És ennyi már elég is. A lényeg hogy nem az oktánszáma számít hiszen a 95össel sem kopog hanem az adalékok, vagy lehet hogy a 98asban van még "igazi" benzin, a fasz tudja mi van ezekben már.
Egy haverom pl szentül állítja hogy a molos 95össel van egy pici lyuk valahol pontosan nem emlékszem már mit mondott de kb azt hogy 11000 és 11500között. Na mondtam neki most hagyj engem ezzel a témaval mert nem bírja az agyam ezt :D
Na ma vegre mehettem haver Duke-javal. Attol fuggetlenul, hogy meglepett, hogy siman elkapar barmikor a hatulja es kellemesen bizsergetett az egy henger, nem egy nagy pukk.
Lett volna lehetosegem egy uj AfricaTwinre is raulni, de attol inkabb tartottam a 2 m tavolsagot. Nem en akartam elsokent eldonteni bar ha lett volna lehetoseg aszfalton kiprobalni, akkor igen, de a ceg telephelyen, ahol voltunk, csak kovel felszort fos godros ut volt vagy foldut. Na majd talan egyszer elfogadom a gazdi felajanlasat... marmint a motor kiprobalasra
Ne legyetek mar olyanok, mint az irodista lanyok, mert eskuszom ott erzem magam, mintha a kolleganoimet hallgatnam. Van egy szint, amikor mar rohadtul nem vicces es ertelmetlen is az egesz. Attol, hogy szazadszor is kiakadtok, ugyanugy fog folyni minden ahogyan eddig.
Most miért mondod? A legutóbbi galériába is csak bele lett csempészve az 5 hónaja majdnem elégtem, versenytánc, bőrruhában szerelek, stb.... Ez igazi hero.....
Állítólag némelyik honda kis fordulaton szarul jár a 95-el. Vagy annak mondott valamivel.
Mindegy is. A lelki békémnek jobb a minőségibb cucc.
Ártani biztos nem árt.
Egy haverom pl szentül állítja hogy a molos 95össel van egy pici lyuk valahol pontosan nem emlékszem már mit mondott de kb azt hogy 11000 és 11500között. Na mondtam neki most hagyj engem ezzel a témaval mert nem bírja az agyam ezt :D
Lett volna lehetosegem egy uj AfricaTwinre is raulni, de attol inkabb tartottam a 2 m tavolsagot. Nem en akartam elsokent eldonteni bar ha lett volna lehetoseg aszfalton kiprobalni, akkor igen, de a ceg telephelyen, ahol voltunk, csak kovel felszort fos godros ut volt vagy foldut. Na majd talan egyszer elfogadom a gazdi felajanlasat... marmint a motor kiprobalasra
Mindegy is. A lelki békémnek jobb a minőségibb cucc.
Ártani biztos nem árt.
A többi?????!!!!!!!!!
Ez a Honda előírás