Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A tanár is azt szokta mondani az iskolában, na gyerekek húzzátok meg szépen a Margót!
Bajban vagyok
Van itthon két japó meg egy osztrák,de összesen nincs négy henger.
Nekem sajna volt egy kollégám és ő járt BMW-vel és rettentően utáltam. Annyira hogy az egész márkát megutáltam. Viszont egy BMW S1000 R-t (Nem az RR-t) azért kipróbálnék. Az bejön.
Hát... azért egy R1200R gyorsváltóval... eltudnám viselni a garázsban.
A tegnapi tema margojara
de én Pocses albumán lévő mocira gondolok, hogy eldőlt
Leszarom a markat, csak ne legyen BMW (de ez szemelyes hulyesegem)
Jah a babetta az oldalán is hasít.
Endúrónak néha kell hogy az oldalán feküdjön kicsit. Elkészül a télen a bokorugró majd rájössz. Kezdetben többet lesz az oldalán mint a talpán.
A babettának??!!
Mind az enduróknak !
Ezeknek Cica ? Kifejezetten jólesik , sőt szükséges is !
Jajj ne értsd félre. Minden szériának van valami baja. Ez csak amolyan eltúlzott irónia a részemről. A Hondában mindben zúg a kuplung a Szuzukiknak több esetben a vázával van baj. A BMW-kből folyik az olaj. Ezer meg egy típusbetegség van amit egyaránt elkap a japán meg az Európai is. Tessék érteni az iróniát. Minden motor jó motor csak ismerni kell. Én Japán motor párti vagyok. De pl az Európai Főleg az Olasz meg az Osztrák formatervek sokkal szebbek a szememnek. Gyönyörű motorokat építenek.
én is sajnáltam , hogy eldőlt, biztos nem esett baja (? )
Nyilván nem fos. Csak unom ezt a "csakajapánsportmotor jó" témát neki az, nekem meg nem
Annak a hangja legalább király , meg formás is ! De ezeken csak a sár meg a trágya ami jól mutat , oda készültek nem a szerpentinre sarkat koptatni ! .
Ezt ne nekem mondd. Nem én írom, hogy "csak a japán épít motort".. Ameddig ez a rossz duma elő nem jött én sem írtam semmi rosszat másról
Én sem és nekem sem kellene ettől még nem fos a másiknak aki meg ezt szeresse. Nekem meg a Lö2ő azt ettől meg hányan hánynának...
Én ezt vallom, csak itt picsognak a "csakajapán" "csakasport" mantrások..
De ez a szép a motorozásban. Hogy nem mindenki ugyan azt kedveli. Nincs ezzel baj

Amúgy reggelt mindenkinek !
Gsxr1000ről tudok nyilatkozni. Csutkakormány, bilin ülő póz, minden kátyút megérző futómű. Az, hogy sor4 csak ront a helyzeten. Egyszerűen tőlem távol áll. Aki szereti szeresse, biztos van akinek ez a jó, de engem nem győz meg. Én nem ezt keresem egy motorban.