Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen ! Oncsik Zoli
Aki végig beszél a kezében a mikrofonnal?
Ő megy az 1400-assal , ő mutatja be ! 🤔
Ebben hol látható a faszi? Gondolom nem a bajszos a végén.
Nem csak emlegetik , létező személy , én nagyon kedvelem őt , és munkásságát is , jó volt vele beszélgetni ! Kedvenc videó tőle : http://youtu.be/pgr91L4z6qI melyben minden szava igaz ! 😉
Na végre! Mindig csak emlegetik Dodor videói alatt Oncsik Zolit, de soha nem láttam. Azt hittem olyan mint Colombó felesége 😆
Nem, csak a motor zöld. A ducati piros, igy sziines ruha kilöve
Az NR-nél is sok időt töltöttem , ez a motorok szentgrálja ! Itt találkoztam kedvenc yutuberemmel , Oncsik Zolival !
Pont te mondod a csupa ződdel ? 😉
Azt nem tudom te mit eszetlenkedtél 2 órán keresztül , mi beültünk a Drapál Kata előadására, és Talmáéra is , csak ez több volt mint 2óra ! 😉
Micsoda igények😅
Fekete mindenhez is megy
Ződ is vót , a vérem is ződ , de ez most a vas színéhez lett választva , és nem sok márka képviselte a kék színű "dorkót" ! 😃
Nem tudom mit lehetett ott annyit eszetlenkedni... én pénteken kb fél 11-kor jutottam be, de 13.00-ra már mindent IS megnéztem háromszor... Szóval 14 óra felé ott hagytam a pitsába az egészet. Nem volt rossz, bár ez a zeg-zugos elrendezés nekem kicsit kaotikusnak tűnt. Sokan a parkolásra panaszkodtak bár nem értem, hogy miért akar mindenki a közvetlen közelben parkolni... Én Győrből vonattal és metróval jöttem, sokkal egyszerűbb volt mint kocsival buziskodni.8 órakor léptem ki a haveromtól a lakásból és 10-kor már a sorban álltam. Szerintem kocsival sem lett volna gyorsabb, vagy(sokkal) olcsóbb.
És a végén még fizetni is kell különben megveri. 🙄
mert sóher vagy venni egy rendes motoros gps-t
valami taxis program lehet a gépeden azért visz kerülő úton 😆
A fagyizo jó.
Lassan 50e km fagyizos menetem van,nem tehetek rola hogy mindig eltevedek jo messze a fagyizotol.
prdig rengetegen azért veszik hogy fényképezzék a fagyizó előtt
Pedig úgy látom, zöld is vót
😅
Akkor sem erdekel,pozőrnek nem veszek motort.
200Nm nem gyerekjáték , nem kér bocsánatot ! 🤔
Pedig szerintem az odab@sz ! 😉
Az nem erdekel.
Setálgattunk , jól megnéztünk mindent , vettem egy ilyen csizmát kékbe !
Volt Raket III is !
En azert holnap ranezek,talan nem kell senkit lelöknom a tiger 800 sportrol egy probaules erejeig. 😆