Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én erről már leszoktam. Inkább félre teszem azt a pénzt amit ilyenkor elköltenék értelmetlen csetreszekre, és amikor összegyűlt a pénz megveszem a drága de jó szerszámot amikor SZÜKSÉGEM van rá 😁
Az hagyján. Én instant láttam ilyet. Csak vizet meg olajat kellett hozzá adni 🤣 (amúgy tojás is kell bele)
A tranziensek miatt kell a nagyobb fesz az üzemihez képest.
Szerintem ugyan az a FET csak módosítottak valamit, hogy az Aliexpress garanciát kibírja 😆
Én még azelőtt sem. 🙄
Már vagy 5 éve nem láttam 600 V alatti FET-et..
ez azért van hogy vásárolj és fogyassz és pazarolj minél többet
ezekben a kínai kacatokban szinte mindig 450 voltos fetek vannak
már nem emlékszem mennyi volt a panel feszültség de ha a ráírt megközelíti a 450 voltot az nem jó dolog, mert hideg időben akár 10% is lehet több a feszültség mint ami rá van írva
szóval ha van hely akkor inkább legyen 2x8-10 panel
Ha van kilós nyers zacskos nokedli akko lehet palacsintateszta is. 🤣
értem.(meghajlós) Akkor érdemes arra kirándulni egy hétvégén.
Választékkal nincs bajom magyarországon így is hatalmas. Ha 90% csökkentenék a választékot még akkor is sok maradna 😅
Én úgy szocializálódtam, hogy volt sportszelet, capucíner,afrika csoki, tibi csoki, dunakavics, franciadfrazsé, negró. Fagylaltból vanilia, citrom, csoki és egy meglepetés. sajtból trapista, kv-ból omnia, kenyérből 2 kg-os fehérkenyér, üdítőnek jaffa szörp. És pont jó elvoltunk(meghajlós) Amit a rendszerváltás óta csinálnak, hogy minden termékből van 200 féle nekem erős túlzás(kezeit széttáró)
Múltkor találtam bekevert palacsintatésztát(fejét fogó) ÉRTED? Palacsintatésztát 😣 víz liszt meg olaj műanyag flakonba(kezeit széttáró)
Ahogy nezem egesz jot ment a forint.
ja, és mindenből sokkal nagyobb a kínálat , mint nálunk
Mi baj a 12 soros panellel?
Inverter tudja bőven..
ja persze lej van, de mindent kártyáról veszek, a határon nincs már senki, meg se kell állni
a kaja- pia vagy 20% -al átlagban, de nem minden, légkondit ,villanyszerelési , építőanyagokat, szerszámokat szoktam venni BricoDepotban, Dedemanban, Hornbachban, ott nagyjából minden akciósabb
mennyivel olcsóbb románia? Miket érdemes onnan hozni? Mi a pénznemük? lejük van még? seggemi határ működik?
arra járok átveszem ingyen(meghajlós)
én is csak románban, munkásgatyát ,pulcsit ,pólókat és krovakészletet vettem, kb egy huszas volt az egész motyó meg vagy nyolcvanért kaját/piát
Parkside boltban voltunk, lett porbeles hegesztőm meg egy halom csetresz. Nem tudok és nem is akarok hegeszteni, de annyiért el kellett hozni........jó lesz az örökösöknek megtalálni bontatlanul a garázs mélyén. 😏 😆
Dagadt jofej,menő csavo vagyok,a vilag legjobb motorjaval.
Hujje hoddas.😆
Meg. Dagadt köcsög. 😆
nincs rutinod szűrni az információkat
Megbeszeltuk,buzi vagy. 😆Nem tiltakozok.
én meg most olvastam egy cikkben mi az 5 legkényelmesebb szeksz póz ami fáradtan végezve is élvezetes(kezeit széttáró)
Nem nekem való ez a kanapézás(legyintős)
fogalmam nincs mire gondolsz
én linkelek mindent mint egy fogyatékos

most a haldorádós ember őszi tisza tavi pecáját nézem éppen
inike. 1-2 hónapja linkeltél egy videót, hogy akinek van ideje nézze meg. Fogalmam sincs milyen témájú volt felírtam a címét egy cetlire de nem találom(kezeit széttáró) Most lenne rá időm, mert óránként a seggemen pisálok a családot délelőtt elküldtem kirándulni nagyon ráérnék. A patriótát, meg az ultrahangot már egész unom. (kezeit széttáró) Van e esély rá, hogy emléxel mi volt az? 😅