Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

írtam ilyet valaha?
csak én már kurva régen rájöttem arra hogy kis munka kis pénz nagy boldogság
sanyi evvel nem fog tudni azonosulni ha 1000évig él akkor sem
Ennyi hulyet egyrakason,motoros jarmu kenyelmesebb es ninccs hideg sem benne. 🤣
Nem utolsó sorban sztárok is lettünk a gyerekkel(meghajlós) Igazi hírességek(kezeit széttáró) Hisz benne vagyunk az újságban 😆
Mert azt gondolod ezeket te találtad ki? 🤣
kaptunk induláskor útravalót is(meghajlós) Na nem ám hamuba sült pogácsát(ujjával nemet mutató)
hanem a felüljáró egy darabját szépen csomagolva (szemeit körbeforgató)
Na mai nap szerintem ez volt a legszélesebb kerékpárút az országban(gondolkodó)
talán a legnépesebb is(kezeit széttáró)
csak úgy érdekességképp, hogy egyes nézeteimről/tulajdonságaimról már egyetemi szintű előadást tartanak......
Jé, vele találkoztam a 80-as években, mikor még autó crossozott 😁 a park fermében tátottuk a szánkat, meg fárasztottuk a hülye kérdéseinkkel 😅
Mai szemmel micsoda egy ősgyík, pedig abban az időben ez űrtechnika volt...
Valahol megvan az ericson 198-as.
Illetve hasonló mert nem micro-tac volt a neve hanem simán 5200.
akinek van 25 perce az nézze meg: http://youtu.be/fnAizuQa-9w
pár dologba bele lehetne kötni, de szinte hibátlan az egész előadás

"Hogyan lenne fenntartható a zöld energia?" a címe
93'-ban ilyen volt az elsőm: https://live.staticflickr.com/...
Előtte volt Motorolla, Ericsson.
Ilyenem volt anno. Az akkoriakhoz képest nagyon jó telefon volt. Persze most már csak múlt.
amúgy ezt még mindig szívesen hordanám is, szerintem az egyik legszebb telefon volt anno
szerintem nekem már zárlatos lehetett az akku azért melegedett, a mostanival még nem próbáltam
ha az alis akku kibírja 1-2 évig akkor avval meg leszek elégedve, 2 évente nem sok az 1000ft
Nekem a gyári akku van benne.
Még működik is vele valameddig. De nincs a kezemben 1-2 percél tovább, amíg beállítom az ébresztést. Utána töltőre fel és hajrá!
úgy volt egy ideig az eredeti akkuval de forrósodott
utána vettem itthon egy utángyártott akkut, pár hónapig működött is, 2 hétig bírta egy töltéssel, most ez lecsökkent 3 napra
töltőt is cseréltem hátha csak az sérült meg és nem tölti fel rendesen, de most teszteltem olyan töltővel ami mérni is tud, belső ellenállás egész jól megnőt, kapacitás lecsökkent
Hagyd bedugva a töltőre. Nekem 15 éve így megy egy Samsung, csak ébresztő..... 😆
Ez igen. Ez egy töltő/biztonsági áramkör. Ráteheted a 18650-esre is :D
De lehet kapni olyan 18650-est amiben benne van.
Igen, tulmerites/tultoltes elleni vedelem is van benne a homeron kivul.
szerintem ez több mint egy hőmérő
használtat haver hozott párat, csak mire összefutottunk és kitaláltuk hogy életképes a buli levették arról a fuvarról
németeknél ilyen media markt szerű boltokból szálította konténerekben a leadott elektronikai hulladékot megsemmisítésre
aztán se lezárva se semmiféle papír nem volt a szállíott mennyiségről, simán ki lehettett szedni belőle bármit
az jó buli lett volna egy ideig, mondjuk most a w11 kinyírta volna
nem-nem nem a német billentyűzet azon csak az é betű van jó helyen a többi ékezetesnek más volt a felirata és az í betűnek megvan a helye
mint írtam ez új laptop volt csak nem tudták időben eladni,aztán ment keletre és eltűnt a dzsungelban....
2018as telepítésű volt a win, én meg 20-ban vettem, lassan csereérett lesz, lehet benne vagy 50 ezer óra működés
de az már ismét 17-es lesz, mert ez a 15" néha kicsi filmezni