Még egy-két helyen szerintem akad, de már lassan kikopik a magyar piacról. Mindenki az olcsó kínai MTD motoros szarokat veszi.
De magát a Kawasaki FJ180V motort még lehet kapni külön, meg néhány ilyen blokkos fűnyírót.
Ez jó ötlet igen, valami ilyesmit képzeltem el eredetileg. Viszont minden egyes panelhez át kell rakni, a létrát is meg ezt is, mert nem tudok mozogni a tetőn csak a létrán. Így viszont ha bérelve van nem biztos hogy olcsóbbra kijön, a kosarassal szerintem 2 óra alatt felrakom a 12 panelt maximum. Ja és van még egy 65-70kg-s kültéri is 😁
mondom van a profirentnél a a 12 méter hosszú kis geda, valami 12ezerért hozta ki naponta az egyik haver, ők meg ketten csinálták a tetőt gerard-lemezzel és nem akartak szarakodni, hogy egésznap le-fel másszanak a lemezekért
Vannak ezek a kis alulétra szerü ferdepályás liftek (geda lift), kézi tekerővel is működnek, szoktam látni gépbér cégeknél, ha nem sokat kell felvinni.
A kert lenne az első célpont, az ősszel fel lett szántva, a télen talán szétfagyott 🤔 De az udvaron is végig mennék vele, tavaly már olyan gaz volt hogy a fűkasza nem vitte el, ujjnyi szára volt 🙈
Azé' azt elfigyelgetném ahogy ezzel végigmész a gyökerekkel és kövekkel teli udvaron. Szerintem tanulnék új kifejezéseket az anya, gép, és vidékre költözés összefüggésében. 😆
nem szeretem a sört, szóval én csak ülök
ősszel az aasszony rotálta a kertet, mondtam neki hgy nekem ez így teljesen jó ha nem tetszik csináld
amúgy rendes vagyok mert beindítottam neki, kicsit kehes aztán nehezebben indul
De magát a Kawasaki FJ180V motort még lehet kapni külön, meg néhány ilyen blokkos fűnyírót.
igan nekünk 6.5ös briggs van az azért elég izmos jószág
ősszel az aasszony rotálta a kertet, mondtam neki hgy nekem ez így teljesen jó ha nem tetszik csináld
amúgy rendes vagyok mert beindítottam neki, kicsit kehes aztán nehezebben indul