Tudom. Itt helyben is most varialtak. Igazabol nem is lett utcanev cserelve, hanem hazszamokat csereltek ismerosom a Vorosmarty 9 helyett mar a 17-ben lakik.
De Anyamek utcaja es az enyem az egyik kedvencem. Egy utcaban lakunk. Egyik hazig Papfoldi, utana Szentkereszt. Igazabol nem is tudom hol van kettevagva, mert meg keresztezodeshez se kotheto...
Mi kis emberek ezt nem fogjuk ugy sem megerteni...
szabad nem szabad........ nálunk is van hősök utca pedig mostanában nincsenek hősök
csak emlékszem mennyit morogtak a cégek hogy egy csomó kiadás meg futkosás lett az utcanév miatt
és pesten a sok utcanevet mi a szarnak cserélni?
jó mondjuk a vörös hadsereg út és társait lehet van-volt értelme, de pl egy szabadkikötő utat mi a szarnak? az összes cég összes nyomtatványa bélyegzője stb cserés lett, ami nem kevés zseton
Nem szoktam cikkezni... A tegnapi meszarlasrol is reggel a kocsiban hallottam a radio miatt. Ez is csak most szembejott velem a hirfolyamon...
Nyugi, annyira nem feszkozom ezen, csak vicc kategoria mekkora debil rohadekok bazdmeg
Inkabb az almas-makos sutimhez csinaltam vaniliasodot...
Szerintem feleslegesen feszkozol.
Ne olvass indexet csak aliengondozos oldalakat és nem bazmgelesz annyit.
Ez jó hatással lesz a parazitara is mert nyugisan tud fejlődni.
Azert bazdmeg, mert ez megint csak arra kellett, hogy pl. a tablak levaltasaval is olyan ceget bizzanak meg, aki benne van a buvos korben es a 1000 Ft-os tablat 10x-es aron csereljek, a tobbit meg zsebre vagjak. (Nem tudom mennyibe kerul egy tabla amugy)
Mi a fasznak kell egy megyet atnevezni bazdmeg ? MINEK?
Pofatlan geci banda bazdmeg. Jo tudom, mindegyik egy kutya, de azert csinaljak mar kisse feltunesmentesebben. Biztos meg lehetne oldani.......
buzi egy hely ez a győr
egy értelmes(értsd: jóáras) szállóban nincs szabad szoba
most kotorásznak a gyerekék egy péntek esti alvásra helyet ami nem annyi mint szomália éves költségvetése
Egy lehetseges mod a gyerekkel valo motorozasra
Amugy elgondolkodtam rajta, hogy egyszer tok jo lenne egy oldalkocsis moci. Es szerintem tudnek is szerezni egyet, hogy kiprobaljam milyen.
Apam most vesz a ket kis unokajanak egy kisebb gokartot. Meg tervben van 2 quad is. Az en Fiam tok jol fog jarni, betudja majd nyulni a nagyoktol ezeket
Bar a gokartnak egyelore nem latom ertelmet
De Anyamek utcaja es az enyem az egyik kedvencem. Egy utcaban lakunk. Egyik hazig Papfoldi, utana Szentkereszt. Igazabol nem is tudom hol van kettevagva, mert meg keresztezodeshez se kotheto...
Mi kis emberek ezt nem fogjuk ugy sem megerteni...
csak emlékszem mennyit morogtak a cégek hogy egy csomó kiadás meg futkosás lett az utcanév miatt
Mert már egy nyomorult kikötő sem "szabad" ebben az országban...
jó mondjuk a vörös hadsereg út és társait lehet van-volt értelme, de pl egy szabadkikötő utat mi a szarnak? az összes cég összes nyomtatványa bélyegzője stb cserés lett, ami nem kevés zseton
Ez az ellenzék hulyebb mint a kádkő.
Szóval ne szamits katarzisra.
Nyugi, annyira nem feszkozom ezen, csak vicc kategoria mekkora debil rohadekok bazdmeg
Inkabb az almas-makos sutimhez csinaltam vaniliasodot...
http://youtu.be/jG-6MXjr4O8
Ne olvass indexet csak aliengondozos oldalakat és nem bazmgelesz annyit.
Ez jó hatással lesz a parazitara is mert nyugisan tud fejlődni.
Mi a fasznak kell egy megyet atnevezni bazdmeg ? MINEK?
Pofatlan geci banda bazdmeg. Jo tudom, mindegyik egy kutya, de azert csinaljak mar kisse feltunesmentesebben. Biztos meg lehetne oldani.......
Versenycica VS. Taschner.
Titánok harca.
Mitől dobtad le Pest megyében?
Nem mindegy?
Én speciel a Megyeri hidat is Csáknorisz hídnak hívom.
Azt a mutyis kurva anyatokat bazdmeg. Ledobtam az ekszijat.
egy értelmes(értsd: jóáras) szállóban nincs szabad szoba
most kotorásznak a gyerekék egy péntek esti alvásra helyet ami nem annyi mint szomália éves költségvetése
Amugy elgondolkodtam rajta, hogy egyszer tok jo lenne egy oldalkocsis moci. Es szerintem tudnek is szerezni egyet, hogy kiprobaljam milyen.
Apam most vesz a ket kis unokajanak egy kisebb gokartot. Meg tervben van 2 quad is. Az en Fiam tok jol fog jarni, betudja majd nyulni a nagyoktol ezeket
Bar a gokartnak egyelore nem latom ertelmet