Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondjuk holnap delben sárbogárdon. 🤔
Naná hogy musztángot , igazi ződ környezet tudatos gyerek ! 😅
Itt a cégnél van kettő is. Szólj mikor, hol legyenek 😆
Annyi musztang nincs
Nem azt irtam, hogy hihtetlen, hanem csak azt, hogy nem tudok ilyenrol. De foglalkoztam vele tegnap este vagy 5percet a keresessel, nem nagyon olvastam erreol.
A kozszolgalitaiak meg csak szamitogepezzenek, en nem banom.
Nem a motor a baj, azzal dolgozott rendesen Zoli, csak mielőtt megint utolér egy Mustángot 😅
Ez a terv,most hogy megy,és vizsgas. 🤣
Sokan olvassák a fórumot 😂
Add el gyorsan amíg egyben van 😆
Há ez az igazsag. 🤣
"Nem,5 méterről egész motor kinézete van." besírtam ! 😂
Bármilyen hihetetlen, van több éves. Ezek a többnyire kedvező feltételek jegyében köttetnek. És nem hoki közszolgálati intézményekben ahol a világitás meg a számítógép üzemelés teszi ki a fogyasztás nagyräszét - de ettől függetlenül több kereskedelmi egység is tetemes pénzt fizet az áramért . Ilyen kedvező áron aktivabban áramot fogyasztó társulás nem kap áramot. Persze ez valami nagy kibaszás lehet, de a valóságban nem az. Van menetrend, és abba bele kell illeszteni ezeket a nagy és nagyobbacska fogyasztókat, ösztőnözve őket arra hogy minél kevesebbet fogyasszanak illetve minél kevesebb meddő fogyasztást generáljanak.
Nem,5 méterről egész motor kinézete van.
Ma láttam egy ugyanijet,csak azon már idomok se voltak csak elöl,na az már gáz.
Ez csak viseltek,kényelmetlen,koszvenyesen kanyarodik.De megy.
Fura. tudok határozott idejű, de általában egy év, van egy év, de automatikusan meghosszabbodó, és van a határozatlan idejű. Két évesről még nem hallottam, de nézek egy példát...
Mondjuk az X vármegyei Katasztrófavédőkét találtam gyorsban az is egy év, de legalább látszódik, hogy 50,- forint alatt van az áramár nettóban, nekünk asszem egy-két forinttal ettől is jobb, de az csak rémlik.

https://kereso-core.kozbeszerz...
mvm next(kezeit széttáró)
Melyik kereskedő az?
igen általában 2 éves. Most kaptam én is 2027 decemberig szól.
Van több éves szerződés? Mert az, hogy az egyetemesnél van határozatlan idejű, az egy dolog.
azon csodálkozom, hogy ezzel még ki mersz utcára menni(állát vakargató)
Egyébként nem szar az a sok lesajnáló tekintet irányodba amikor kitolod azt a lomot az utcára? 😅
tudok én is olyan vállalkozást ahol 200 forint körüli az áram. De lehet már ettől sokkal jobb szerződéseket is kötni. Ha megyek a műanyagoshoz majd rákérdezek mit fizetnek. Régen nekik 20 forint volt és pont jókor kötötték újból mert 2022.08 hótól nekik 2 évig maradt is ez az ár aztán mondta lehet, hogy ez lesz 200 forint ha új szerződést kell kötni az akkori szerződés lejártával akkor nagyon megdrágul minden termékük mert sok áramot használnak(kezeit széttáró) Aztán az árak nem változtak azóta kiugróan szóval biztos nem lett annyival drágább mint amennyivel riogatták őket(gondolkodós)
de hát ez megtérül(kezeit széttáró) Csak 95 év(óranézegetős)
csak, hogy most cégesről van szó(kezeit széttáró)
bojler főleg. meg minden más elektromos. (kezeit széttáró) Még az autó is(gondolkodós)
Én unnám azt hogy mindig oda menjek.
Most felfedeztem.
Életemben nem voltam se Nőtincsen,se Ősagárdon,de egész fasza 1,5 sávos sima szerpentin van köztük.
Igaz Ősagard után kurvaszar,de az is ismeretlen volt.
Viszont ez az út egy teszt is volt nem csak kezdés.
Az smx 6 csizma egyre kényelmesebb,bár kopik a valtovedője,a Honda meg kell húzni a tükörcsavarokat,a lengőkar véget reparalni kell.
És nem ilyen hoki vén motorral kell mennem messzire,mert kényelmetlen.
De a legjobb hogy a frutti pénzét vett carplay úgy teszi a dolgát mint a drágák.
Én is csavartam egyet , a nyakam is bírta , a motoron sem történt semmi említésreméltó a szél az viszont sok volt már , igaz nem 90-nél ! 🤫