Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem azt mondom hogy èhenhalnak az emberek!Màskènt irom;hatalmas a külömbsèg!
A szimulátorba gyereket kell ültetni... Pár nap és apád a nevedet is megkérdi majd...
Borsodban mindig is nagyobb volt a szegénység.Viszont az itt vizionált éhinséglázadást,tömeges halált ami vizionálva látok továbbra sem látom.
ezért nem jók a nők semmire sem
rámegy egy csomó idő és pénz a képzésére, majd benyelnek pár lövedéket és 3-6 év után visszatérnének a tudásuk és munkakedvük többnyire közelében sincs mint előtte
plusz ha beteg a puja már nem is dolgoznak.....
En potolhato vagyok, csak most 3 ember vegzi az en munkam, illetve valamiert meg mindig bejarok, mert csak en ertek a szimulatorhoz... Kene egy 4. ember. Vagy egy teljeserteku, aki attudja venni a feladataim. Csak az a baj, hogy en minden papirt megszereztem szep lassan. Jelenleg kb 3 ev kene, hogy engem az utodom beerjen, csak addigra mar reg vissza is megyek...
Hàt azèrt van nyomor is rendesen.Csak el kell menni a nagyvàrosok vonzàskörzetèböl!Ott azèrt nem olyan rozsàs az èlet!Mi itt pest vonzàskörzetèben jol èlünk.
Szerintem nem lesznek mások,mégis ki a faszom váltaná le ezeket?
Többek között azért is ilyen nagy az arc mert pontosan tudják,hogy az ellenzék milyen impotens.
A.pont.A köznépnek se régen se most fingja sincs se régen se most a mértékről se arról hogy van-volt e.Csak bevannak dobva homályos utalások általában az ellenzék és a sajtó rézéről.
Ha lenne pontos bizonyíték akkor már rég 370 helyen lenne lobogtatva,fel lennének az érintettek jelentve országvilág előtt.
B. a köznép speciel errefelé nagyon úgy néz ki hogy nem nyomorog,nem fogyott el a tál stb.Amennyi lakás és bevásárlóközpont épült csak a 20km-es körzetemben,amennyi jármű hömpölyög nap nap után egy max kétszeméllyel nem a leszakadó éhező,fagyoskodó köznépet juttatja eszembe.
Pont emiatt fura nekem amikor éhinséglázadásokat vizionálnak.
Volt CEU tüntetés kb az egyetemi élet volt jelen,volt egy halom sima bulitüntetés,amint kicsit rosszabb lett az idő és nem lett olyan buli dolog érdeklődés hiányában elmaradtak a meghirdetett döntő nagy nemzeti tüntetések.
Mindenki éli az életét jól-rosszul és a saját dolgával törődik.
Általában a képzetséget nem igénylő fizikai meló ami döglődik mert azt olcsóbb országba szervezi ki.
PL a minimálbér emelés egy halom cégnél áremeléssel járt.Szeptember elején minimum 10 cég küldte az új árlistát.
lehet a mérték is változott, de amíg pl az ember 2 évig munkanélküli segélyen volt (mellette persze fekete munka) addig nem érdekelte hogy fent nagyot kaszálnak hiszen neki is jutott
csak kezd kiürülni a tál aztán a köznép félre van rugdosva azért van ez a nagy felháborodás
pl nekem 1993-tól kb98ig semmi gondom nem volt se a vasúttal se a vezérekkel, utána kicsi hamisak lettek a főnökök, át is mentem egy másik helyre 2001ben ott ismét kb jó volt minden olyan 2006-2007ig utána jött annyi szar hogy hihetetlen
Ugyanilyen történeteket olvasok már a sportmotoron de mindenhol 10-15 éve.Kormányállástól függetlenül.
Olyanez mint a jó jó loptak az előzőek is de ezek..................sokkal sokkal.2020 ban is ugynanez fog menni.Csak az "ezek" más lesz.
az még nem is olyan sok nekem 13
Mondjuk azért melegen tartom a műhelyemet, ha hirtelen kéne távozni ettől a jó kis kényelmes cégtől, mert létbiztonság már nincs.
Bármikor jöhet egy agymenés, ami elöl menekülni kell.
Bár arra kicsi az esély hogy kirúgjanak, mert olyan a munkám amit így most hirtelen nem tudnának pótolni mással, de ugye alapszabály hogy senki sem pótolhatatlan....bár azért erről is van egy jó történetem.
Anyám a Lampart-ban dolgozott. Leginkább vegyipari gépeket gyártanak szerintem a mai napig. Beültettek egy új igazgatót, lement a gyárba, és elkezdte osztani az észt, mire az egyik öreg melós szólt neki, hogy ez azért meg ezért nem fog működni. Igazgató felháborodott, azonnali hatállyal kirúgta hiába akarták lebeszélni róla.
Igen ám, de kiderült hogy az öreg Pistabá volt az egyetlen olyan fényező, aki a külföldi megrendelők minősítésének megfelelő zománcoz tudott fújni.
Másnap az igazgató térden állva könyörgött Pistabának, mert rájött hogy ő pótolható, de Pistabá nem...és ezek után az öreg volt olyan hülye és vissza is ment ugyan azért a fizetésért.
Nem a basztatás.... Mindegy. Habakarod érted, ha akarod nem. Ide nem írok ennél többet, lehet ezzel is túl sokat sikerült. Ha egyszer le tudunk ülni egy sör mellé, akkor megbeszéljük.
És ez nem a dolgozói elégedettségről szól. Arról hogy az üzembiztonság rovására diletánsak már.
Eddig is ültettek be csókosokat hogy felvegyék a semmire a nagy pénzeket, de hagyták dolgozni a szakmai vezetőket, viszont már a szakmai vezetőket is eltávolítják, sőt a tényleges végrehajtó dolgozókat akiktől jól működött a cég.
Nekem meg az egyszeri dolgozónak, amúgy most is tök jó dolgom van.
Több az értelmetlen ostoba feladat, de még ezért is jól megfizetnek, csinálom amit a főnök mond, felelősséget nem én viselem csak azért amit elvégzek munkát, azért meg eddig is vállaltam. Amíg papír szerint cselekszem, nem lehet bajom.
Viszont a főnökeimet már sajnálom mert esélytelenek, pedig jó arcok.
Ok.
Én is utálom hogy a vezetőség basztat engem.
A telefonjuk töltését is ki akarják most fizettetni... Konkrétan
Mikior?
Nos nálunk ilyen volt.
No tehát mondj egy olyan korszakot ahol az állami cégnél elégedett volt a dolgozó és nem érezte úgy hogy elleheteleníti a vezetőség.
Csak úgy dumálgatás szinten.
Én figyelem a kommunikációt évekre visszemenőleg.Sose volt olyan.
Azért nagy különbség van abban, hogy követelmény van, vagy hogy el lehetetlenítik a munkát.
Indexet én sem tartom sokra, de saját munkahelyemre ismertem, bár szerencsére még ennyire nem durván, de a sémák ugyan ezek....állami cég....
Mikor nem érezte magát úgy bármelyik állami szolgálat tagja hogy a vezetőség nem szopatja?
Az a része jogos, mert amúgy az összes hírportálra igaz, de hidd el, minden szavát alá tudom támasztani...
Amellett,hogy az indexnek (sem) a dátumot is fenntartásokkal kezelem a lánglovagokat tényleg szopatják.
Van szerparancsnok barátom,érdekeseket szokott mesélni.