. Reflexből rámartam a fékre. kb 20-nál. A fényesre kopott aszfalton meg már ment is le az eleje. Hát nem esett jól az biztos. Ott meg még szidni sem volt senkit csak simán én voltam a balfasz.
Ki tudja miféle sajt ez?
Ennyi van meg a cimkéből
Ténéré akart lenni.....
Feltettem a ténlrére a bütykös gumit az utcai helyett aztán kb 10 méterre arrébb állt meg
Aztán megjártam a fogarast 2x meg még sok más helyet
Pedig sokkal szarabb a féktáv....
Meg kell szokni
Én elvagyok a régi szarokkal de utcára simán vennék abs verziós motort, az se baj ha csak az eleje ilyen
Van igazad,de itt tisztán látszott,hogy csak balfaszkodik az autós!
Tudom kőkorszaki vagyok,de sosem felejtem el,hogy az R1200R kb. fél méterrel állt meg később mint én akartam!
Fasza,száraz úton gondoltam kipróbálom az ABS-t!
Ennek van kb. hét éve,de a bringa vatta új volt!
Amúgy ennek a csókának lehetett volna az is ,de itt mindegy volt!
Csak kikerülés...
Azért a másik fejébe nem látni, szóval nem lehetett tudni hogy nem indul-e meg az autós ismét
Amúgy kb ezért mondogatom hogy jó dolog az az abs, csak meg kell szokni a "stílusát"