Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor urban Legend ez amin jókat nevetek.
Alapból hosszabb távokat meg az ember egyenletesebb gázzal és külföldön tudat alatt is visszavesz,picit.
Nameg csoporos turanal igazodik és nem állatból megy mint itthon az ismert utakon.
Ha ezeket adod össze akkor kijön a jobb fogyasztás.
Speciel itthon a CBR el elmegyek 220 km mire elkezd rangatni.Csoportos foglalkozáson Erdélyben is kb ez volt kivéve a pályát ott 200 nal. De egyedül még két motorral a maltatal kanyaron 200 km úgy volt meg hogy 170- nél már rangatott 200 körül kanyarodtam be Gmünd am käntern Ben a shellhez de a kutfejhez már tolnom kellett.
Csesszek meg a labancok a jó benzinjuket.
Aha, meg KériLaci is.
Mi a f@xom ? Pinki a háttérképed ? !
Pedig én szótam. Persze lehet más vólt a problem. Jobbulást nekik.
Írta ! Szar volt a forgalom , nem tudott nyelezni !
Mi van Janó csalánra hugyoztál ?
NEm emlékszem milyen kút volt. Sárga-Kék szíen volt arra emlékszem. 92 volt meg 95 meg dizel aztán cső. Ennyi. Lehet hogy valami nagyon vidéki kút volt Nem tudom.
Igen, csak en pont leszarom hogy mit tankolsz.
Nem is kérdeztem a véleményed :D
Mi történt?
Szemből ütköztek?
Én 95-össel járok itthon is meg odakint is azt tankoltam. Amúgy itthon is kapni 98-ast mintha a Siófoki OMW-n lenne. Lukoilon nincs ez igaz.Amúgy meg persze hogy mindennel megy a malac. Hiszen Honda.
Hol van ott 92-es? Melyik tanyán jártál :D nekem nem rémlik, de leget nem figyeltem.
95-98 majdnem minden kúton volt.
Ne má !
Van 98-ás
Az meg itt nincs.
Hadd tegyek azt a motorba amit akarok :D
Minél magasabb a süritési viszony annál jobb a nagyobb oktánszám.
Elhiszem hogy a malacod elmegy akkor is ha belehugyozol :D
Te maaaaarha !
Ja hazaértem már mondta Pocsesné is.
Most olvasom...hogy a Pilisben 2 motoros ütközött ma délután....
Ki a húgybogár
a virgácsai tuskók , mellesleg is szar.... bújna el a 3,14csába
Jah tudom. De érezhetően jobban is ment. Meg frankón kevesebbet evett a szokásom túrán olyan 6,8-7,3 liter között áll be. Az osztrákkal érzésre mert nem számoltam végül ki. De 6,5-es átlag alatt jött ki a szerpentin.
Nincs telebaszva kukorica adapterrel ! / bioethanol /
Akkó nem. Mondjuk már fáztam és jöttem mint a meszes szóval kicsi volt a pontos találat valószínűsége.
Neki már nem!
Minden normális férfi rés vezérelt!