Én éves átalányban vagyok. Ha akarok akkor küldhetek be, de amúgy azt fizetem amit beállítottam aztán év végén a különbözetet.
Én még nem láttam villanyóra leolvasót itt, de a gázosok és vízórások is csak évente jönnek.
Terület függő. Mindegyik kiskirálynak érzi magát, és bármit akarsz annak az ellenkezője lesz 😆 Tudod ilyen freelac félékből áll az egész elektromos nyüvek. Egyébként ez is egy nagyon jó érv, ha nem a legjobb a szigetüzem mellett, mert én boldogan megszabadulnék tőlük 🤣
Érdekes a gázművek az tök rendes....volt amíg az is MVM nem lett. Átíráskor odamentem a gázműveknél 45perc alatt megvoltam sorállással együtt is. A villanyművek ami ugyan abban az irodában volt csak a szembe lévő asztalsornál, 2 napom ment rá úgy hogy minden szükséges papírom megvolt. Ki kellene rúgni az összeset a gecibe. Csak az maradhatna a cégnél amelyik be tud kötni feszültség alatti oszlopról egy villanyórát. Persze kötelező jelleggel felzavarnám mindet. Aztán vagy leesik, vagy az áram cseszi agyon, de a maradékkal sokkal értelmesebb cég is lehetne, mert most ilyen kommunista szociális elfekvőnek néz ki. Gondolom kellett a hely a kórház bezárások miatt.
Ja, amugy az 1 m a tól ig határ másik vége, 1 m-en belül telekhatártól. Azaz lehet nulla méter is és a keritésbe is helyezhető. Nyilván nem ész nélkül hanem szerelhető módon és pár apróságnak feleljen meg.
Amugy bármelyik megoldás járható, utcafrontfelé nem célszerű pont emiatt, viszont a 3 mérő elhelyezésére alkalmas szekrény falraszerelhető verzióban is kirva drága, földkábelesbe meg horror. Bár én 800at még sose mertem kérni érte😄 de 500ból nem jön ki.
Hogy hogy nem lehet? Nálunk kötelező volt és rohadt drága, a két dobozt amiben a 3 mérő van közel 800000-ért tette oda a derék szerződött vállalkozó nem beszélve, hogy ott bárki arrajáró hozzáfér és elég ha csak a plombát leszedi szórakozásból, öcsémék idén vett szomszéd utcai házához másik vállalkozót hívtak és az simán megoldotta falra szerelhető dobozban 200-ért, minket beetetett a tetű viszont igaz, hogy 3 éve egyszerűen a szerződöttek közül a legkorábbi is csak 8-10 hónapra vállalta míg ez jött 2 hét alatt.
Nálunk soha. Küldenek egy e-mailt hogy legyek szíves lefotozni és beküldeni. Lefotózom hogy a plombák meg az óra látszódjon, az okosság ne, és újabb évig nem piszkálnak
A kitalált gyerekkel.
Tobbet vagy itt a telefonodat bökdösve mint barhol.Gyakorlatilag 0-24 ben foglalkozol a kinelzo kávával 3 napja.
Bullshit hogy barki gyerek elviselne ennyire mobilfüggő gyökeret.
Ja,értem Látták hogy milyen szerencsétlen vagy,gondolták megszánnak egy kutyával,legyen kit tutujgatni ha már a gyerek nem jött össze,ezáltal az unoka sem fog.Na jól van,megyek homokvárat építeni a gyerekekkel.
Szóval szánalomból adtak egyet......azt ugye tudod hogy ingyen vagy a korcsot osztogatják,vagy a selejtet ami a végére marad és nem kell senkinek.De látták hogy neked jó lesz az is.
Én még nem láttam villanyóra leolvasót itt, de a gázosok és vízórások is csak évente jönnek.