Én erről már leszoktam. Inkább félre teszem azt a pénzt amit ilyenkor elköltenék értelmetlen csetreszekre, és amikor összegyűlt a pénz megveszem a drága de jó szerszámot amikor SZÜKSÉGEM van rá 😁
ezekben a kínai kacatokban szinte mindig 450 voltos fetek vannak
már nem emlékszem mennyi volt a panel feszültség de ha a ráírt megközelíti a 450 voltot az nem jó dolog, mert hideg időben akár 10% is lehet több a feszültség mint ami rá van írva
szóval ha van hely akkor inkább legyen 2x8-10 panel
értem.(meghajlós) Akkor érdemes arra kirándulni egy hétvégén.
Választékkal nincs bajom magyarországon így is hatalmas. Ha 90% csökkentenék a választékot még akkor is sok maradna 😅
Én úgy szocializálódtam, hogy volt sportszelet, capucíner,afrika csoki, tibi csoki, dunakavics, franciadfrazsé, negró. Fagylaltból vanilia, citrom, csoki és egy meglepetés. sajtból trapista, kv-ból omnia, kenyérből 2 kg-os fehérkenyér, üdítőnek jaffa szörp. És pont jó elvoltunk(meghajlós) Amit a rendszerváltás óta csinálnak, hogy minden termékből van 200 féle nekem erős túlzás(kezeit széttáró)
Múltkor találtam bekevert palacsintatésztát(fejét fogó) ÉRTED? Palacsintatésztát 😣 víz liszt meg olaj műanyag flakonba(kezeit széttáró)
a kaja- pia vagy 20% -al átlagban, de nem minden, légkondit ,villanyszerelési , építőanyagokat, szerszámokat szoktam venni BricoDepotban, Dedemanban, Hornbachban, ott nagyjából minden akciósabb
Parkside boltban voltunk, lett porbeles hegesztőm meg egy halom csetresz. Nem tudok és nem is akarok hegeszteni, de annyiért el kellett hozni........jó lesz az örökösöknek megtalálni bontatlanul a garázs mélyén. 😏 😆
én meg most olvastam egy cikkben mi az 5 legkényelmesebb szeksz póz ami fáradtan végezve is élvezetes(kezeit széttáró)
Nem nekem való ez a kanapézás(legyintős)
inike. 1-2 hónapja linkeltél egy videót, hogy akinek van ideje nézze meg. Fogalmam sincs milyen témájú volt felírtam a címét egy cetlire de nem találom(kezeit széttáró) Most lenne rá időm, mert óránként a seggemen pisálok a családot délelőtt elküldtem kirándulni nagyon ráérnék. A patriótát, meg az ultrahangot már egész unom. (kezeit széttáró) Van e esély rá, hogy emléxel mi volt az? 😅
Szerintem ugyan az a FET csak módosítottak valamit, hogy az Aliexpress garanciát kibírja 😆
már nem emlékszem mennyi volt a panel feszültség de ha a ráírt megközelíti a 450 voltot az nem jó dolog, mert hideg időben akár 10% is lehet több a feszültség mint ami rá van írva
szóval ha van hely akkor inkább legyen 2x8-10 panel
Választékkal nincs bajom magyarországon így is hatalmas. Ha 90% csökkentenék a választékot még akkor is sok maradna 😅
Én úgy szocializálódtam, hogy volt sportszelet, capucíner,afrika csoki, tibi csoki, dunakavics, franciadfrazsé, negró. Fagylaltból vanilia, citrom, csoki és egy meglepetés. sajtból trapista, kv-ból omnia, kenyérből 2 kg-os fehérkenyér, üdítőnek jaffa szörp. És pont jó elvoltunk(meghajlós) Amit a rendszerváltás óta csinálnak, hogy minden termékből van 200 féle nekem erős túlzás(kezeit széttáró)
Múltkor találtam bekevert palacsintatésztát(fejét fogó) ÉRTED? Palacsintatésztát 😣 víz liszt meg olaj műanyag flakonba(kezeit széttáró)
Inverter tudja bőven..
Hujje hoddas.😆
Nem nekem való ez a kanapézás(legyintős)
én linkelek mindent mint egy fogyatékos
most a haldorádós ember őszi tisza tavi pecáját nézem éppen