Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Semmi, a kettő nem zárja ki egymást.
Piszkos, drága, macerás. Csak akkor éri meg a lopod a fát mint blődi.
nekem konvektor van, az is marad amíg van gáz
utána majd lesz valami, tábortűz a fürdőkádban vagy valami ilyesmi
ezekkel csak az a gond hogy 3 évvel a tüzelés előtt kell megvenni a fát
totya meg elmegy a frissen vágott akáccal meg a szakadt gumipapuccsal is
Van dragabb is?Ininek való?
https://kazanpont.hu/termek/sz...

Azért ez nem egészen ugyanaz, mint egy totya háromszázért 😁
Amióta létezik az atomenergia hasznosítása, mindenféle azt megelőző hőtermelés elavultnak számít. Amiért még mindig használják (a régieket), hogy az új technikához az infrastruktúra kiépítése nem megoldott.
A faelgázosító kazán is csak a lakások bizonyos jellemzőkkel bíró részére jöhet szóba.
Hát dobkályhában nem is az igazi 🤣
Nekem nem is éri meg. Gáz olcsóbb, és jóval egyszerűbb.
Igen ugyan az. Miért azzal mi a baj? Te benzines autódban nincs villanymotor meg akku?
most is az még mindig
igaz zöld energia csak nincs annyi fa a világon amit lehetne fűteni
túl nagy házakat építünk és túl nagy meleget csinálunk bennük
Eddig a forumszakertő kozosseg piszkos,felesleges,draga,maceras,rossz dolognak irta a fafutest,most mi valtozott?
Faelgázosító kazánban qrvajó hatásfokkal hasznosul... de valamiért az nincs elterjedve. Talán mert drága, meg eddig ugye ócó volt a gáz...
az amúgy nem rosz ötlet, csak ki kell csapatni a glicerint belőle mert előbb-utóbb eltömítené
De az piszkos,maceras es nem eri meg.Mintha villanyautoba etolajos webastot raknal. 😆
Bio, nem? Ráadásul megújuló napenergia.
Baszki ez a kornyezettudatos csavot. 🤣
Teslaval vonszolja a tuzifat,nem ugy van hogy a hoszivattyu a jovő?
ilyen szerintem nem nagyon van, inkább valami olcsóbb olajat öntenek bele
mert azért az olcsóbb olaj is jobban ken mint a lejárt olaj, aztán ha 4-5 ezer után eszi az már nem a szerviz gondja
amúgy csomó helyen az alja record olajjal mennek a léghűtésű kompresszorok aztán semmi bajuk sincs, pedig ott is van hőfok rendesen, meg 2-3 ezer órás cserék mert még arra is sóherek hogy ezer óránként cseréljék a gyengébb minőségű olajat
Elhiszem a gyakorlatot, de helytelenitem.
En, ha prezident lennek, eleve ugy fogalmaznam meg a tananyagot, hogy a funkcionalis hulyek eleve meg se ertsek. Sok munkatol kimelnem igy meg a rendoroket is meg a biztositokat, a mentoket, halottsiratokat is.
Kreszből 1000x is lehet vwzetésből ha még úgy van az 5. után páv-ra kell menni és ha az a 4-es kategóriának megfelel akkor lehet újra vizsgázni, pár éve még így volt.
Ez jó ötlet, szerintem nekünk sem cserélték le januárban pedig benzines akkor 27000km-el és sötétsárga volt az olaj mikor érte mentünk, de a próba útra fogták mert mentek vele 14km-t, hogy azért, de valamiért a 200000km fölötti benyásoknak még jó darabig világos az olaja feltéve ha nem 30000-ként cserélték addig. Ezért bár kifizettem valami 70000ft jörül érte azért pár hét múlva magam is lecseréltem mert ez a kis motor elég érzékeny a cserékre és hajlamos erősen a kokszra.
😂
A Kawában még a koksz is ződ? 😄
Eleg rossz a rendszer, ha ezt megengedi, hogy ilyenek ujra- es ujra vizsgashassanak.
Laci ! Há még bele sem tettem azt má ződ az egész ! Akkor engem má a bótba átqrtak , hogy nem tiszta , hanem csupa ződ ! ? 🤔
Baromi egyszerű az olaj. Ott helyben a szervizben kihúzod az olajpálcát és ha akkor nem tiszta akkor előveszed a mintavevő készletet és leveszed a mintát, majd aláíratod velük a jegyzőkönyvet hogy ezt előttük vetted le és pecséted. Ezen a ponton ha elkezd rángatózni a munkavégző arca akkor nem volt cserélve.

Mi ide szoktuk küldeni. Adnak minden cuccot a mintavételhez.
https://mol.hu/hu/kenoanyag-es...

Nekünk csak hajtómű olaj van a radarban, évente cseréljük és hót tiszta mindig, de simán megmondták a fém tartalma alapján, amikor kimaradt a csere 😆
olyan kis cérnalábú kismuff hogy még nekem se nagyon kellene pedig kb 20 éves
nyáron láttam cicanaciban kb mintha 2db 40es pvc csőre húzták volna fel a nadrágot, nekem az alkarom vastagabb mint a combja, igaz nekem az alkarom vastagabb az átlagtól