A galériámban fent van a 2018 müncheni motorshow képsorozata, ott is voltak sokan, de az qrva nagy volt, mindenre rá lehetett ülni - meg hozzá is lehetett férni 😁 Magyarra emiatt nem szívesen megyek, nálunk ezeken minden csak a lehúzásról szól.
2019-re is meg volt már szervezve a kimenetel, de az meg valami nátha miatt elmaradt 😄 Abban az évben akartunk a ginfi-re is menni, na az sztem azóta se volt... (ill. volt, de csak valami 5-6 kiállító, szinte csak kínai)
Í nincs? Umlautos a az meg van? Akkor németes vagy osztrák banki/közigazgatási levetett gép. Sok ilyet eladtam anno, bár inkább asztaliban. Papíron gyengébb volt, mint egy összelegózott PC, mégis általában gördülékenyebben futott..
tettünk egy próbát, hát ha az eredeti kínai cucc jobb mint ami itthon volt elfekvőben
800+ eladása volt az embernek ott még lehet divat a nokia telefon
ha nem jön be akkor marad a szigszalagos 18650
Egy laptopon mit kell megfogni? Mert alaplap, SSD, proci dettó mindegyikben, meg azokat amúgy sem tudod megfogni, érdekes lehet a súlya, de egy forma teljesítményű/feladatra szántak kb. egyformák lehetnek azok is, igaz, akinek számít a laptopnál egy gramm, akkor valóban lehet eltérés, és esetleg a fogása, de amikor használom akkor nem fogdosom, ha meg viszem, akkor meg úgy is tatyóban. Még ha a gomb kattintásának hangja lenne a feltétel, de az meg azért mégis... na.
Érdekes módon az autógumit senki nem akarja tapogatni, pedig ha valamin sok múlik akkor az az, 99.99999999999999% ember az olvasott teszteknek hisz esetleg a gumikereskedőnek.
Jó csak én fél millát fizettem érte. Annyiért nem akarok kifutottat venni. Direkt azért vettem sok pénzért, hogy csúcs cucc legyen, mert azt sokkal később avultatják el szoftveresen.
én azon agyalok hogy egy 18650 cellát rákötök a telefonra, nekem csak ébresztőnek kell ez a telefon nem hordom sehová sem, 2008 óta erre ébredek fel, nem akarok mást megszokni
csak még lusta voltam nekikezdeni mert ezeknek az akksijában valami elektronika is van
én pont egy kifutott hp laptopot vettem 5 évvel ezelőtt, most kezd hangja lenni a ventilátornak ezt leszámítva hibátlan
semmi gond a kifutott termékkel, ha tudod mit veszel és mire veszed, most is kapni olyan ugyancsak hp laptopot ami nem bír ki annyit mint a mostani 5+2 éves laptopom........
amúgy ez a második "hp renew" laptopom az előző vagy 12 évet bírta
persze ez most nem hivatalos renew mert nem a hp árulta hanem a pólusban egy laptop boltos ember, akit a hardveraprón találtam, most ahogy nézem már inkább drónokat árul többségében
Bele lehet csúszni eldobható céges webshopokba. Árgép, meg a társai teli van ilyenekkel. Pár normális cég maradt csak.
De egyszerű. Ha van személyes átvétel, akkor attól lehet venni.
Ki pattint le kit? A bolt a vevőt? Milyen alapon kötelez arra hogy garanciában ingyen javitsd? Ha veszek a mediamarktban egy főzőlapot, és beköti egy villanyszerelő, akkor onnantól az övé a teljes termék garancia?
Legutóbb amikor laptopot vettem, én is úgy voltam hogy inkább fizetek többet de meg akarom tapizni, ki akarom próbálni, meg megnézni hogy egyáltalán mekkora. Nem találtam. Pedig tök éltalános HP laptopot vettem. Csak és kizárólag webshop van már a hivatalos forgalmazóknak is. Mutatni nem tudnak. Media Market meg ilyen helyeken meg azt kapod ami a nyakukon maradt, máshol nem lehet eladni csak amikor a laikus bemegy és nem tudja hogy az már kifutott cucc.
Pontosan. Ezt mondtam már a parabola kapcsán.
Minden idióta felrakta, de ha probléma volt, akkor azért kellett a szakember és akkor jó pénzért csináltuk meg.
De aztán eljött az a világ is amikor már ez sem kellett, mert bedugja működik, nem működik akkor kidobja és vesz másikat, mert annyira egyszerűsödött, olcsóbb lett.
Klímával is ez lesz. A jelenlegi klímák túl vannak komplikálva. A gyárban a tervezőmérnöknek kell érteni hozzá, aztán annyira leintegrálni meg védelmeket belepakolni, hogy józsibá feldübelezi a falra, és működik. Teljesítményt sem kell méretezeni, lesz egy táblázat, hogy ehhez a házhoz, ehhez az energetikai minősítéshez ekkora teljesítmény kell, aztán lesz annyi rugalmasság meg adaptivitás a rendszerben, hogy alkalmazkodik.
Nekem fixa ideám amúgy hogy sima levegővel működő hőszivattyú kell, aztán bekaphatja az összes buzi klímás. 😆
A kompresszor ugyan drágább mert kell pár száz atmoszféra nyomás hogy hatásos legyen, de összességében az sem bonyolultabb, csak több acél kell egy ilyen pumpába. Aztán ha jól csinálom akkor cseppfolyósítja a levegőt is aztán szeparátor után tölthetem a nitrogén, argon, xenon, CO2, oxigén palackokat, jó pénzért miközben a fűtés is olcsó 😁
ha ennyire nem megy ne is rendelj a netről semmit se
mi már többezer cikket rendeltünk, volt ami sok-sok 100 ezeres tétel aztán semmi gond nem volt
igaz egyszer jött egy bazi nagy tv ami el volt törve, de küldtek másikat helyette, ingyen hozta-vitte a futár
de azt szerintem még a gyárban törte el a csíkszemű mert a doboz makulátlan volt
mosógép, mosogatógép, hűtő, mind netes rendelés, és mind 10+% olcsóbb mint a helyi elektro akármi boltban kedvezménnyel
vicces tud lenni amikor a boltban 130 a mosógép a szlovákoktól rendelve postával sincs 90.....
Dehogynem, hiszen ehhez IS jobban értünk, csak neked semmi nem jó, és nem működsz együtt, úgy meg nem lehet ha a beteg nem akarja igazán. (váll vonogatós)
Régen voltam páron és néha jó buli volt. Nagyobbnak kéne lennie mert egy ilyen sorbanszopás kiábrándító pedig ahogy ekecs beírta el is agyaltam rajta, hogy benézek.
2019-re is meg volt már szervezve a kimenetel, de az meg valami nátha miatt elmaradt 😄 Abban az évben akartunk a ginfi-re is menni, na az sztem azóta se volt... (ill. volt, de csak valami 5-6 kiállító, szinte csak kínai)