Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sztem nem, elvégre nem tiltótábla van, hanem zsákutca, de ez az én találgatásom, lehet nem jó
Haverom cbr1000-f jén is megtalálható.
(Persze lehet hogy ez is Amerikás)
Mé nincs meg az új vasad?
Letiltottak a 3 hengerről? Honda lesz a végzeted.
Debreceni?
Van "anti dive" is, annak több is az értelme. Annyit csinál, hogy amikor húzod a féket nem engedi bebólintani a telót.
79-től gyártott CB-ken előfordult ilyen, bár gyanítom inkább csak az amerikai modelleken, mert én még csak fotóról láttam.
De én is akarom érteni
Jó reggelt.
Egy olyan kérdésem lenne hogy: munkába járós útvonalamat kicsit megváltoztatták egy zsákutcát hoztak létre két virágládával.
Persze símán átférek a kis xl-el közötte, így nem is zavarta tom magam.
A kérdésem: elkövetek valami szabálysértést ha behajtok egy zsákutcába ami számomra nem zsákutca és tovább tudok menni?
A víkendeseknek nem annyira tetszik hogy én továbbra is használom az utat, és ha rendszám alapján felnyomnak megbüntethetnek e valami alapján?
Reggelt! Sziasztok!
Nem baj.
A lényeg hogy én értem.
A duksik gyári diag műszere abban a kis fém kofferben kerek 1gurigába kerül.
Hát sajna nem nagyon láttam eddig kétkezi munkából habzsi dőzsit... éhen halni sok millimojosnak meg oly kevés.
Ismerek egy srácot aki úgy szerel,hogy megmondja mi kell bele,hozhatod,rábízhatod,mindegy,de nála nincs olyan,hogy "csak mennyen még egy kicsit", "eladásra lesz","elég a csapágyat,hajtókart nem kell" ,stb.
Ha nem tetszik viheted máshová..................kosárban
Nem idegeskedik,megfizetik.
A tákolós, fillérbaszók meg az utcát is elkerülik!
Nem értem mit akarsz itt öszehordani :)
Olyan géppel mész oda apályára amivel akarsz.
Ne folyjon belőle az olaj, meg felelje meg a biztonsági követelményeknek. Ha meg pofára esel, mert szar a tákolmányod akkor az a Te bajod
Tavasszal volt egy olyan gondolatom, hogy elkezdek motorokat javítgatni, először csak másodállásban, aztán ki tudja. A szerszámok egy része már megvan, de ha kell spécibb, akkor sokmindent le is tudok gyártatni.
Aztán amikor hoztak egy robogót, és szoptam vele, mert egy szétkopott szart kellett volna olcsón összetákolni a tulajnak (persze mivel csodát nem tudtam tenni, így nem is tetszett a faszkalapnak) akkor azt mondtam, hogy ez nem éri meg.
Meg aztán ha a hasznot elverem szerszámokra, garázsra, emelőkre, meg úgy általában minden vacakra, hogy egyre jobb gépeket is tudjak szervízelni (ne adj isten vegyek egy dyno padot), akkor kb. reggeltő-estig dolgozás és folyamatos szopás a vége.
Nem a gyors meggazdagodáshoz vezető út az biztos. Lehet inkább motoros boltot kellene nyitni webshoppal. Nem tudom.
Hülye!!! Az anti Drive!!!!!
Ehhez is ész kell, hogy összehozza, nem csak a szereléshez.
Töb ilyen haverom van. Mindegyik márkaszervizekben kezdte, aztán fusiban mellette, majd sufni amikor már jobban fizetett fusi, akkor váltott és elindította saját műhelyét.
Szerszámokat meg tudatosan kell gyűjteni folyamatosan, én már lassan 25 éve gyűjtögetem, pedig nem is akarok ebből megélni, de ha nem füzetnének szarrá, vagy kirúgnának a melóhelyemről, akkor már nem esnék kétségbe.
Na ne légy telhetetlen!
Gáz ha csak 4 centi egy gsxr-el.
Én is úgy megszoktam már azt a 4 cm-ert. Ha elvennék tőlem, minden piszoár körül húgy foltokat hagynék.
Muti?
Az sem űrhajó
Szarér-hugyér van hozzá eszköz
Mondtam én hogy ne? Ha neked ez kell. Fasza motor az RR, de nekem csak nyűg lenne utcán, márpedig ott használom nagyrészt, oda meg egyszerűen zseniálisan jó az F a gagyi úszó féknyergével és nem állítható telójával is.
Keress valakit aki fineszes szaki,oszt majd tanakodtok...................

http://youtu.be/1FgOtwqvrFg
egy átlagos szerelő szerszámkészlete a spéci célszerszámokon kívül jó ha betakarja az 500 ezret
és még csak ilyen csavarhúzó és társairól beszélek
ennyit esetleg össze tud spórolni 5-6 év alatt egy tehetségesebb kezdó és elkezdhet robogókat meg hasonló szarokat szerelgetni a garázsban
utána azért még legalább 10 év kell mire sok egyéb eszközt beszerzed, majd a műhely a további cuccokkal(pl füstelszívó és társai)
szóval azért ez nem csak ész kérdése műhelyt összehozni
aki nulláról indul és mondjuk huszonévesen beesik 1-2 gyerek az kb sosem fog saját műhelyt nyitni bármennyi esze is van