Én nagyjából mindent szeretek, blues/punk/rock/rap/reggae(csak ukrán vagy orosz! )/metal, még a lájtosabb elektronikus zenére is vevő vagyok enyhe mértékben, de az edm-el kpop-al meg a hasonló drum n' bass zenével a világból kikergetsz
viszont találtam egy megfelelő stílusú webes rádiót amit tudok hallgatni és kellően elmebeteg zene szól belőle. (előre szólok a rockerek meg 40+-os delikvensek ki se nyissák mert ez durca elektronikus muzsika és az nekik fájni fog)
Kacagni volt van. De a múltkor bedöglött. Még garis. Nem bírta az iramot- ez csak ilyen kis közepes de úgy néz ki egy üzemi kéne. Csak ma elnyomtattam 2 darab 500-as ív papírt. De persze az IT-nem nem tudom megindokolni minek kéne még egy monitor. Az őserdők meg csak úgy pusztulnak. Szerintem csak az utóbbi fél évben a plusz monitor árának a 3-4-szeresét elbasztam papír formájában.
ez túlóra annyira nem is szar. Legalább csend van és nem csörög végre a mobilom. Olyan mintha haladnék is a melóval. Helyenként már látható a papírkupacok mellett az asztalom lapja is. Azért az gáz hogy ez a sikerélmény mércéje
Aránylag ritka esetek egyike mikor telespriccelem a konyhát. Tudod milyen a konyha nálam. Valahogy nem érzem kivitelezhetőnek avagy vágykeltőnek a környezetet. A pulton lévő poharak lezúgása valahogy nem kedvlendítő szerintem. De meggyőzhető vagyok.
Ismerős mindig azt mondta a,nyelved könnyebb mozgatni mint a dagadt valagad
Fénykoromban egy kekszes vödör vizet fel tudtam emelni a nyelvemmel
Ennek a fényében mindenki meg volt elégedve a 2 perces menetnek is
Hát nem kell igazságközpont végül is nincs partjelző meg versenybíró. Még csak az kéne, ezt már aztán nem. És mivel nincs bíró lehet csalni is Nem dzsúdó ez akármennyire is annak tűnhet. Itt nincs vége a meccsnek egy vazari után
Meg nekem is.
Lemaradtam valamiről?
https://tunein.com/radio/Black...
Fénykoromban egy kekszes vödör vizet fel tudtam emelni a nyelvemmel
Ennek a fényében mindenki meg volt elégedve a 2 perces menetnek is