Amióta létezik az atomenergia hasznosítása, mindenféle azt megelőző hőtermelés elavultnak számít. Amiért még mindig használják (a régieket), hogy az új technikához az infrastruktúra kiépítése nem megoldott.
A faelgázosító kazán is csak a lakások bizonyos jellemzőkkel bíró részére jöhet szóba.
most is az még mindig
igaz zöld energia csak nincs annyi fa a világon amit lehetne fűteni
túl nagy házakat építünk és túl nagy meleget csinálunk bennük
ilyen szerintem nem nagyon van, inkább valami olcsóbb olajat öntenek bele
mert azért az olcsóbb olaj is jobban ken mint a lejárt olaj, aztán ha 4-5 ezer után eszi az már nem a szerviz gondja
amúgy csomó helyen az alja record olajjal mennek a léghűtésű kompresszorok aztán semmi bajuk sincs, pedig ott is van hőfok rendesen, meg 2-3 ezer órás cserék mert még arra is sóherek hogy ezer óránként cseréljék a gyengébb minőségű olajat
Elhiszem a gyakorlatot, de helytelenitem.
En, ha prezident lennek, eleve ugy fogalmaznam meg a tananyagot, hogy a funkcionalis hulyek eleve meg se ertsek. Sok munkatol kimelnem igy meg a rendoroket is meg a biztositokat, a mentoket, halottsiratokat is.
Kreszből 1000x is lehet vwzetésből ha még úgy van az 5. után páv-ra kell menni és ha az a 4-es kategóriának megfelel akkor lehet újra vizsgázni, pár éve még így volt.
Ez jó ötlet, szerintem nekünk sem cserélték le januárban pedig benzines akkor 27000km-el és sötétsárga volt az olaj mikor érte mentünk, de a próba útra fogták mert mentek vele 14km-t, hogy azért, de valamiért a 200000km fölötti benyásoknak még jó darabig világos az olaja feltéve ha nem 30000-ként cserélték addig. Ezért bár kifizettem valami 70000ft jörül érte azért pár hét múlva magam is lecseréltem mert ez a kis motor elég érzékeny a cserékre és hajlamos erősen a kokszra.
Baromi egyszerű az olaj. Ott helyben a szervizben kihúzod az olajpálcát és ha akkor nem tiszta akkor előveszed a mintavevő készletet és leveszed a mintát, majd aláíratod velük a jegyzőkönyvet hogy ezt előttük vetted le és pecséted. Ezen a ponton ha elkezd rángatózni a munkavégző arca akkor nem volt cserélve.
olyan kis cérnalábú kismuff hogy még nekem se nagyon kellene pedig kb 20 éves
nyáron láttam cicanaciban kb mintha 2db 40es pvc csőre húzták volna fel a nadrágot, nekem az alkarom vastagabb mint a combja, igaz nekem az alkarom vastagabb az átlagtól
Piszkos, drága, macerás. Csak akkor éri meg a lopod a fát mint blődi.