Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A H2 az nem a kiállításon volt , az a volt főnököm motorja !
Mi a faszt lehet ott reggeltől estog csinálni?
Cimbik hivtak holnapra de már tele a tököm a pesti utakkal, ma is most értem haza onnan, szerencsére végeztünk, nem kell holnapra maradni. Viszont felmentünk a MOL torony tetejébe ingyé, fasza a kilátás.
Te fukar gyerek , az asszonyon spórolnál ? Hogy lenne vacsorád ? 🤔
ezt bóknak veszem(meghajlós) Ha 50 es pasiként egy 40-es milfhez hasonlítok akkor még nem lehetek olyan rozoga állapotban 😅
1700? tuti az asszony magának fizette volna minálunk 😅
hát nem véletlen vettem ezt. a tesztoszteron mihez kell egy férfi vázas bringánál? 😅
Egyébként tudom, hogy be ne vágd rajta a tököd 😅 Hát többnyire ezért lett női vázas a brinya meg nem lendítgetem a lábam az ülés fölött pláne amikor a postás túradoboz rajta van kellemetlen és nem megy jól a spárga 50 felé 😅
Talmával az előadása után , és Drapál János testvére és kortársai is nagyon jó megemlékezést tartottak . 🙄
Női bicikli... pipi baszd meg neked nincs semmi tesztoszteronod... mondtam már többször, hogy egy kis buzi vagy - és tényleg 🤣 még a fejed is olyan mint egy kövérkés 40-es milf-nek 🤣
nektek 😅
baszki már a bc akkuimat is lehallgatják(gondolkodós)
Capucinó volt , hozzá ! 😊
🤣 tejszínt adtak hozzá?
Ott voltunk 07 30-tól 18-óráig , most 20-órára értünk haza ! 😉
triumfokhoz
buzi ez mind(gondolkodós)
miután abbahagytam engem évekig basztattak még hogy rakjak össze nekik gépeket, de miután kikötőbe mentem dolgozni nem tudtam kimászkálni úgy a városba mint józsefvárosból
meg kedvem se volt már szarakodni a gépekkel, épp elég gondom volt karbantartani őket mert mindig elbaszták
az is vicces, amikor a mediamarktba elmegyek kinézem, kifizetem hátra állok. és még azért is fizetek egy 1000-est hogy a csávó segítsen a hűtőt vagy mosógépet, vagy sütőt a molnárkocsiról a raktérbe emelni, ha ugyanúgy a mediamárktól megrendelem neten szállítással is olcsóbb ugyanaz a termék 😆
egy szaros kerékcsapágyon is annyi múlik hogy el se hinnéd
veszel egy mofakeres szettet 300 forintért, aztán máris alig gurul a bringa, vagy ha csak egy minimálisat túl van húzva és van kint 5 fok már észrevenni hogy nem úgy gurul mint nyáron a 30 fokban
mindenki nagyon szomorú lehetett a környéken, hogy bezártál(gondolkodós)
igazság szerint meg kellene nézni a többi előadót is de szerintem nem sok embernek van ennyi fölös ideje
engem az ragadott meg leginkább ha gyalogolsz az közel annyiba van mint a v8
az a 26-os montija jobban gurul mint a 28-as trekkingem.(kezeit széttáró) ha nem szégyeltem volna elkértem volna tőle csak arra is alig bír felkászálódni a 28-asra meg sehogy se pedig női vázast vettem magamnak 😅
Tudja..... 😏
Megnéztem és a kommentekkel együtt teljes.........nem ezt írjuk itt régóta?.......mondjuk nem mindenki. 😁
És rohadt drága...... 😁
szegény gyereket miért szopatod egyenes aszfalton a teleszkópos bringával??
felesleges energiapazarlás 😆