Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vagdossa az akinek még egyben van az idegrendszere
kb 8-10 ft egy saválló rugós alátét az kb akkora mint az imbusz feje
Meg.
A csavarod hosszú, meg a leszorító méretének is napelem keretéhez kell igazodni.
Én is megszívtam, aztán vagdoshattam flexel.
Rovidebb csavarral nem jo?
Ez M8? Az anya felőli sín az spec. hornyos, vagy valami zártszelvény kifúrva?
A csúszóanya a másik sínhez van és ott hosszában tart vegig, csak próbábol tettem bele ebbe a sínbe. Ebbe tuti más anya való.
ez így nagyon gyenge rögzítésnek tűnik, ezt így adta a cég?? az anya legszélét fogja csak a sín
ilyen profilba hatlapfejű anyát szoktak tenni
A sínnel lesz a gond, pici a hely benne és pont az a fél mm hiányszik. Ezzel a sínnel meg tudom szorítani, ezt a napelemes ceg adta csak sajnos alacsony az egész, ráfeküdne a panel a tetőre.
enyém ilyen
nekem egy 2mm lemez van alatta mert nem feszült rendesen
A leszorítókat a modulfixnél vettem amúgy ha érdekes, de ott is van ahol a panelt veszed. Lehet csak egy rugós alátét hiányik a csavar alól de azt nem adtak hozzá.
Jól van, kérdezzél csak ilyeneket, nekem is kurva gyorsan aktuális lesz 😁 a héten megrendelem a panelokat, szerintem olyat mint a tied.
Lehet hülye kérdés, de a napelem leszorítónak meg kell szorítania a panelt vagy nem? Amit vettem az lötyög picit, a csavar már beleütközik a sínbe alul. 30mm a panel és ilyen leszorítót is vettem minisínnel.
Meg van a Lelesz utca................is.
Persze , mert ha a kis súly miatt nyer , a depóba nagy lesz körülötte a tömeg ! 😉
más megközelítésben:
este a parkban buli lesz.ha eső nem lesz.ha lesz,nem lesz.ha nem lesz,lesz.
Jogos,
Mert Einstein óta ismerjük az összefüggést a TÉR, IDŐ, és a TÖMEG között: Ha jó az IDŐ, a TÖMEG lemegy a TÉRre 😁
Nem is a súly a lényeg, inkább a tömeg 😁
Itt az igazság ! 😉
Azért egy versenyzőnél ez inkább előny, mert súlyban is kevesebbet kell cipelnie a motornak.
...de csak azért, mert nagyon zsíros... 🤣
Tökéletes a bőrruhához a hajlatokba könnyen beszórható , ami a kenőccsel nehézkes , jó a csizmához ,kesztyűhöz is ! 😉
Megtaláltam a bőrápolót spray-ben ahogy kerestem ! https://www.szerek.hu/Erdal-bo...
Ha ponty lenel visszadobnalak. 🤣
Ahogy mondod ! Nagyot alkotott életében , kiskorától kezdve ! Jó volt nézni a videóját , hogy kezdte 4 évesen ! Igenis felnézek rá , nagy ember a szemembe ! Nem a mérete számít , egyébként a vállamig ért ! A 125-ös motorja meg kisebb mint egy Simson ! 😏
Egyszerre ért volna le a két térded még a rajtnál. 😁