24 körül lehet a mixer vagy inkább több. Nyilván nagyon kia területen vérzett be mert nagy vérzéshez nagy méretű agy kell vagy lehet nagy agynál is csak szerencsés esetben a redőzöttség mértéke pingponglabda mélységű és gyorsan leszalad a vér baj nélkül. 🙂
Felénk van egy mondás. A részeg ember mindig a Szűzmária kötőjébe esik. (Nem üti meg nagyon magát) gondolom te józan voltál, mégis a kötőjébe estél, hála Istennek.
Tapasztalat de nem úgy.Kisebb eses ruhaban megnyaggatja az izuleteket meg akkor is ha nem torik semmi.A fertozeses reszt meg havernak mondta a doki,nek rovidebb lett a laba,de nem vagtak le mert a nadrag kibirta,es a nyilt torest nem baszta teli kossza-foldel.
A best off eses az a pihepuha teton landolas volt.Olyat mindenkinek ajanlom.
Azzal a sebesseggel nem sokat szamit a ruha,talan csak annyi hogy a sebek nem mennek teli foldel meg ruhacafatokkal,igy a fertozeseket megussza,az nagyon be tudja tenni a kaput ha uszkosodnek a sebek.
Toreseket nem vedi ki semmilyen ruha ha kilonyocvannal repulsz el.
Neked volt védőfelszerelésed,normális szerkód,nekem meg egy szövetnadrág,meg egy vékony kabát kesztyü nélkül.
Véletlen hallottam mikor a műtődoki,és egy másik doki azon konzultál hogy amputálják-e a karom,vagy összedrótozzák.Utóbbinál döntöttek,szerencsére jól.Darabos könyöktörésem és szilánkos lábszártörésem volt.Tehát enyhébb mint a tiéd,csak én 18éves voltam...
41 motoros szezonom nem volt,viszont 15 országban voltam az elmúlt 13 évben.
lehet a nyugdíjas klubból 😂
A best off eses az a pihepuha teton landolas volt.Olyat mindenkinek ajanlom.
Toreseket nem vedi ki semmilyen ruha ha kilonyocvannal repulsz el.
Véletlen hallottam mikor a műtődoki,és egy másik doki azon konzultál hogy amputálják-e a karom,vagy összedrótozzák.Utóbbinál döntöttek,szerencsére jól.Darabos könyöktörésem és szilánkos lábszártörésem volt.Tehát enyhébb mint a tiéd,csak én 18éves voltam...
41 motoros szezonom nem volt,viszont 15 országban voltam az elmúlt 13 évben.