Még mindig a napelem felrakáson kínlódtok. Én sem voltam gyors, de kevesebb pofázással ennyi idő alatt már fel is raktam volna 🤣
Szerintem te nem is igazán akarsz dolgozni, csak húzni az időt 😛
Nem is annyira olcsó mert ha jól gondolom ki-beállás plusz 1-1 óra vagy km díj ami nagyjából ugyanannyira jöhet ki, úgy számolsz, hogy 2 óra alatt felszórod, de ez egyedül úgy, hohy a helyére is teszed nem biztos, hogy sikerül. 🤔
Ha tudtam volna, hogy fent vagytok... 😅 én szerettem volna aludni de most a változatosság kedvéért heveny hasmenésem van, szóval vizet fosok 😅
Nem indult jó az évem minden második héten beteg vagyok, nátha, kétoldali arcüreg gyulladás, utoljára kétoldali tüdőgyulladás, most meg fosókor(fejét fogó) 4-ik betegségem az idén 2 hónap telt el az évből. (óranézegetős) Már talán unom is(gondolkodós)
azokat gyökerestől ki kell húzogatni. Én 1 évig baxtam a füvet mire eltűntek a gyomok. Előbb-utóbb elfogynak. Gyomírtózás is jó csak nem szabad megvárni amíg a gyom addig megnő, hogy el tudja szórni a magjait, mert akkor viszont sose fogy el(kezeit széttáró) Az, hogy rotációs kapával még szaporítani is akarod őket nem tartom okos ötletnek(gondolkodós) Azt nem gyomírtásra találták ki, hanem talajlazításra(kezeit széttáró)
Veszélyes hely ez a temu, rendeltem 1 DC leválasztó dobozkát a napelemhez, gondoltam megnézem hol tart, erre bedob egy ilyet korán reggel, egyből kimyilt a csipám 🤣
ha kellően nagy a porta nem marad bőr a tenyereden mire végzel+ szét is ráz 😅
Ebből olyat kell venni ami kistraktor. Füvesítés előtt ismerős ismerőse olyannal dolgozott nálam. Csak ücsörögsz rajta. Igaz az egy 100-al több.(kezeit széttáró)
Szerintem te nem is igazán akarsz dolgozni, csak húzni az időt 😛
Nem indult jó az évem minden második héten beteg vagyok, nátha, kétoldali arcüreg gyulladás, utoljára kétoldali tüdőgyulladás, most meg fosókor(fejét fogó) 4-ik betegségem az idén 2 hónap telt el az évből. (óranézegetős) Már talán unom is(gondolkodós)
Ebből olyat kell venni ami kistraktor. Füvesítés előtt ismerős ismerőse olyannal dolgozott nálam. Csak ücsörögsz rajta. Igaz az egy 100-al több.(kezeit széttáró)
Nem kenyelmetlen,sportos.
Es rarakta egy rotakapara?