Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Soha nem unatkozom!............hosszasan gondolkodok, mondjuk ez másokat untat, de ugye........ 💩
Sajnos mar nem gyartjak, de mondtam volna, hogy piros Indian-t vegyel, az az igazi klasszik csopper :D
Vagy elhívom Zolit, úgyis mindig motorozni akar 🤣
Ja persze, ő fog vele motorozni, én csak ülök egy sörrel éa dumálok 🙂 Tanulok initől 😁
Asszonynak vennéd? mert azt olvastam itt, hogy 1000 köbcenti alatt csak csajmotor van 🤣
Siman,de ha rateszed az utanfutot meg ket kerket meg turazatsz is vele. 😄
Én most egy ilyen csopperre gerjedtem rá, erre is rá lehet szerinted tenni, hogy ne tévedjek el a kertben? 😁
Eleg az 5 col,sanghajbol postaval 8 rugoert. 😆
En megvárom akkor, hogy a Tesla kijöjjön egy elektromos motorral, 1000km hatótávval a kormányon egy 24 colos kijelzővel 🤣
Az eddigi egyetlen jo eddig a honda afrikatwin megoldasa volt.
Es az is a google maps a-b-be legrovidebb tervezesu,nem a legkanyargosabb,de rakerdezek afrikas ipsere.
De,sőt ezen a motoron is van egy.
Igaz Turn-by-Turn.
Szoval csak ikonok,400m jobbra,balra,korforgalom stb.
De,elso tapasztalat hogy a mobilnet nagyon nem minden helyen van meg,a truimph connectivity meg mobilneten megy,es ausztriaban,olaszban sokszor meg se mukkan.
A masik hogy a waze meg egyebb valos trafiinfo se megy rajta.
A harmadik hogy elkezdtem hasznalni a kurvigert,ami direkt motoros kanyargosra tervez,es van offline opcioja.
Csak ez nem mukodik az emlitett triumph appal.
Ezert van ez a csumpi kinai 5" os kijelzo.
Telfont meg nem teszek ki a kormanyra,melegszik,leviszi a fenyerot,stb,meg ha letarolok egy árkot,vagy felfekszem egy kocsitetore tuti kampec a telo,pedig az kene ha tulelem.
Nomeg ez a kijelzo kb 18-20e alirol.
Ez az osszeg meg lenyegesen kevesebb mint barmi hasznalhato masodik telefon.
Foleg hogy a balfasz kinai hibaja miatt nekem refoundal 8e-be kerult.
dehogynem, csak ez nem az :)
Nincs még olyan motor a piacon ezen az egérmozis világon amin ki lehet rakni a navit a motor saját kijelzőjére? 🤷‍♂️
Ok,en epp egy elso gumit rendeltem.
Meg vótam heringezni a motorkiallitason.😁
Ja,es felkerult a kurvaolcso carplay kijelzom.
Itt egy kis villanyszerelési segédanyag
https://www.facebook.com/share/r/1A8rtZPdWS/
Napokig nem volt semmi aztán Sanyi unatkozott és ez a téma jött 🤷‍♂️
Latom motoros temaban vagytok. 😆
72ért vettem a 370est, ami utána kurva gyorsan 90 lett, igaz az már 375 volt
most ugyanott a 440w 45 ezer és nem ez a legolcsóbb cég
most megkapod akár 25 alatt is ha van egy kis szerencséd és nem sürgős, de a legtöbb cégnél 30 körül adják
de láttam már 20ért is de az számla nélkül volt
ha nem lennék ilyen dög lusta fejleszteném a rendszert mert elférne még 2 string keletre-nyugatra nem is kerülne sokba csak túl sok a meló vele
2022-ben a villszer suliban az egyik srác elkezdett napelemezni az egyik legnagyobb cegnél, akkor a 410W-os Risen volt a menő, 75eFt volt 1 tábla nekik, azaz ennyit kellett kicsengetni amit eltörnek. Isteni szerencse hogy akkor nem vásároltam be belőle 😁
Kicsit drágább volt mint most, de az igaz hogy nem ennyivel.
A háború elején egész európa napelemet akart és beindult a gyártás a kínaiaknál, most meg lecsengett, és ott a gyártó kapacitás kihasználatlanul, ezért a kínai ár is leszorult.
A balhé előtt 50ezer volt a Sharp napelem ára. Az ment fel 80-90-re, ez most 40ezer. Igaz a teljesítménye is növekedett közben. De a csőcs az jól mutatja a kereskedői hasznot. Az előtte/utána ár meg a valósat. Természetesen vannak olcsóbb kínai napelemek, ez a Sharp csak azért jó, mert egy stabil pont a piacon.
Működni fog, de más a munkapontja. Azaz leegyszerűsítve a leggyengébb láncszem határozza meg, és máshogy néz ki, más a méret.
én 72 ért vettem a 370wp panelt
szerintem akkor se adták drágábban a kínaiak mint most
betegre keresték magukat a napelemes cégek
előkeresem a papírokat megnézem mi van fent(gondolkodós)
Mondjuk mint láttad nálunk a pusztaság és kert teljes árnyékmentessége a jellemző, a legnagyobb árnyékot én adom ha mászkálok az udvarban. 😒