Ennyi.
Én sem szoktam cserélgetni ősszel az olajat csak ha amúgy is cserés. Még egy motoromon sem marta szét a főtengelyt a savas olaj, pedig van pár öreg csotrogányom sőt még csak rozsdásodni sem szokott belül.
Göbölös Zsolt (olajdoki) ezekből írta a szakdolgozatát, meg méregették is, aztán minket is mindig oltogatott ezekkel.
Végülis, nem az én motorom, meg túl van lihegve ez a téma, de minden szakirodalom azt javasolja hogy ne hagyd állni a használt olajjal.
Ha felmelegszik a nedvesség távozik.
Nem kell variálni ezzel. Nem tesz jót a gépnek, ha az illestési hézaghoz nem passzol az olaj vastagsága, hiába csendesebb.
Kizárólag a gyári ajánlást!!! viszkozitásra és minőségre is.
Te hagyod állni benne egész télen az elsavasodott olajat?
Ha használod ezzel nincs gond, mert felmelegszik az olaj, de lerakáshoz mindig friss olaj kéne.
Hát most fingom sincs! Szerelőm a bájerbe 5w30 helyett 5w40-et rak mert csipegeti. Mondjuk kellett öntenem kicsit a duksiba is eszi ez is aszittem, hogy nem, de csak töredékét mint az exmeralda.
Nem nyáron lenne az ideje? hidegebb időben nem jobb a "higabb"
Nem értek hozzá csak kérdezem!!!
Kocsiba idáig 5w30 ment, de most tavasszal 0w20 ment bele és kibacott csendes lett!!!
Nem eszi ez sem az olajat!!!!!!!!! Pedig gyakran ellenörzöm!
Én sem szoktam cserélgetni ősszel az olajat csak ha amúgy is cserés. Még egy motoromon sem marta szét a főtengelyt a savas olaj, pedig van pár öreg csotrogányom sőt még csak rozsdásodni sem szokott belül.
Göbölös Zsolt (olajdoki) ezekből írta a szakdolgozatát, meg méregették is, aztán minket is mindig oltogatott ezekkel.
Ha felmelegszik a nedvesség távozik.
Kizárólag a gyári ajánlást!!! viszkozitásra és minőségre is.
Tudod most mit foh be az agyam
Ha használod ezzel nincs gond, mert felmelegszik az olaj, de lerakáshoz mindig friss olaj kéne.
http://totalcar.hu/tanacsok/ol...
Ne keverjétek a szezont a fazonnal
Szóval pocsival képbe vagyunk PONT
Nem értek hozzá csak kérdezem!!!
Kocsiba idáig 5w30 ment, de most tavasszal 0w20 ment bele és kibacott csendes lett!!!
Nem eszi ez sem az olajat!!!!!!!!! Pedig gyakran ellenörzöm!