Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja gazdag fuxos cígók 😅 Egyébként ha jó az autó meg lehet tőlük venni ők nem fognak a nyakadra járni adásvétel után fordítva nem jó a buli 😅
Sosem értettem hogy ilyen első kerék hajtású szarokat hogy hívhatnak sportos kocsinak 😁 baszhatta a 160 lovát, ha nem tudta letenni az útra
Egy jó szakmunkásnak két havi fizetés...
Sógoromnak volt, akkor vette, mikor bejött, újonnan nekem a régi civic után kicsit futurisztikus volt (inkább nagyon) az autó problémamentes volt, meg elég dinamikus is. nekem pont akkor volt új e90 bmw, inkább az volt az én világom (és az ma is) ezt a civicet kívül belül hülyegyerek játékautónak tartottam 😄
Kb négy év múlva eladta, elvitték egy nap alatt
Ezt nem is néztem, cigó lenne az eladó?
Kérdezem, rokon akar venni 1-es bmw esetleg ilyet.
ez még hagyján, terepjáró téren még durvább dolgok vannak
pl egy 90-es évekbeli 4 runner 10 éve párszáz ezer volt most meg 3 milla
de a g mercinek is kb tökmindegy hogy 80-as évekbeli vagy 2000 utáni állapottól függően nagyjából egy áruk van
a limlom usákos terepjárókról meg ne is beszéljünk mert csak felidegelem magam 😁
cigótól sose vennék kocsit
én inkább visszamennék kicsit az idővel és inkább az 1.6 160 lovas kivitelt
ha füstölög akkor új dugó új gyűrű meg pár filléres kacat és elmegy 200 ezret
na az a 160 ló tényleg sport
Ezt kérdezed vagy mondod? Én csak csodálkozok hogy mit kérnek majdnem 20 éves autókért.
Ezek a fajta autók jók amúgy már ha van valakinek tapasztalata velük: https://www.facebook.com/marketplace/item/1072360871283948/?mibextid=79PoIi&rdid=Lf1j7KMlzUjvxght&share_url=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fshare%2F17QroSEaet%2F%3Fmibextid%3D79PoIi
Az egész sorozat a mi megcsúfolásunk amin jókat röhögünk így ez a névválasztás egy kifőzdehálózattól (3 bolt) nem annyira gáz nekem. 😁
azokba nem voltam. ide járok itt sem kicsik az adagok
Én ezt az egységüket nem kedvelem inkább a széchenyi városit vagy a körútit preferáétam, nagyobb adagokat adtak.
Ez megcsúfolása a sorozatnak.
Jó film, mint a Torta is, ahhoz képest amilyen jók nem kaptak nagy figyelmet.
20 éve még egész nézhető sorozat volt
mostanra azért sokat kopott a fénye
én elég nagy elbandis vagyok(kezeit széttáró) Na mondjuk a filmet nem nézem mert szerintem az szar de kecsón itt gyakran megtalálhattok 😅
nem felírom alkalmasint megnézem(gondolkodós)
...mondjuk a Rém rendes család, Al Bundy-val az élen.
nekem is tetszett
de attól még béna a film, csak a megbotránkoztató dolgok miatt tűnik jónak

az erőszakik című filmet láttad? az is egy ilyesmi film ahol egyes részek tök jók de összességében inkább fájdalmas mint jó
Napi motíváció 😁
béna? Kevés jobb filmről tudok mint a hoszé luíz torrente 😅
Ómagyar Mária-siralom negyedik versszak(kezeit széttáró)
én inkább azt mondanám hogy olyan mint a torrente filmek
összességében elég béna de egyes részek nagyon jól sikerültek
dörrög zultánra tippelnék