Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem van sípom, azt hallja a kutya de nem zavarja, inkább odahívni jó mert ezek a dögök kurva messziről meghallják, úgy hogy 100 méterre arrébb az emberek már nem
Az én kutyám is leszarja, mint ahogy a többi civilizációs zajt is de attól még hallja.
Én a lidlis vadriasztót még éppen hallom vagy csak bemagyarázom magamnak, az asszony hallja mert még csak most érettségizett pár éve, a kutyák macskák meg nagy ívben leszarják. Ilyenkor mi van? 😁
100x hangosabb volt a cucc, miután tiltakoztunk a hang ellen kaptunk profi fültokot avval elviselhető volt
előtte csak ilyen himihumi 3 ezer forintos szarokat adtak
amikor edzett dolgokat koptattunk és rázkódott kifelé a lyukacsos műanyagon az irodisták is hallották pedig jól elvoltak szigetelve az üzemtől
fél cég a csilingelést hallgatta pedig dupla függönyünk volt az üzem felé
na meglett a koptató gépem: http://youtu.be/McUEUURuKWE
csak nekünk külön volt a koptatás és a polírozás
pl egy 30éves szarrá rohadt vw féknyerget kb 30 óra alatt fémtisztára és szinte simára lecsiszolt a masina
jutyúb... az nem egész pontos, a szinteket se tudod. Ennél jobb a teszt CD, van pár féle, anno autóhifi építésnél használtuk, jól lehetett vele rezonanciákat meg csörgő visszhangot keresni.
...de ez a gép még így tyúbon keresztül is borzasztó... 😬
15khz is megvan?
nekem a csilingelő vasdarabok eléggé odabasztak
ilyesmi szaron dolgoztam 6 évig: http://youtu.be/-7oOIcNUfdo
Én nem lőhettem rá, nem akartam haragot a szomszéddal, ő szokta átvenni a küldeményeinket, ha nem vagyok otthon 😁 A sípot baxathattam nyugodtan, azt ő se hallotta 🤣 csak biztos nézett, hogy a kutya miért fut hátra az udvarban 🤣
Füles nélkül tévé mellett is hallom 🙂
én puskával lőtem az ilyet
sok éve csináltam elég sok vezeték köteget és az ecu csatlakozóba ahol nem volt vezeték oda vakdugó került, van itthogy vagy 1000db és pont passzol a 4.5ös puskába
elrepül kb 8-10 métert aztán megcsípi a butus kutyus picsáját 😆
célozni kb 4-5 méterig lehet vele
ilyen csak nincs benne lyuk, meg kicsit hosszabb hogy ki lehessen húzni ha mégis kell a csatlakozó hely
Mittomen,jelenleg ez van.10,1 fölé csak 140 el felpakolva ment,de már volt 8,7 is,de attól bealudtam olyan szihopata sebesség volt.
Nekem volt elemes kutyasíp, az állítólag 22k-n ment... azt nem hallottam egyáltalán. A hülye szomszéd macska méretű kutyája miatt kellett, állandóan az ablakunk alatt ugatott a kis kotorék - na az hallotta 😅 mert mindig elsprintelt onnan, mikor benyomtam 😅
15 khz a laptop hangszórón is hallja a gyerek, felette nem csak fülessel
...de te még csak 47 vagy... majd pár év múlva kezdődnek a gondok (5X után)
Ezt hallom az asztali hangfalon is, ami a moncsi mellett van - mondjuk az is egy jó hangszóró.. de nagyon kell figyelnem... fejhallgatóval jobb lenne.
...és bakker, a bal fülem jobb, a jobb meg nem bal, hanem rosszabb 😩
nem fűt csak nyáron, de akkor mindig el se lehet zárni, digitális a klíma aztán nincs gáz benne, így nem vezérli a fűtést sem
amúgy mire hazaérek nincs üzemi hőfokon se, hiába jár alapjáraton indulás előtt
termosztátot tettem bele másikat úgy se lett jobb
Mikor kezd el fűteni? Na annak a duplája még rövidtáv, és pocsékul fogyasztanak az autók. Az én kocsijaim 10km-en már jól fogyasztottak.
Priuson volt fogyasztás mérő grafikon. Kb. az első km-en bemelegedett annyira a motor, hogy normalizálódjon a fogyasztása, de az elég jó volt ebből a szempontból, mert volt a kipufogóban egy hőcserélő, ami tudta melegíteni a vizet.
kérdeztem a márkatársakat mindegyiknek így megy
semmi füstje nincs, se induláskor se hidegen se melegen
egyik ember volt egy nagyobb kőrúton aszfalton annak 8.5 lett a fogyasztás, ami kissé hihetetlen de mentek kb 3000 km szóval tuti nem csal minden kút
én ilyen 2500as fordulaton használom ott van erő már a gépben de 2.ban ez már olyan gyors hogy erre a part alkalmatlan
meg azért ez a gumi fogja a gépet rendesen, sima betonon alig tudom arrébb tolni, előtte az utcai gumival egy kézzel tologattam előre-hátra az aknából
plusz minden reggel jár legalább 10 percet hogy lefújja a párát a szélvédőről
Nyomtattam 3D nyomtatóval egy 17kHz-es tini idegesítő sípot. Azt még hallom, de szerintem csak azért mert hangos. Amúgy olyan 14kHz-en van a letörési tartományom. Ezt a videót én is hallom....azóta is csöng a fülem 😆
Jelenleg 11+11km amit megyek.Az nem rovid tav?
Jaja,2e nel kezd tolteni a turbo,3e ig hajszolom es ugy eszik a 2,2 tonnas gurulo kocka 10-et.Ugy hogy 750e km van benne,tehat jo kopott lehet mindene.Valami nem kerek nalad.
Rövidtávon használja.
Én is hallom a különbséget jó és rossz között, de ettől még koránt sem olyan élmény már.
Szerintem ini is azért szereti a mélyhangos zenéket, mert azt még hallja 😆
ez az utolsó hang amit hallok: http://youtu.be/vWuHwQK-wSw
a 15khz nincs már meg, elég jó fülesen teszteltük ami 35khz tud
asszonynak a 10khz már csak az egyik fülén van meg, gyerek a 20khz is hallja
csatornapart 90% egyes félgáz
aszfalt meg 4. félgáz
ez a lom nem akar menni 1500 fordulat alatt 1750 felé kezd felélénkülni