Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ahogy veled együtt még ezer más vállalkozót, ahogy írtam a neten nem akarok vásárolni, a két kezemen meg tudom számolni a rendeléseimet aminek 90%-a szar is lett vagy azonnal vagy 1-2 héten belül. Igaz kis értékűek voltak így nem bajlódtam visszaküldéssel, de jobb is, 1 magyar telefonos panasz után visszaküldte az árát.
mire jó ez??
mármint ennyit állni sorban?
én ingyen ribiért nem állnék ennyit
😉
Engem ugyanígy nyírtak ki tíz éve, azóta úgy vagyok vele, hogy basszák meg a számítógépüket 😁
Neten azt írják hogy helyszínen már nem lehet szombat vasárnapra jegyet venni
Nem feltétlen mert ha ezért minden szerviz és szerelő bezár és csak a netes marad ki a bánat fog foglalkozni a felszereléssel és javítással? Illetve nyilván maradnak páran, de akkor majd ők lesznek olyan drágák, hogy azért lesz megfizethetetlen a szolgáltatásuk.
Asse tudtam, hogy van ilyen... 😃
számolgatom a villany felhasználást, aztán lassan elérem a múlt évi rezsicsökkentett villany mértékét
szóval 12+5 hónap kell ahhoz hogy kifussak a 35 forintos áramból
valahogy zacskózni kellene és árulni a piacon, már csekket is csak 2 havonta küld mert nincs 5 ezer a havi számlám
olcsó gázból már nem állok ilyen jól abból már csak kb 500m3 van,
Alakul a sor !
Lehet sokat írtam , mert a Kis Rókus Marcibányi tér sarkon parkolók ráadásul ingyenesbe ! 😇
Annyiból nem tragédia, hogy akkor a gari is a webshopé majd küld embert vagy fizet.
🤣
100 méter? nekem az már leküzdhetetlen akadály lenne, tuti vissza is fordulnék
Siessetek a motorkiállításra ,mert már most keresnem kellett a parkolót ! 100m-re a kaputól sikerült ! 😉 🤣
van ilyenből vagy 10-12 már ezek nem olyan jók mint régen. Az elején fasza de kb. fél év múlva erősen hanyatlásnak indulnak(kezeit széttáró)
nekünk ez nem akkora baj ám ez legfeljebb a ti tragédiátok 😂
mert mindegyik klíma tönkremegy gari időn belül? Nekem van egy rakat klímám használatban eddig egyhez kellett hozzányúlni kb, 12 év után de tulajdonképen nem is találták a baját amit egyszer produkált és azóta is teszi a dolgát.(kezeit széttáró) Szóval kawa ha zsebrevág 100 klíma 20 ezrét azt egyszer kell garis klímát javítania mert ez lehet az arány akkor 2 millából azért jó ki van fizetve
Meg midig nem.
Nem,en konkretan ezt.

Tavgyógyban fogat nem huztok?
Te akartad ezt, nem én. Ne légy puhapöcs 😆
e gerendából van 6os betonvasam abból csinálok fasza vésőt/pajszert és tuti lesz
hidd el, bízhatsz bennem
bizton állíthatom hogy fájni fog, inkább jobban mint kevésbé de legalább nem baszlak át 😆
Nem győztél meg.
ilyeneket gyárthatak még jókat?
noname vettem nem túl régen de pár hónap alatt 300mah lett belőle
nekem pajszerral szedték ki a gyökeret, az egyiket meg tudta fogni fogóval azt kicsit pajszerolta és ki tudta húzni, a másik síkba tört aztán az csak pajszerral jött ki cafatokban
miután végigszenvedtem most már én is meg tudom csinálni bárkinek is, de érzéstelenítőt hoznod kell mert nekem nincs itthon 😁
Ebben a pillanatban, ahogy láttam a beírásod, eszembe jutott, és gyorsba felhívtam az akkus kontaktomat, WTF? de még nincs meg, minden héten megígérik... nagy kapás van rá, még a hulladék hasznosító cégek is licitálnak rá 😄