Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem nálam is. Főleg ha egy picit még fogyok. Meg felrakom mindegyik dobozt hátra akkor kényelmesen még aludni is lehet. mivel picit magasan vannak az oldaldobozok meg ugye háttámlás a hátsó így szépen ki van az utas bástyázva. Ha megtalálja a helyét és stabilan van simán elaludhat. Anyum régin a 650-es burgman hátsó ülésén többször is elaludt fater mögött.
En annyira nem fostam hatul, hogy volt olyan, hogy kb fel orars - orara bealudtam. A Zuram eszre se vette, mert automata fogtam Ot almomban is viszont tobbet ilyet nem tettem, igyekeztem odafigyelni erre. Bar az XBR nem egy versenygep, 170 fele nem megy foleg nem ket szemellyel, de azert azon a kenyelmetlen egy hengeren , kis helyen elaludni muveszet
De ultem a GTSen is hatul, autopalyan csak, ahol haladtunk (Aszodrol mentunk battara a masik motorert) es vegig 200 felett. Eszre se vettem a sebesseget. Bar az egy baszott jo turagep volt...
Megérett a sportmotor a pusztulásra.
kemény 1 centi volt igen , kb ... a pink az veszélyesebb, úgy rád morog, elbújsz tőle a bokorba
Én még remélem hogy lesz még alkalom kellemesen motorozni. Egy esős Szeptember után elviselnék 16-22 fokos száraz Októbert. Én ezzel kiegyezem. Nem is lenne olyan nagy ez a kívánság. Már csak azért is mert még mindig van fám bőven amit fel kéne vágni és azt kibaszott szar esőben csinálni.
Hát nem tudom melyiktől félnék jobban. Szerintem a Pinktől. A kékkel suhantál már el mellettem centikra nagy tempóval. Mondjuk azt nem állítanám hogy nem féltem közben.
Badacsonyban esik mint az állat jó esetben holnap ha lesz egy kis világosság ! Nagyon hamar ősz lett jó szr ősz !
üldözzelek?! egy pink motorral vagy lehet kék is
Kasszasiker horrorfilm lenne az 100%. 2 perc tömény rettegés. De csak azért mert ekkora távhoz nekem már halálfélelem kell hogy ilyen sokáig fussak. Utána feladnám és csak ennyi lenne:
"Jöjjön aminek jönni kell de tovább nem futok, inkább dögöljek meg"
felveszem!!!
Az TuTTi FruTTi!
De csak gondolj bele. Azért rajtad is végigszaladna a hideg rettegés ha meglátnád hogy futok.
Ezt minden új irodista faszkalap ellövi gechi humoros már... jól meg szoktuk őket tapsolni azt finoman elküldjük, néznek is mint teszkós barom.
ezzel nem vagy egyedül. Nálunk áll a mondás. "Ha engem láttok futni akkor nagy baj van!"
Nagyon fasza na majd lesz rólam is illen kép! 7Ft/km a költsége ennél olcsóbban csak brinyóval mehetel...
De mikor megállsz a parkolóban nem viszi el a motorod.
Futáskép?
Utálok futni.
Pocses?

bár úriemberekről írnak...

https://s.cdnadcom.net/sportmo...
WTF??????
Ez nagyon komoly dolog.
rakd be így,utána úgy is. a futáskép nem segít?
Fasznak beszélsz hülyeségeket