Nem megy,mert elfoglaltak a szudzsai merő es kompresszor allomast,ez a vezetek nyugatsziberisi gazmezorol usgorodig ment.Erre kaptak rajta egy szazad muszka sturmovikot.
? nem úgy volt, hogy ukrajnából nem jön már gáz december óta? Egyébként a ruszkik helyében a gázvezeték nyomvonalát simán kisajátítanám azt rohadjon meg az ukrán ott ahol van(gondolkodós) Kedden lesz valami tárgyalás trampival. szerintem zselé el se megy rá(gondolkodós) Simán megvárja amig putyin beül a kijevi parlamentbe 😅 Makron meg ursula fájzer leyen lehet szélütést kap 😅
Ficó meg bekaphatja. Simán megszavaszta a brüsszeli faszságot sikerült egyedül hagynia bennünket gáz meg nem lesz ukrajnából sohasem(gondolkodós) Mi persze meg adjuk neki. Azért ficókával is elbeszélgetnék egy kicsikét az olasz kurvát meg simán belefojtanám az adriába(gondolkodós)
No,az ukranok felmondtak a gaztranzitot.
Most a muszka kiuritette a csovet,es egy szazad atsetalt vagy 12 km-t benne a szudzsa kornyeki ukran allasok hataba,be is szakadt egy jo darabon az ukran vedelem,megy a kapkodas,a malaja loknyai női böri ujra rudzki kezen,pedig tavaly ota tartottak.
Megint benezte a csöves sztorit az ukran vezetes,pedig avdiivka is igy lett feltorve.
ezek a rövidítések az agyamra mennek meg nem is izgat a téma. Annyi a szerencsém, hogy hegyekben kb. ötször járok 1 évben így ennyit kibírok. (gondolkodós)
Hát nálatok lehet, hogy nulla én napi szinten elég sokat beszélgetek emberekkel és közvetlen. Talán hozza magával, hogy nincs "okostelefonom" így nekem az összes internetes kapcsolat annyi ami a sm-en ér 😅 és pont elég is. én szeretek az emberekkel találkozni és beszélgetni. Én még az a fajta vagyok, ha úgy adja ki a lépés tök idegen emberrel akivel életembe nem találkoztam simán beszélgetek fél órát. Szeretem az embereket szeretek beszélgetni a virtuális valóság még nem érintett meg.(kezeit széttáró) Kedves, előzékeny, barátságos és jószívű vagyok. Az vagyok aki megfogja az ajtót az idős néninek,hogy ne vágódjon rá vagy felemelem a babakocsit és segítek bevinni a lépcsőn a postára a kismamának az vagyok aki lemond az elsőbbségéről a forgalomba és intek, hogy menjen ha bonyolúlt a szituáció és látom, hogy tudok segíteni én vagyok az aki rávillant a buszra, hogy indulhat a megállóból mert 20 autó már nem engedte ki és én vagyok az aki elsőként ugrik ki az autóból ha látom, hogy a hölgy az opel korzával lerohadt a pirosnál és áttolom neki a túloldalra, hogy ne akadályozza a forgalmat mert ez 60 autós közül elég hihetetlen egyedül nekem szokott menni. Bár utoljára kecskeméten nem sikerült a kiskörúton akár merre forgattam a fejem nem láttam hová tudnám gyorsba letenni az autót, hogy kiszállhassak segíteni. Így összesen annyit tudtam tenni, hogy lehúztam az ablakot és odaszóltam a gimis srácoknak, hogy segítsenek a hölgynek mert elakadt a kereszteződésben én vagyok az aki előre köszön bárkinek és én vagyok az aki belenyúl a hasitasiba apróért a hajléktalannak. Lehet gondolni rólam akár mit én nem tartom magam rossz embernek akin tudok segítek és önzetlenül.
Szóval azért hallgatassék meg a másik fél is ha meg nem olvasod a hozzászólásokat nem is értem mi alapján formálsz véleményt? Blekit nagyon szeretem önzetlen segítőkész bár ezt itt úgy gondolom bárkiről el lehet mondani annyival tűnik ki közülletek, hogy értelmi szinten magasan felettetek áll 😅 Meg merem kockáztatni még lehet valamennyivel felettem is de ez csak óvatos becslés 😂
Az, hogy bleki min sértődött be nem tudom nem írtam én sem jobbat sem rosszabbat mint amit szoktam akárkinek is(kezeit széttáró) elkottázott valamit szóvá tettem egyébként kizárólag mamlasz miatt egyébként meg nem sértően nem csúnyán aztán valamiért mindjárt én lettem a suttyó meg akinek imre az anyja 😅 Annyit írtam, vigyorogva, hogy mamlasztól nem vártam többet blekitől viszont igen raktam egy röhögős szmájlit 😅 aztán én lettem a szar(kezeit széttáró) Hát ezzel a helyzettel én nem tudok mit kezdeni én mindenkit szeretek bogyót is ha itt lenne meg blődit is(meghajlós) 😍
Nem jutottál volna előbbre 🤣 Szerinted a c2 után az ilyen rövidítésekkel hogy boldogul:) De a hill start assistance lesz az, amit a gépjármű beállításai közt valahol meg lehet találni és kikapcsolni. Bár a toyota lehet más néven keresztelte de hasonló névenlesz.
Nem ertettem el semmit, egyszeruen pontositani akartam, mit akar kikapcsolni es min. Ezert kerdeztem ra, hogy a dobozosrol van-e szo es hogy nem a 'hold' funkcio-e, amire gondol, mert sokan hasznaljak a hold-ot erre. Ha ugy tettem volna fel a kerdest, hogy a HAC vagy a Hold amit ki akar-e kapcsolni, lehet egyertelmubb lettem volna. Vagy nem.
ma már csinálgattam ezt azt de egyébként nem vagyok túl jól(kezeit széttáró) 2 hónapos állandó betegség rossz kedvre derít. Szó szerint van A és B hét. Az A héten beteg vagyok a B héten kicsit jobban aszt tudok csinálni valamit(szemeit körbeforgató) 4 betegség ért el csak az idén(óranézegetős)
megemlítem én(meghajlós) mi bajod lehet(kezeit széttáró) Egyébként én nem hordtam össze semmit leírtam azt amit elmondtál magadról(kezeit széttáró)
Apropó körös torok. informálódgatok de nincsenek jó hírek. kb. 40 cm hiányzik az eddigi legalacsonyabb vízállásig szolnoknál amit valaha mértek a tiszán. Ez 2022 augusztusban volt amikor előtte ősszel, télen, tavasszal nem volt csapadék és jött rá egy 3 hónapos aszály. Nézegetem a webkamerát jó nyárvégi vízállás van csongrádnál /is/ Tavaly ilyenkor azt nézegettük, hogy nyaldossa a víz a bódék lábát. Bár itt még van 200 centi a 68-as koppig. Ez még nem lenne baj a baj ott kezdődik, hogy amit találtam az nem sok de összeszedegettem. 570 ezer km2 vízgyűjtője van a tiszának. Innen szokott olvadni a hó és megtölti tavasszal a medret ún. zöldár a neve. Ezek a mederteltségek csak lassan apadnak június közepi szezonra szokott nagyjából strandira beállni a vízszint. Szóval ez pár hét ide-oda eltéréssel mindig így szokott lenni. Nos amit eddig olvastam zéró azaz nulla cm hó van a vízgyűjtőkön így érdeklődés hiányában elmarad az idei zöldár. Rajtam kívül úgy látom nem ideges senki egy média nem kongatott még vészharangot ezzel kapcsolatban én még ilyenre meg nem emléxem névnapodra lehet víz nélkül lesz a meder ha csak valami csoda nem történik(kezeit széttáró) az ami országba esik csapadék azt tudjuk úgy be ha 3 hétig el sem állna az eső kelet magyarországon az nagyjából fél méter max 80 cm-t számítana a vízálláson de ehhez monszum szerű eső kellene. Szóval azt akarom mondani az,hogy magyarországon mi esik vagy mi nem lényegében a tisza vízszintjét nem kifejezetten módosítja. Egyébként meg itt sem esik lófasz sem holnapra mond valamit talán elveri a port. Az aszály térkép is igen beszédes március lévén amikor most értek véget a fagyok a talajvisszint 30 éves átlaghoz képest mindenütt igen alacsony a legjobb helyeken csak fél méter a visszaesés van ahol 2-3-4 méter. Csongrádnál ép 130 centi. Én ezen jobban aggódok, mint azon, hogy makron legyőzi e putyint(kezeit széttáró) Nem tudom mi lesz itt, de ha nem szán meg a jóisten bőséges esővel idén és a vízgyűjtőket folyók fognak kiapadni. 2 éve csak tavak tűntek el(szemeit körbeforgató)
Ja...most szegény blackibe állt bele neveltetése okán, pedig ha valaki korrekt és tényleg segít ha kérik ha nem, akkor ő tényleg a legártatlanabb és oktalan a basztatása,még ha elértett is valamit. Annyira nem láttam át a helyzetet, csak az előzményekből. Ezt hozta az internetes socialmedia világ............lassan már emberi érintkezés a valóságban nulla, itt meg mindenki megbátorodik......
Nem mondom meg, csak totál antiszoc vagy és tartósan fárasztó ez az állandó utálkozás. Itt most ezen a köteles dolgon akdtam meg, de ha azt irod amit most az annyira nem tűnik fel, mert egyébként jogos a felháborodás, bár én ezen se idegesítem magam de azt gondolom két nagy pofon inkább a megoldás erre. Sajnos volt már ebből balest, mint ahogy az utcai otorosoknál is az olajjal locsolgatásból. Az hamarabb fog érinteni, mint a terepen kihelyezett akadályok, de egyiket sem tartom sem etikusnak sem elfogadhatónak, és nincs az a probléma amire ez lenne a megoldás.
Kawát sosem tiltottam le, csak ő engem 😁 amúgy ezt a sok faszságot, amit rólam meg a feleségemről összehordasz mindig, majd élő szóban is említsd meg, ha a köröstorokban összefutunk.
én meg erre írtam, hogy a francia igaz ez pözsó automata kézifék olyan fasza a tojotába, hogy a srácnak elfordította benne az okoskereket mert nem oldott ki az enyémben meg a vissza gurulásgátlót meg már leírtam, hogy működik szarul(kezeit széttáró) Az, hogy ki kitől vesz autót meg ki honnan mit vesz bele asszem ez már elég nyomon követhetetlen.(óranézegetős) Volt itt már rav4 bmw motorral is kiadva egy takarításkor az autóba meg vagy 6 náció szarjait fedeztem már fel az izzók magyarok voltak amit 4 év alatt már 2* cseréltem 😅
Az amcsi teszlád is kínai hajóval érkezik európában lehet pont ugyanavval amivel a nej dácsiája 😅 Úgy, hogy szerintem ne firtassuk ki mit kitől vesz mert mindenki vesz mindenkitől mindent ha egy krajcárt tud rajta spórolni 😂
Nem azt mondtam hogy franciák jók, de a Rötyón az automata kézifék elég faszán működik ettől.
Az meg szégyen, hogy hova jutott a világ ha Toyota a franciáktól veszi a kocsikat 😱
De amelyik nem kúszik, annak is világít a fék álló helyzetben. Asszem be lehetne állítani hogy ne fékezzen, hanem üresbe legyen és guruljon ha nem nyomom a gázt vagy a féket, de azt annyira nem használta senki, hogy a következő generációban benne sincs már ez a lehetőség.
na látod csak van valamennyi eszed ha nem is túl sok az az egy agysejt pont egyel több mint a nulla. 😅 Igen én szórakozni járok ide azt nem tudom eddig te akkor miért jártál ide? Most jöttél rá, hogy ez nem kötelező csak szórakozás? nem az a legjobb amikor mi osztjuk egymást fricivel blődit szerettem nagyon valami ott történt nagyon hirtelen tűnt el remélem nincs baja(meghajlós) Ezek szerint kawát is feloldoztad?
https://youtube.com/shorts/wo4...