tudok ám én értelmes dolgokat alkotni , de asszimilálódtam, avagy aki korpa közé keveredik.......
amúgy néha én is unom az egészet beleértve magamat is
lassan csak fikázódni jön ide a nép, tiszta bulváros lett itt minden
nem mintha én jobb lennék........
de ha belegondolsz régebben a "márkatársak" egész jól el tudtak társalogni, kisebb-nagyobb okosságok-tapasztalatok
főleg a régebbi vasas tulajok voltak összetartóbbak fórumszinten
utána jött a pénz a népnek sokan vettek újabbakat-jobbakat aztán elharapózott az irigység a rosszindulat
ktm-es az köcsög, a bmw-s köcsög, a ducati-s köcsög stbstb
bár ezeknek egy része nem is alaptalan pl a régi ktm-es "felsőbbrendűségre" emlékszem ám, vagy épp a nagybmw-s csapatok kivagyiságára
aztán ebbe az környezetbe belecseppen még pár extrémebb külalakú- gondolkozásmódú emberke aztán kész is van a káosz
Viszont az is sokatmondó,hogy normális galériákhoz,videókhoz sem szól hozzá a kutya sem (nem a sajátomról beszélek elsősorban)
Akkor minek kinlódjon vele a rider ha esélye sincs egy normális párbeszédnek????
amúgy néha én is unom az egészet beleértve magamat is
nem mintha én jobb lennék........
de ha belegondolsz régebben a "márkatársak" egész jól el tudtak társalogni, kisebb-nagyobb okosságok-tapasztalatok
főleg a régebbi vasas tulajok voltak összetartóbbak fórumszinten
utána jött a pénz a népnek sokan vettek újabbakat-jobbakat aztán elharapózott az irigység a rosszindulat
ktm-es az köcsög, a bmw-s köcsög, a ducati-s köcsög stbstb
bár ezeknek egy része nem is alaptalan pl a régi ktm-es "felsőbbrendűségre" emlékszem ám, vagy épp a nagybmw-s csapatok kivagyiságára
aztán ebbe az környezetbe belecseppen még pár extrémebb külalakú- gondolkozásmódú emberke aztán kész is van a káosz
aztán itt is vagyunk a maúnikasó reloaded 2.0-nál
szerintem........
Akkor rozsaszinezzünk tovább....
Akkor minek kinlódjon vele a rider ha esélye sincs egy normális párbeszédnek????