Ja,van benne valami.
Szép időnk volt!
Volt napsütés,eső,havas esö
Olyan endúró idő
A lényeg,hogy fasza volt
Persze mehettünk volt akár most,de az ajkaiak,udvarhelyiek no meg Balyka akkor voltak ott,így mi is!
Az idő meg olyan amilyen,nem vagyunk cukorból!
aki ért hozzá annak lehet jobb a részletek, nekem is jobb lenne ha van egy teljes ábra hogy "el tudjam képzelni" az egészet
nekem mincs képesítésem erre emiatt elnézegetem az ábrát egy ideig mire rájövök mi miért van. utána már többnyire megy a dolog
de volt úgy hogy ültem a motor előtt 2 órát és utána hagytam a fenébe mert nem jött meg az ihlet
a legdurvább az volt hogy egy ezeréves fz400ast tettem rendbe, bele volt vagdosva mindenféle kábel: riasztó, fokozatkijelző, még egy riasztó, csomó átkötés kikötés bekötés
egy vödörnyi kábelt vagdostam ki belőle ami nem gyári cucc volt, de a végén minnden funkciója hibátlan lett
Szakadás vizsgálód van?
Mérd ki azt a kapcsolót, hogy biztosan úgy kapcsol ahogy elképzelted.
Na meg az is lehet hogy az a szar.
Aztán ha az jó akkor a kapcsolónál levő zöld vezetéket csak úgy dugd oda a testpontra, feketére, vagy a vázra. Ha erre leáll illetve ha kikapcsolt állapotban nézed akkor a CDI-nél is megjelenik erre a test, akkor kezdjük vakarni a fejünket.
Kapcsolón amúgy rajta van a fekete? Rajz szerint az is rajta van az egyik sarun, a fekete meg le van kötve a vázhoz is.
Azért annak is megvan a maga értelme.
Számomra azok elektronikai szempontból áttekinthetőbbek, mert nincs összegubancolva csak a tiszta kapcsolása az egyes egységeknek, igaz ez pedig szemléletesebb, főleg ha a másikra nem állt rá az agyad.
Muz, ezt azert tudhatnád már, ha ezerszer csinálsz jót azt nem jegyzi meg senki, de ha egyszer hibázol azt mindenki észre veszi. Itt is ez van, a jóhoz nem szól hozzá senki, nyomnak egy tetsziket és kész, viszont a szarnál mindenkinek megered a nyelve hogy mekkora szar.
Amúgy nem tudom milyen időtök volt Szépvízen de most gyönyörű tarka barka az erdő és a mát leszámítva a hét végén 20fok körüli napsütéses idő volt
Egen,a zöldet rakotottem a koteg földjére mad a cdi felé is húztam egy zöldet.Ez a rész hiányzott,a fehér és pirossal együtt de a piros az a jeladó a fehér meg a gyujtasra ezeket is behuztam.
Megy iS de nem testeli le kapcsolora,és a feketével a rajz szerint nincs kapcsolat sehol.
pedig ettől jobb rajzot nemigen látni, ráadásul hihetetlen egyszerű és ésszerű
engem azok akasztanak ki ahol csak részek vannak csatlakozótól csatlakozóig, 10 ábra egy vezetékelés
Szép időnk volt!
Volt napsütés,eső,havas esö
Olyan endúró idő
A lényeg,hogy fasza volt
Persze mehettünk volt akár most,de az ajkaiak,udvarhelyiek no meg Balyka akkor voltak ott,így mi is!
Az idő meg olyan amilyen,nem vagyunk cukorból!