nekem daru adogatta fel(gondolkodós) Segítséged van?
ha magamnak kellene csinálni tuti csinálnék egy átdobós pántot és a hátamra tenném mint az iskolatáskát. Ha azon a létrán stabilan meg is tudsz állni akkor le is tudod venni a hátadról(meghajlós)
Van gipszkarton emelőm, azzal fel tudom emelni elvileg 3,5 méterre a panelt, tehát a csatorna fölé mondjuk, onnantól érdekes a kérdés, mert 1 kézzel azert kapaszkodni sem ártana, bár csak 40 fokos a tető elvileg 😁
Én csináltam két pallóból egy sínt, amire egy cserépléc keretből csavarozott napelem tartót felhúztam csigával. Az védte a napelemet is, aztán csak átfordítottam a sínre. Nekem vannak a cserepek alatt kötélhorgok. Én is azon lógtam mert 55fokos a leejtés és azon nem állok meg.
De egyedül hatalmas szopás, főleg 50fokban, amikor a tetőn még közelebb is vagy a naphoz. Lehet érdemes fizetned érte hogy valami ügyes néger megcsinálja.
A mai gyengék már nem marnak annyira, népesebb összejöveteleken simán adom a vége felé a népeknek a régi megmaradtakat és észre sem veszik sőt dícsérik milyen keményet főzött a papa hol a többi? 😁
ugye nem szedtél még ki 10+ éves motor fékfolyadék tartályából belerohadt csavart?
én az összesből kdobálom a gyári csavart és megy a saválló bele, még akkor is ha véletlen ép, de ez a ritkább
azért mert a rozsdamentes(a2) elvan magában időtlen időkig, de ha többféle fém van jobb a saválló(a4) igazándiból nem sokkal drágább
pl a2 csavarhoz is a4 anyát ajánlanak
8x40es nekem a csavar, azért kell saválló mert kint lesz 15+ évig és az alu+vas szereti egymást megenni
az a napelemmel összefüggő összes elem vagy saválló vagy alumínium
ha magamnak kellene csinálni tuti csinálnék egy átdobós pántot és a hátamra tenném mint az iskolatáskát. Ha azon a létrán stabilan meg is tudsz állni akkor le is tudod venni a hátadról(meghajlós)
De egyedül hatalmas szopás, főleg 50fokban, amikor a tetőn még közelebb is vagy a naphoz. Lehet érdemes fizetned érte hogy valami ügyes néger megcsinálja.
havernak úgy cserepeztünk hogy megemelte traktorral a raklap cserepet
de ha csak 1 akkor azt bele kell hajtani.
Vetekszik a régi kromofággal 😅
Rugós fésű?????????
én az összesből kdobálom a gyári csavart és megy a saválló bele, még akkor is ha véletlen ép, de ez a ritkább
pl a2 csavarhoz is a4 anyát ajánlanak
az a napelemmel összefüggő összes elem vagy saválló vagy alumínium