Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha 11-ért veszprémből oda-vissza megy akkor viszont tényleg nem drága.
Így van, most kurvára ráérek ezen agyalni mert Pesten vagyok és max ennyire futja 😁
Még mindig a napelem felrakáson kínlódtok. Én sem voltam gyors, de kevesebb pofázással ennyi idő alatt már fel is raktam volna 🤣
Szerintem te nem is igazán akarsz dolgozni, csak húzni az időt 😛
1 óra a kiállás összesen. Ha a klíma kültérit is a helyere tudjuk rakni vele már csak azért megéri 🤔
Felénk már azt sokallják ha egyáltalán szóba kerül a pénz. 😏
Remélem nem, már van itthon 1 😁 a DC leválasztó moat jobban kell 🤷‍♂️
Nem is annyira olcsó mert ha jól gondolom ki-beállás plusz 1-1 óra vagy km díj ami nagyjából ugyanannyira jöhet ki, úgy számolsz, hogy 2 óra alatt felszórod, de ez egyedül úgy, hohy a helyére is teszed nem biztos, hogy sikerül. 🤔
az tejesen korrekt(meghajlós)
miért ezt hozzák helyette? Mondjuk én nem rajongok a piros ruhákért egyáltalán nem megy a hajam és a szemem színéhez(kezeit széttáró)
Ha tudtam volna, hogy fent vagytok... 😅 én szerettem volna aludni de most a változatosság kedvéért heveny hasmenésem van, szóval vizet fosok 😅
Nem indult jó az évem minden második héten beteg vagyok, nátha, kétoldali arcüreg gyulladás, utoljára kétoldali tüdőgyulladás, most meg fosókor(fejét fogó) 4-ik betegségem az idén 2 hónap telt el az évből. (óranézegetős) Már talán unom is(gondolkodós)
11e/ óra, én többre számítottam. Szerintem ha hívok 2 embert hogy rakjak fel az sem lenne olcsóbb.
Ennek a ruhának a linkjét küldd már át nekem, de csak ha a vállfát is küldik vele 😄
hát azzal biztosan(meghajlós) Szabad tudni milyen költségben dolgozik az emelőkosár?
munkavédelmi sisakot miért nem látok senkin? Ez a kép ér vagy fél millát a munkaügyön 😅
azokat gyökerestől ki kell húzogatni. Én 1 évig baxtam a füvet mire eltűntek a gyomok. Előbb-utóbb elfogynak. Gyomírtózás is jó csak nem szabad megvárni amíg a gyom addig megnő, hogy el tudja szórni a magjait, mert akkor viszont sose fogy el(kezeit széttáró) Az, hogy rotációs kapával még szaporítani is akarod őket nem tartom okos ötletnek(gondolkodós) Azt nem gyomírtásra találták ki, hanem talajlazításra(kezeit széttáró)
Veszélyes hely ez a temu, rendeltem 1 DC leválasztó dobozkát a napelemhez, gondoltam megnézem hol tart, erre bedob egy ilyet korán reggel, egyből kimyilt a csipám 🤣
ha kellően nagy a porta nem marad bőr a tenyereden mire végzel+ szét is ráz 😅
Ebből olyat kell venni ami kistraktor. Füvesítés előtt ismerős ismerőse olyannal dolgozott nálam. Csak ücsörögsz rajta. Igaz az egy 100-al több.(kezeit széttáró)
Már csak a Tasitól kiállított dokumentumot kell felmutatni . 😂 😂 😂 Mert ugye amire rábólint csak az lehet a világ legjobb motorkerékpárja 😆
Pesze,mert a v2 az sok henger,ménem v1-es?
Nem kenyelmetlen,sportos.
Elon Mask járműve döglött meg , lehet ez is odatartpzik , mutogatta a tv ! 🙃
Na az a rotakapa. Hengerhiányos is. Kényelmetlen is.
Na,az mar jo tipp.A geppuskas gömbdronok mindjart itt vannak. 😆
Akkor a Tet az Oblivionból 😁
Valaki kitalalta az ufo hajtomuvet.
Es rarakta egy rotakapara?
Lehet alacsonyan repülő rotakapák 🤣 De csillagokat itt sose látni a fények miatt, főleg olyan fényeset amit fotózni is lehetne 🤔