Nálunk is van mosó, amin el is gondolkodtam az elején, csak mint írtam, a gépi mosást nem ajánlják. Most már a másodiknál tartok, egy kabát mosással (2x) keféléssel, öblítéssel együtt kb. 1 óra kényelmesen.
utána kiakasztom a féltető alá, aztán szárad amikor szárad.
Én egyszer mosattam itthon utána ugyan nem sokszor, de tisztítóba vittem ahol alsó+felső 17000 körül volt corduránál és a bőrnél is. Mosás után viszont érdemes impregnálóval lekezelni mert a vizet már átengedi ami esőben nem öröm.
Na de igazi "Ferrari" volt 🤣
Jól van, hát fiatal voltam és kellett a pénz 😆Valaki kibaszta a kocsijából és rakott bele rendeset, nekem meg az öreg egy havi fizuból vett Skodában nem volt semmi, így pont jól is jött. Orion hangszorókat raktam a hátsó kalaptartóba, és azzal egészen jól szólt, a magnó része is hibátlanul működött.
Az Opel Blaupunktja sem volt rossz, csak valahogy lekorlátozták a sávszélességét, mert amikor rádugtunk egy rendes hangforrást, azzal meg elfogadható volt a hangzás.
Más:
nekiálltam kimosni a motoros kabátokat, mind kordura- és kordura+hálós (nyári). Kegyetlen meló ez, vettem direkt fekete ruhákhoz mosószert, a kabátokat váltogatom, de fekete lé jön ki belőlük, pedig esőben-sárban soha nem használom, sivatagban sem, nem megyek évi tízezreket sem. Most vagy a színét engedi, vagy kosz, de nem értem.
Mosógépben nem merem, mert egyszer mintha láttam volna piktogramot, hogy gépi mosást nem ajánlják. Ilyenkor gondolok a bőrkabátra, mert azt szivaccsal átdörgölöm és kész (gondolom).
Én 2000 környékén vettem a Pioneer DEH4700 típusút fejegységet, akkor kb. a havi fizetésem háromszorosáért. Sokkkaltam de kegyetlenül, de utólag belegondolva majdnem 20 évesen eladva az autóval együtt megérte az árát, mert nemhogy egyszer sem volt vele baj, de az érzékenysége összehasonlíthatatlanul jobb volt, mint most a KIA-é, pedig erre már vettem egy hosszabb antennát is.
Amikor 92-ben vettem 80 ezer körül, akkor 20000 volt egy havi fizetés 😄 hidd el, az nem volt annyira rossz 🤣
Te valszeg a gyári opel hangszórón át hallgattad 😪
lacám hozzad a kulcsot indulunk kékesre most(óranézegetős) Te az m3-ról hamarabb ott vagy mint mi(gondolkodós) Mennénk a torony tetejére(meghajlós) igaz elromlott a lift de én és a fiam sportemberek lettünk mióta kerékpározunk kb. 1 hete(gondolkodós) Szóval megmásszuk azt a pár emeletet csak nyissad kifelé az ajtót(puszit küldő)
Az F Astrámban is blaupunkt volt a gyári rádió. Soha nem volt olyan fos hifim, beleértve a 120-as Skodában a "Ferrari" márkájú kazettást sem, amelyiket egy kuka tetején találtam 😅
Én azért nem ennyire feltűnő helyre. A rádió burkolatára írtam fel, alkoholos filccel, elvégre úgy is csak akkor kell ha kihúzom 😁
Aki el akarja lopni, az úgy is megteszi. Simán kikódolták bezzeg amikor elveszett a gyári rádió kódja az drága móka volt a tulajnak. Akkor vettem egy fasza Kenwood rádit, mert jobban megérte mint a fostalicska gyárit kikódolni.
ja ja bratyónak a zsigulijába is egy levehető előlapos blaupunkt volt 😆 Állítólag azért kellett levenni az előlapot, hogy ne lopják ki a magnót, mert így nem látják micsoda, meg egyébként se használható nélküle 😆 De hát könyörgöm azt az előlapot belerakta még valami szemüveg tok szerű valamibe azt meg berakta a nem zárható kesztyűtartóba 😆 Szóval akinek komolyak voltak az eltulajdonítási szándékai az vihetett mindent tokkal-vonóval 😅
anno a zsiguliba csináltam a kesztyűtartóba egy "beépítő keretet" ott volt a rendes hangcucc a műszerfal alá még fel volt drótozva egy gagyi tekerő gombos
aztán tetszett ismerősőknek utána jó párat csináltam ilyet
plusz bekötni mert kb mindenki balfék volt hozzá
akkoriban még a rejtett kapcsolós indításgátlók is nagy divatok voltak abból is jó sokat csináltam
de amikor már jöttek a nyugati gépek akkor beleuntam az egészben mert kurva nagy macera volt már egy műszerfal bontás
árulni nem árultam pedig abban lett volna nagyobb pénz, de nekem a nyugalom mindig többet ért a pénznél
90-2000 közt foglalkoztam ezekkel jobban, akkoriban még nem kódolgattak... a levehető előlap volt a menő, de azokkal k**** sok gond volt. A legjobb a blaupunkt volt, a kód kártyát kellett beledugni elől. Ausztriából hozogattam be őket, egy havi fizetést lehetett rajta keresni, szép idők voltak 😁
Zenehallgatásra egyik sem alkalmas.....