Tudom, de akkor nem csinálja meg ahogy a többi sem és ugye csak szerződött vállalkozóval lehet csináltatni amiből igen kevés van anno csak 5-nek a számát adták meg.
Azt mondta nem szabályos ha én ásom ki csak ahogy ő, amúgy ezeknek saját gépeik, embereik vannak erre így nyilván nem engedik el ezt a pénzt sem. Egyébként 100 körül lenne csak az ásás, betemetés nála, én úgy 30 körül csinálnám ha nem haver.
De gondolom Tsanyi nem sütödét akar nyitni.
Új építésnél jobban jár a hőszivattyús fűtéssel. Meglévő kazánt nem érdemes csak cserélni, de új kazánok drágák és szarok.
https://hvg.hu/gazdasag/20231211_Betiltja_az_Europai_Unio_a_gazkazanokat
Nem vetítem,egy nyomorult netfüggő mindenkit basztató seggfej vagy aki 0-24-ben lóg a telefonon akkora életet vetít.
Most komolyan,egy családfőnek az a legfontosabb dolga hogy engem baszogasson 3 napig fórumon hogy mekkora a navigációs kijelző kávája,ez a legfőbb gondolatdd te idióta gyökér.
Micsoda? 😂 Hát ilyet még nem halottam 😅 Küld el a gecibe(kezeit széttáró) Én hívtam egy kubotát kb, fél óra alatt kiásott nekem 1 méter mély gödröt a kerítéstől a házig meg volt még egy fél óra területrendezés kb. 10 ezer volt a költség(kezeit széttáró) Az ilyen szennyládával ne foglalkozz. Neki nem dolga az árokásás az csak egy plusz szolgáltatás ami rendben is van mert mari néni nem fogja ásóval , lapáttal kidobálgatni a nyomvonalat(kezeit széttáró) De a nyomvonal kiásása legfeljebb csak egy kérhető plusz. Az a villanyász akinek nincs bobketje az eleve úgy jön oda,hogy a tervek alapján kész az árok elmutogatja, hogy hová kéri(kezeit széttáró)
a gázosok és vizesek nekem is jönnek évente egyszer.(óranézegetős) Régebben a villanyleolvasó is jött, most már mióta fent van a napelem és ide-oda mérő van fent nem voltak. tegnap direkt megkérdeztem az asszonyt ő sem találkozott velük azóta(kezeit széttáró) Gondolom az órát látják központilag. Biztosan mert az mvm napi adatokat szolgáltat a vételezett és a betáplált áramról ezt én is tudom nézni a saját fiókomba(kezeit széttáró) Így meg mija faxnak járnának(kezeit széttáró)
Most ketté akarjuk választani a telket és oda új órát, a vállalkozónak mondtam, hogy én a saját gépemmel kiásom a kb 70m-et, de erősen tiltakozott mondván azt csak ő csinálhatja elég borsos áron. Lehúzás köbön.
Egyébként úgy tudom, hogy már egy jó ideje úgy van ez,hogy aki most épít annak a kerítésbe kell tenni a mérőt. A villanyt is meg a gázt is(kezeit széttáró) Vettem egy pecót abba mondjuk a kerítésbe volt berakva már az óra 24 éves az ingatlan. A gázt én kötettem ott ez a játék nem volt húzós mert 63 ezerért vetetett velem a tervező a peró gáztól egy dobozt mi meg beépítettük a kerítésbe(kezeit széttáró) Persze előtte felépítettük a kerítést, hogy utána be tudjuk vésni a jó helyre 😅 Szóval nekem a gázóra elhelyezése nem került sok pénzbe. A villanyóráról halottam, hogy az húzósabb(gondolkodós)
ha a kibaszott piramisokat meg tudták építeni ezt is meg tudják