Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az én kawám sokkal szarabbul nézet ki pedig csak 70-el koccantam 😅
nem mondta, hogy honnan ballagott akkor 😅
lehet a nyugdíjas klubból 😂
szimszon 14000 etz 250 31000 volt 89-ben(gondolkodós)
tervben volt mert haver nem dolgozott már a héten, csak kiugrasztottam a térdem és nem vagyok igazán járóképes
Valaki volt most pecázni közületek?(gondolkodós)
30 vagy 32T-,sak a mixerek ,felépítménytől függően ! 🙄
Elég komoly vizsgálatokon mentem keresztül , hogy a kórházból kijöhessek egyáltalán ! 🤔
24 körül lehet a mixer vagy inkább több. Nyilván nagyon kia területen vérzett be mert nagy vérzéshez nagy méretű agy kell vagy lehet nagy agynál is csak szerencsés esetben a redőzöttség mértéke pingponglabda mélységű és gyorsan leszalad a vér baj nélkül. 🙂
Szerencsére nem lett neki sanyi...
... csak azt nem értem, akkor te hogyan motorozol, és hogyan vezethetsz hívatásosként 10 tonnás teherautót?
Hát, mielőtt sanyi. 🙃
Mi elött Sanyi ?
És előtte? 🤔
Nem kávézok , nem dohányzok , nem iszok alkoholt soha , sajna a sztrók ezektől független , előjelzés nélkül jön ! 🤔
Igen ! Nekem akkor már fogalmam sem volt mi történik körülöttem ! 😏
Felénk van egy mondás. A részeg ember mindig a Szűzmária kötőjébe esik. (Nem üti meg nagyon magát) gondolom te józan voltál, mégis a kötőjébe estél, hála Istennek.
🤔
Mégha csak kilónyolcvan lett volna !? 🤔
Olvastam a kék(?) kabriós történeted.Kivülállóként viccesnek tünt,neked gondolom kevésbé 🤔
Tapasztalat de nem úgy.Kisebb eses ruhaban megnyaggatja az izuleteket meg akkor is ha nem torik semmi.A fertozeses reszt meg havernak mondta a doki,nek rovidebb lett a laba,de nem vagtak le mert a nadrag kibirta,es a nyilt torest nem baszta teli kossza-foldel.
A best off eses az a pihepuha teton landolas volt.Olyat mindenkinek ajanlom.
Remélem nem tapasztalat? 😕
Azzal a sebesseggel nem sokat szamit a ruha,talan csak annyi hogy a sebek nem mennek teli foldel meg ruhacafatokkal,igy a fertozeseket megussza,az nagyon be tudja tenni a kaput ha uszkosodnek a sebek.
Toreseket nem vedi ki semmilyen ruha ha kilonyocvannal repulsz el.
Neked volt védőfelszerelésed,normális szerkód,nekem meg egy szövetnadrág,meg egy vékony kabát kesztyü nélkül.
Véletlen hallottam mikor a műtődoki,és egy másik doki azon konzultál hogy amputálják-e a karom,vagy összedrótozzák.Utóbbinál döntöttek,szerencsére jól.Darabos könyöktörésem és szilánkos lábszártörésem volt.Tehát enyhébb mint a tiéd,csak én 18éves voltam...
41 motoros szezonom nem volt,viszont 15 országban voltam az elmúlt 13 évben.
Mondtam én azt hogy eladtam??? 🤔