Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na kb még 2-3 HSZ és előkerül a 64 Centis szőrős cicafarok is. Amúgy engem már többször megfenyegetett vele.
Akkor inkább rúzzsal színezhetnél...
szted nem vettem észre? kezdésnek nem is rossz, szívesen mutogatok pár hajlékony mozdulatot, és tollat is adok kölcsön, vagy kiszínezem neked
Azon felmásznak a hándzsák a leguggol pisilni
Köszi, Te inspiráltál drága... akkor lehetne akár by gumipiktor!
190cm 110kg+ 3 centis pöcök
munkatársam izmosember régen járt versenyekre, mondta hogy amikor húzták rá a ruhát(kibaszott passzentos valami úgy kell 3 embernek felcibálni) a lányra amiben felhúzott, látta milyen plusz alkatrészei voltak
látott pár izmos lányt pucéran egyiknél se lett volna gond megtalálni a mandzsettagombot.......
és persze mint mindegyik full natural volt
jók a képek
azért egy köldökig lógó csöcstől én félek
A van tól nem kell félni nincs a nagyúr.
A d-s az már nem rossz kosárméret Azzal fennmaradna a vizen.
Jah lemaradt hogy Kelet Német női úszó alkat. (190 Centi 110 Kg csupa izom és néhány felesleges alkatrész.
Én sem állítom hogy egy rendszerváltás környéki női úszó alkat. De - bazzad de rég voltam utoljára párkapcsolatban, akartam mondani valami giga brutál kosárméretet de halvány fogalmam sincs, mindegy képzeljétek ide hogy írtam ide valami durvát- De én amúgy is jobban kedvelem az ilyen 0,8-as szorzóval ellátott hölgyeket. Az olyan cuki.
És nem a harcmezőn szerezte !
Meg van rajta pár lyuk is
Faszán beszivárognak ide a nők
Szerintem ez lesz a csajokasportmotoron.hu nemsokára...
semmi fiúsat nem látok benne...
max hallok...
Nem fiús ő van ott kanna & koffer mi bajunk lehetne...
Már megtárgyaltuk hogy ekime egy fiús alkat. De nem baj legalább hidrodinamikailag előnyösebb, kisebb a közegellenállás
a mellúszás könnyű, már ha van jó nagy
Ne bántsátok szegény artistasrácot.
Ez nem tudatos. Mármint hogy megy e az ember vagy nem. Ez tudat alatti berögzültség. Míg az ember nem kerül tényleg egy olyan helyzetbe ahol ez eldől addig nem tudja hogy melyik fajtába tartozik. Te sem tudod még valószínűleg. ehhez pedig semmi köze az ember személyiségének. Ismersz nem vagyok az a vehemens gondolkodás nélkül beleállós fajta. sőt mindent 80-szor átrágok már már idegesítően hosszasan. De az ilyen helyzetben meg ilyen vagyok. emlékezz csak a balesetedre. Ott is így reagáltam. szóval korán sem biztos hogy egy vehemens személyiség nem fog így leblokkolni egy durva helyzetben. Ezt nem tudom hova visszaeredeztetni. Ez szerintem genetika már, mert biztos hogy nem tudatos ilyenkor a reakció. Így van ez MuZ esetében is valószínűleg.
szimbólumok* cicafarkam a billentyűzetembe is már
feltámadt, ugye?! Gondolom láttad milyen szoimbólumok vannak a motoromon, nem véletlen
ez helyzettől is függ, én hiába ugranék be vkit megmenteni, mert fél perc múlva megfulladnék, de amiben csak tudok, mindig ugrok segíteni , sztem ez egyfajta kötelesség is, elvégre emberi életekről van szó
Csak arra kell vigyázni , nehogy fanatikus követői legyenek az ember fiának , mert Jézus is hogy járt ugye ?!
ez így van. Vannak emberek akik ilyenkor cselekednek vannak akik nem. Természetes emberi tulajdonság egyik fele sem lenézendő. Mi szerenádoztunk mikor az egyik osztálytásam lesodródott kocsival az útrol és telibe vert egy kandelábert. Majd fejre álltak az árokban egy Thalia-val. akkor ott voltunk 10-en de csak ketten én és jó barátom léptünk. Mi nem blokkoltunk le. Akkor ketten a kocsi bal első kerekénél fogva meg tudtuk ketten billenteni a kocsit míg a bent szorul osztálytárs kimászott a kocsiból. Utána többször megrpóbáltuk újra megbillenteni a kocsit de meg sem mozdult. Nem bírtuk el. De akkor kényszerhelyzetben különösebb nehézség nélkül sikerült. De ezzel nem azt akarom mondni hogy micsoda szuper hirók voltunk meg hogy milyen gáz hogy a többiek leblokkoltak. Hiszen az első sokk után kb 1-2 percel később ők is tették amit kellett. De kellet nekik az 1-2 perc mire bepufferelt náluk a rendszer. Ők ilyenek mi meg olyanok. Mert mi akkor álltunk le pufferelni miután a kocsi emelés meg volt. Mi utána nem tudtunk mit kezdeni magunkkal.