végülis mindegy hogy a fim endúró nem túragumi vagy nem sportgumi, az a lényeg egyik sem, és csúszott az aszfalton a mitas
a metzeler meg nem csúszott, még akkor sem ha szinte szövetig volt kopva
mitast csak bicikli belsőben veszek mert olcsó és nem szar
Road 5-öt én is lekoptattam 2 garnitúrát. A GTR-re nem tehettem, mert nem volt erősített oldalfalú. A Pirelli-t most váltottam, mert épp az erösitett nem rendelhető. Így cseréltem Road 6-ra. Kíváncsian várom a szezont.
én eddig 2 féle mitassal szívtam vizes aszfalton, persze egyik se volt tipikus túra gumi de egy e-jeles gumitól nem azt vártam hogy a 30 lovas endúró gázhúzásra kikapar a vizes aszfalton
Tolem,akko jo.Road 5 fasza,de meregdraga es spur vagyok,jelenleg meg van a BT016pro elsoben par ezer km,az fasza,de hatra tavaly kerult egy mitas sportforce,szarazon fasza,vizesen arrebbtett random felmetert parszor kanyarban valahol a digoknal talan lefele a Giau aljan,cefet ido volt fel is meg le is.Akko picit befostam.
Road5 ilyetet nem csinalt.Road 6-ig nem jutottam el.
nekünk ilyen 10-20-30km a táv
pl kórház vagy ilyesmi 50km ebbe simán belefér egy 20-30 perces töltés valamelyik bolt előtt
ha hideg van akkor meg nem feltétlen villannyal kell menni marad másik kettő egyéb kocsi
Régi szép idők... régen a LEAF-al mi is mentünk Pestre, az 180 km, és Szolnokon megálltunk tőtteni, oda is, meg vissza is 🤣 full orál, de akkor ingyen vót 😃 és ettől nem volt olyan rossz kedvünk.
A mai verdával megjárom oda-vissza, és még marad 20-25% akku 😄 viszont most pénzbe kerül.
ja hát ezt ti tudjátok(kezeit széttáró) Bár eladni is jobb úgy, ha nem nyekereg a szervó(gondolkodós) Pár ezer az olaj meg kb. fél óra munka persze te tudod(kezeit széttáró)
egyre több van és egyre olcsóbbak
múltkor 6 pálcást láttam 2 milla alatt
és a 6 pálcás elmegy lazán 100km távot nyáron még légkondival is
ezeknek a 200 km egy álom ahhoz nagyon újszerűt kell venni
vagy egy olcsót és cserélsz akkut benne 4-5 milláért
amúgymeg 200km távokra dízelt kell venni vagy gázos kocsit
én nem nagyon leszek mert keveset megyek
tolyota megvan sok éve avval se mentem egy métert se
kell vakami olcsó kocsi a környékbe futkosni mert a gyerek kb minden hétvégén elhordja a kocsit
erre nem akar venni jót mert csak összebasszák a parkolóban
aztán vagy az astra lesz megcsinálva faszára vagy másik kocsi, ha meg másik kocsi kis távra akkor inkább villany
2 milla körüli leaf vagy bármelyik 30-40km-t tud elmenni igen jó esetben, tabaly akart vejem venni és rohangáltunk eleget, a végén már 3 millára emelte a tétet, de minimum télen is 200km-es hatótávú kellett volna, de nem volt annyiért.
lehet megnézem a youtube hogy kell leengedni
de most azon agyal a család hogy kellene egy 2 milla körüli leaf ami elmegy 100-120km távot itt helyben futkosni
aztán ha lesz akkor opelnak menni kell mert nem kell 4 kocsi az udvarban
ha meg megy akkor minek költeni rá 2 forintot is....
augusztusig ki kell bírnia valahogy
azt a kb 500 km ami addig belemegy idén most mentem vele először kb 2 km távot a postáig meg vissza
az a baj ha nem cseréled ki záros határidőn belül szarrá fog menni aztán keresgélhecc bontóba hozzá ki tudja milyen állapotút. Én a helyedben nem ezen spórolnék mert a végén többe kerül meg több munkába amit te nem szeretsz 😅
Úgy cseréld, hogy felbakolod az elejét, hogy beindított motornál tudjad forgatni a kormányt koppig jobbra-balra.
a metzeler meg nem csúszott, még akkor sem ha szinte szövetig volt kopva
mitast csak bicikli belsőben veszek mert olcsó és nem szar
Road5 ilyetet nem csinalt.Road 6-ig nem jutottam el.
pl kórház vagy ilyesmi 50km ebbe simán belefér egy 20-30 perces töltés valamelyik bolt előtt
ha hideg van akkor meg nem feltétlen villannyal kell menni marad másik kettő egyéb kocsi
A mai verdával megjárom oda-vissza, és még marad 20-25% akku 😄 viszont most pénzbe kerül.
múltkor 6 pálcást láttam 2 milla alatt
és a 6 pálcás elmegy lazán 100km távot nyáron még légkondival is
ezeknek a 200 km egy álom ahhoz nagyon újszerűt kell venni
vagy egy olcsót és cserélsz akkut benne 4-5 milláért
amúgymeg 200km távokra dízelt kell venni vagy gázos kocsit
tolyota megvan sok éve avval se mentem egy métert se
kell vakami olcsó kocsi a környékbe futkosni mert a gyerek kb minden hétvégén elhordja a kocsit
erre nem akar venni jót mert csak összebasszák a parkolóban
aztán vagy az astra lesz megcsinálva faszára vagy másik kocsi, ha meg másik kocsi kis távra akkor inkább villany
Rájöttél, hogy napelemed van otthon, de benzinkutad nincs? 🤣
de most azon agyal a család hogy kellene egy 2 milla körüli leaf ami elmegy 100-120km távot itt helyben futkosni
aztán ha lesz akkor opelnak menni kell mert nem kell 4 kocsi az udvarban
ha meg megy akkor minek költeni rá 2 forintot is....
augusztusig ki kell bírnia valahogy
azt a kb 500 km ami addig belemegy idén most mentem vele először kb 2 km távot a postáig meg vissza
Úgy cseréld, hogy felbakolod az elejét, hogy beindított motornál tudjad forgatni a kormányt koppig jobbra-balra.