Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezért jó a pápamobil mert az akusztikája kiváló. 😁
Én pl. pont leveszem a mélyet mert a beszédhangot szeretem érteni a zene meg csak halk zönge legyen épp, hogy ne halljam a motor kopogását. 😁 Meló közben meg kikapcsolom mert zavar.
A fogalmatlanok. Lehet autók közötti mércével mérve igényeset gyártani, de a jót olyan autóba is építik bele. Utólag meg problémás és nemcsak a hifi szabvány miatt, hanem az autó kivitele miatt is.
Pedig van ilyen aki szeretne.
Audiofil és autó, fából vaskarika, mondhatni oximoron. Sokan esnek ebbe a hibába, hogy ilyent szeretnének autóba építeni, pedig hát... fogalmilag kizárt.
Nem audiofilek nemzetkozi bajnoksaga lehet a cel,hanem hogy a mai dolgok fussanak egy erintos kijelzon,brútusz kapcsolat,android auto gps,kihangositas,spotify,jutyubzene,tolatokamera.Nem 5kilótol egyharomig.Csak 100-150e ert.
Ezek
👍️
mert a savas akku elég lomha jószág, de a tesla lítium akkuja jó helyen megcsapolva simán elbírná olyan amperokat tudna tolni hogy 2 erősítő elvolna vele
de aztán lehet kellenne mégis a kondi, már csak azért is mert nagyon faszán néznek ki
ez volt vagy 3 méter, testkábelnek jó lesz a hegesztőhöz 😁
persze, nekem még van bontatlan csomagolású krómos maxell kazettám
de a kocsi rádiót nem tudom használni mertmincs meg a kódja, ráadásul a kijelző se működik az astrán mert szétvágtam egy külső hőmérő kedvéért, igaz már pixel hibás volt azért is áldoztam be
Hifi beépítésnél szabály volt, hogy nem lehet 40 cm-nél hosszabb biztosítatlan vezeték... versenyeken nézték ezt
Az F asztmámban vastagabb kábel ment az erősítőkhöz, mint az önindítóhoz 🤣 mégis tettem bele fél Farádot.
Laca nem jöttél a kulccsal (ujját lefelé mutató) Annyit vártam rád a torony előtt, hogy még a pofámra is ráfagyott a jég(szemeit körbeforgató)
B+, ez is 20 éves autó... pont erről beszéltem
A mélynyomót előtti erősítőt én direktben az akkukról vittem, emlékeim szerint talán 10 mm2 kábellel, de az erősítő 2*50W volt hídban. Ahogy használtam, és én azért megmaradtam általában a normális emberek hangosságánál, mert inkább dinamika, mint hangerő, úgy nem hiányzott a kondi.
szép darab 😅
ebbe még ilyen izét... ilyen kazettát lehet még kapni? Fasza tdk-t vagy arany maxelt?
Volt először egy Blau , az szólt úgy is kondi nélkül , na ez a 2-csatornás Ground Zéro hídba , kívánja a rezdülésmentes feszültséget ! 🤫
Persze , nélküle is szólna , csak néha ha elszalad , akkor megcsuklik a fesz nélküle ! 😉
amit vettem a terepjárót abban ilyen buzi vastag kábel volt meg egy bazi nagy biztosíték a végén
ment hátra a mélynyomóhoz
szerencse hogy volt benne ilyen kábel mert ahogy szedtem ki akkor vettem észre hogy beázik bal eleje aztán kezd rohadni a szőnyeg alatt
Kell, de aki nem hangnyomásversenyre készül, annak általában nem. Tehát ööö... nem is százalékot írok, mert értelmetlen lenne, hanem úgy írom, hogy azt a 20-100 embert a külön ilyenre felkészített autókkal leszámítva szinte senkinek nem kell.
Szerintem.
Egyébként tényleg nem a hangerő amit szeretek benne , hanem a mély hangok kellemes brummogása pl. ! 😉
Komoly erölködőhöz muszály a kondi , hacsak nem kisújjnyi vastag vezetéken kapja a betápot ! A konditól az erölködőig nálam is ilyen vastag a betáp kábel ! 😉
ráadásul kondi se kell mert ott a bazi nagy akkupakk csak jó helyen kell megcsapolni 😂
Látod milyen jó a Tesla? Nincs műszerfal, van helye a kazettás rádiónak lejátszónak 🤣