Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mikor áll előttem 20 autó nem gondolnám, hogy 19 abból automata váltós döntően ini féle opelek és szvittyek 😅
Arra sem gondolnék, hogy 30 évvel ezelőtt a zsiguli korszakban mindenkinek automataváltós lett volna a dákó, zasztava, skoda, vagy a wartburg és akkor is égtek a féklámpák 😅 Egyszerűen azért mert aki piros lámpához ér nem tartja 90 másodpercig kinyomva a kuplungot hanem kiveszi üresbe és rálép a fékre ahhoz nem kell erő nem úgy mint kuplungot nyomni. és egyszerűen azért lép rá a fékre ösztönösen, hogy ne guruljon neki véletlenül se valakinek a sorba állók közül amíg vár a megváltó zöldre(kezeit széttáró) Volt is van is automata váltós autó a közvetlen családba épen 2 ódi egy tojota és egy dácsia automatás. 😅 Igen ott másként viselkedünk araszoláskor hisz ott csak lelépünk a fékről is indul az autó(kezeit széttáró) Mindenképen kényelmes. Én is akartam, hogy a furgon automatás legyen mert kedvelem az automatát(kezeit széttáró) de azt csak a 180 lóerős változatban volt elérhető amit ugyanazzal a 2000-es motorral adtak ki mint a mostani 120 lovast és nekem nem tetszettek ezek a számok. Árban semmi különbség nem volt 600 ezer forinttal lett volna drágább mindössze 4 évvel ezelőtt. Mondtam inkább nem kockáztatom meg mert alattam ez gyorsan kinyiffan(kezeit széttáró)
Nem nem fogtam fel a kézikönyvből mit írtak egyszerűen elolvasni nem tudtam mert elaludtam rajta többször is ez van(kezeit széttáró) Nekem nem aktiválódik az automata kézifék mert nincs nem is írtam olyat, hogy van nem tudom ezt honnan vetted? Igen a visszagurulás gátló kiold ebben is mint a pöcsköszörű jariszotokban soxor nem akkor nem úgy ahogy kellene ezt meg már leírtam(kezeit széttáró)
azt meg, hogy miért világítanak előttem a féklámpák azt meg már leírtam a hsz elején mert a végéről kezdtem reagálni a baromságaidra amiket információ hiányosan sikerült idehánynod annélkül, hogy bármiről bármi fogalmad is lenne de hát egy ilyentől mint te mit várjak csak hozod az átlagod átlag alatt szóval nincs itt semmi látnivaló 😂
nekem nincs elektromos kézifékem(kezeit széttáró)
hát nem mert ezt is francia csinálta(fetrengős) ha menüben lehet kikapcsolni az gond mert ahhoz olvasgatnom kellene(kezeit széttáró) 4 év alatt a menüben annyit tanultam meg,hogy kell az órát és a dátumot beállítani ezt kénytelen voltam olvasgatni mert nem áll át automatikusan ja és magyar nyelvű menü meg nincs(kezeit széttáró) Aztán voltak netet bekötni nálam a srác egy ugyan olyan toyotával jött mint ami nekem van ha lehet ugyanolyannak nevezni, mert az övé fehér 😅 Szóval beszélgettünk a kocsiról én annyit mondtam neki az egyetlen dolog amit megbántam, hogy nem kértem bele elektromos kéziféket(kezeit széttáró) Mondta nekem, hogy ne bánjam az övébe van de eddig még csak szopott vele.(kezeit széttáró) A múltkori úgy sikerült neki, hogy nem kapcsolt kia fék induláskor lefulladt az autó az okoskerék meg elfordult úgy, hogy vezérlésig kellett bontani az autót 😆 Én meg a szűk 4 éves autómmal úgy jártam, hogy menetben a bringatúrára egyszer csak elkezdett csipogni az autó bedobált mindenféle szervízkulcsot adblús ikont meg kisfaszomat. Kiírta, hogy motor fault, emissió falult és még mehetek 1100 kilométert mire végleg letílt az autó 😅 Délután hazaérvén rácsörögtem a sógorra feldugta a kütyüjét az interneten keresztül csatlakozott szerencsére ki tudta írni, egyszerűen nem fecskendezett adblút ki tudja miért(kezeit széttáró) meg kiütötte azt a 12 hibát is ami halmozódott benne az októberi gariszervíz óta. Na lacám ennyit a franciákról, hogy milyen jó munkát végeznek 🤣 4 éves autó haldoklik. Kérdeztem a sógort mi van ha ez a kis hiba a világ másik végén ér és nem elég az 1100 km hazajutni? Azt mondta az szopás(kezeit széttáró) 😅
Ja, amúgy a napokban feloldottam minden tiltást - hisz jobb ez az oldal, mint a humor.hu 🤣
Pipi már nem bosszant, mióta kiismertem, frílaci meg nem hülye, ő sztem beteg - de valahogy mégsem sajnálom, inkább nevetséges, ahogy beleköt gyakorlatilag mindenkibe.
A legjobb, mikor ketten pipivel osztják egymást 😂
Persze hogy ő a hülye - és a legrosszabb, a "magabiztos hülye" 🤣 (ami kb. olyan rossz, mint a "szorgalmas hülye" 🤣)
... hisz ő maga írta le, hogy nem tudja, mi-micsoda, nem fogta fel a kézikönyvből, meg amúgy se kell neki.
Amikor araszol, akkor kiveszi üresbe (ezt ő írta !!!) és akkor aktiválódik az automata kézifék, mert azt nem tudja letiltani (kézikönyv, ugye 😅) a lejtőn viszont nem ez jáccik, ott a visszagurulás gátló - ami nem tudom, hogy műxik a manuál váltós szarában, de nálunk az automata Yarisban kiold egy idő után, nem fogja végtelenségig a kocsit.
Azt se érti szegény, miért világítanak előtte a féklámpák, hisz nem tudja, hogy a legtöbb automatás úgy használja az autót, hogy kúszik. Neki is van villanyos, abban sztem letiltották a kúszást, mert ha nem, akkor még a kevés eszével is rájött volna, hogy lámpánál nyomni kell a féket 🤣
Mi van nekem?

Amúgy ez a másik utálatos viselkedés, amikor te megmondod, hogy a másiknak mi fontos. Hidd el, nekem egy forint a sajátomból, vagy egy perc fontosabb az életemből fontosabb, mint az mondjuk, hogy a hülyegyerekkel mi történik. Igaz, még én is jobbnak gondolom, hogy elvenni a szarját és eltördelni a lábát, és amikor jön be az anyja hisztizni, hogy milyen jó gyerek az, mindig előre köszönt, akkor annak is adni egy átszállót, mert nem tanította meg a fattyának, hogy a másé az a másé.
Az a baj ezzel a fajtára hivatkozással, hogy neked is van. A környezetemben ismerek legalább hármat.
De még mindig nincs arányban a tett a szerinted a fajtájának kijáró büntetéssel.
Nagyon nagy szerencse, hogy ebben sincs semmilyen lehetőséged hathatósan beavatkozni, csak arra kell figyelni hogy ne kerüljön senki a közeledbe😆
Biztos nincs rá gomb. A menüben lehet kikapcsolni, de ahhoz nem ért 😄
Az mondjuk engem is bosszantana ha véletlen szerűen működne leejtőtől függően. A Renault esetén nincs külön ilyen szarság. Az automata kézifék egy gombbal ki be kapcsolható, de elég kényelmesen és jól működik, kivételesen jó munkát végeztek a franciák. Ha fékkel megállítom a kocsit, behúzza a kéziféket, ha picit rálépek a gázra felengedi és elindul.

Nem tartom kizártnak hogy csak pipi hülye hozzá, de az elég nagy ciki lenne, ha a Toyota ezt nem tudta volna normálisan megoldani.
azzal biztos ki lehetne 😅 Jó dolog is lehetne ez a visszagurulásgátló ha normálisan lenne beállítva csak, hogy nálam ez szarul van(kezeit széttáró) Nagyjából nem hagyja az autót hátragurulni másfél másodpercig majd elengedi. Volt vagy 3 hónap mire rájöttem, hogy van ilyen az autóban gondolom akkor jártam először vele hegyekben (kezeit széttáró) Még örültem is neki aztán meg nem. Ha araszolni kell felfelé mert a sok buzi szánkózni akar és mindenki a kékes csúcsra igyekszik akkor már ha 30 cm-t előrefelé gurulok elfelejti tenni a dolgát. Aztán így meg elég veszélyes a dolog amikor erre meg számít az ember és kézifékes felfelé indulás nélkül kuplungol meg vált. Aztán azt se sikerült kitalálnom mi az a meredekség ahol ez bekapcsol mert volt, hogy lankásabbnak tűnő emelkedőn működött egész meredeknek tűnő emelkedőn meg elfelejtett működni.(kezeit széttáró) Olyan is volt, hogy elfelejtett kioldani és fogta egy pillanatra az autót amikor elindultam volna előre kis hijján le is fulladtam(fejét fogó) Én ezt akkor tudnám jó dolognak tartani ha jól is működne és nem csak emelkedőn mert ha már lúd legyen kövér. Amikor az alföld kellős közepén megállok egy piros lámpánál akkor kiveszem az autót üresbe és leállok a kuplungról cserébe nyomom a féket várakozás közben nehogy véletlenül guruljon az autó. Más is biztos így csinálja, mert amikor állok egy piros lámpánál kivétel nélkül világít a féklámpája minden előttem állónak. Nos ha akkor amikor üresben van egy autó járó motorral foghatná az autót egy ide-oda gurulásgátló rendszer és akkor oldana ki amikor sebességbe megmozdul az autó.(kezeit széttáró) De egy randommód működő katyvasszal nem vagyok előrébb csak hátrébb. Nem tudom ez a funkció kinél, hogy működik nálam a fentebb leírtak szerint ezért én ebben a formában inkább károsnak tartom mint hasznosnak amikor lehetne jó is ha jól megcsinálnák(kezeit széttáró)
Nem, hazudsz megint, mert azt irtam, hogy amikor valaki ugyanolyan mint a muz meg a fajtaja, akkor nem kell csodaLkozni, amikor akadallyal talalkozik a motoros tarsasag.
Az igaz, hogy nem ejtenek konnyet, mert mint irtam, afajtaja miatt olyan a motorosok megitelese, amilyen. Nem beszelve ilyenkor a hulyenekk tettetesrol, akifogasok, mag a jogok gyakorlasa. A kotelesseget a legtobb leirni sem birja, de ezt hagyjuk is.
nem kértem senkit, hogy segítsen, hol olvastál ilyet? Nem beszélt az égvilágon senki itt az automata kézifékről ezt valahogy te izzadtad ki fogalmam sincs honnan(kezeit széttáró) mikor a holdos, szarról írtál elfogadtam, hogy a visszagurulásgátlóra gondoltál nem javítottalak ki nem tulajdonítottam neki akkora jelentőséget egész addig amíg az a szánalmas macskajancsi akit 10+ éve a felesége tart el bele nem böfögött amire még válaszoltál is, hogy "Ez az. Nem tudom, miről beszélt, azért kérdeztem rá. De így nehéz bármi segítő jellegűt mondani."
hogy a faszomba nem derült neked ki, hogy miről van szó mikor 4 hozzászólásban visszagurulás gátlóról volt szó és egyetlen egyben sem volt szó automata kézifékről? Melyik volt a kretén válaszom a faszságodra? az, hogy kihúzódott a mesterséges intelligencia csatlakozód, vagy az, hogy tőled többet vártunk? vigyorgó emócióval a mondat végén? Melyik bántotta meg azt a cizellált lelkedet? 😅 Na mind1(legyintős) Szóval mielőtt tiltanál azért gondold végig ki volt a fasz(meghajlós) Édesanyádat meg üdvözlöm ha már anyáknál tartunk(meghajlós) Mond meg imrebácsinak beugrok hozzá egy fröccsre ha harkány fele járunk a családdal(puszit küldős)
Gondoltam, a mase mindig konnyu preda.
Van.
Erre való az ék hosszabb fogószárral, a barkasban és a zukban rendszeresítbe volt sokunknak, előző héten egy iveconál láttam alkalmazni a parkolóban. 😁
Ja,kocsival kezifekem sincs neha.🤣
Kalapáccsal sem?Erdekes.🤔
Nem motorrról van szó. De jobbakon abba is van féktartás funkció és sehova se gurulsz.
Szerintem nem. A visszagurulásgátló, de a menüben az is kikapcsolható. Asszem hill start a neve.
Te tudod miröl beszélsz?
Minősitett emberölés jóváhagyásáról hallgatólagos belegyezéséről csak.mert valaki nem tud viselkedni és gazdasági kárt okoz. Te beteg vagy. Szerintem kurva nagy gondok vannak a szocializálódásoddal, vagy ugy általában a mentális egészségeddel.
Ez nem csak a mostani véleményedel kapcsolatosan jön le hanem az eddig ideirtak alapján. A családoddal, a bolti bevásárlásoddal, az iskolába igyekvökkel a közlekedőkkel kapcsolatos beírásaid mind szélsőséges, komplexusokkal teli vélemények.
Szerintem nálqd vannak bajok😅
Mér mindig nekem kell utánanézni ilyeneknek? 😭
Haver kérdezte:
-Mit tud a Tesla?
Én:
-Igen! 😆

Komolyan ki kéne próbálni egy rendes, modern autón az egypedálos vezetést, mielőtt fikázódni kezdenek. Visszagurulás gátló? Autómata kézifék? Fasz tudja mi az, ha nyomom megy ha nem nyomom megáll, bárhol. Finoman, természetesen, könnyedén. Minek ezt bonyolítani? 😁
És ezt nem is a Tesla találta ki, hanem a Nissan 10 éve
Nem vesztettem el. Eldobom, itt és most.
Azzal a szándékkal kérdeztem, hogy segítek választ találni. De mivel suttyó módon reagáltál, olvasson utána a nyűgödnek, akinek Imre az anyja.
de vége a reklámnak nézem tovább az ALI G Indahouse című filmet még nem találkoztam ezzel az alkotással egész elképesztően kretén tán az egyetlen film lesz amit 5 év után végig tudok nézni 😂
mondjuk egyébként nem is vártam csak közöltem, hogy nem tudom kikapcsolni azt a szart 😅