Ahogy veled együtt még ezer más vállalkozót, ahogy írtam a neten nem akarok vásárolni, a két kezemen meg tudom számolni a rendeléseimet aminek 90%-a szar is lett vagy azonnal vagy 1-2 héten belül. Igaz kis értékűek voltak így nem bajlódtam visszaküldéssel, de jobb is, 1 magyar telefonos panasz után visszaküldte az árát.
Nem feltétlen mert ha ezért minden szerviz és szerelő bezár és csak a netes marad ki a bánat fog foglalkozni a felszereléssel és javítással? Illetve nyilván maradnak páran, de akkor majd ők lesznek olyan drágák, hogy azért lesz megfizethetetlen a szolgáltatásuk.
számolgatom a villany felhasználást, aztán lassan elérem a múlt évi rezsicsökkentett villany mértékét
szóval 12+5 hónap kell ahhoz hogy kifussak a 35 forintos áramból
valahogy zacskózni kellene és árulni a piacon, már csekket is csak 2 havonta küld mert nincs 5 ezer a havi számlám
olcsó gázból már nem állok ilyen jól abból már csak kb 500m3 van,
mert mindegyik klíma tönkremegy gari időn belül? Nekem van egy rakat klímám használatban eddig egyhez kellett hozzányúlni kb, 12 év után de tulajdonképen nem is találták a baját amit egyszer produkált és azóta is teszi a dolgát.(kezeit széttáró) Szóval kawa ha zsebrevág 100 klíma 20 ezrét azt egyszer kell garis klímát javítania mert ez lehet az arány akkor 2 millából azért jó ki van fizetve
e gerendából van 6os betonvasam abból csinálok fasza vésőt/pajszert és tuti lesz
hidd el, bízhatsz bennem
bizton állíthatom hogy fájni fog, inkább jobban mint kevésbé de legalább nem baszlak át 😆
nekem pajszerral szedték ki a gyökeret, az egyiket meg tudta fogni fogóval azt kicsit pajszerolta és ki tudta húzni, a másik síkba tört aztán az csak pajszerral jött ki cafatokban
miután végigszenvedtem most már én is meg tudom csinálni bárkinek is, de érzéstelenítőt hoznod kell mert nekem nincs itthon 😁
Ebben a pillanatban, ahogy láttam a beírásod, eszembe jutott, és gyorsba felhívtam az akkus kontaktomat, WTF? de még nincs meg, minden héten megígérik... nagy kapás van rá, még a hulladék hasznosító cégek is licitálnak rá 😄
mármint ennyit állni sorban?
én ingyen ribiért nem állnék ennyit
szóval 12+5 hónap kell ahhoz hogy kifussak a 35 forintos áramból
valahogy zacskózni kellene és árulni a piacon, már csekket is csak 2 havonta küld mert nincs 5 ezer a havi számlám
olcsó gázból már nem állok ilyen jól abból már csak kb 500m3 van,
Tavgyógyban fogat nem huztok?
hidd el, bízhatsz bennem
bizton állíthatom hogy fájni fog, inkább jobban mint kevésbé de legalább nem baszlak át 😆
noname vettem nem túl régen de pár hónap alatt 300mah lett belőle
miután végigszenvedtem most már én is meg tudom csinálni bárkinek is, de érzéstelenítőt hoznod kell mert nekem nincs itthon 😁