Nekem sajna volt egy kollégám és ő járt BMW-vel és rettentően utáltam. Annyira hogy az egész márkát megutáltam. Viszont egy BMW S1000 R-t (Nem az RR-t) azért kipróbálnék. Az bejön.
Jajj ne értsd félre. Minden szériának van valami baja. Ez csak amolyan eltúlzott irónia a részemről. A Hondában mindben zúg a kuplung a Szuzukiknak több esetben a vázával van baj. A BMW-kből folyik az olaj. Ezer meg egy típusbetegség van amit egyaránt elkap a japán meg az Európai is. Tessék érteni az iróniát. Minden motor jó motor csak ismerni kell. Én Japán motor párti vagyok. De pl az Európai Főleg az Olasz meg az Osztrák formatervek sokkal szebbek a szememnek. Gyönyörű motorokat építenek.
Annak a hangja legalább király , meg formás is ! De ezeken csak a sár meg a trágya ami jól mutat , oda készültek nem a szerpentinre sarkat koptatni ! .
Gsxr1000ről tudok nyilatkozni. Csutkakormány, bilin ülő póz, minden kátyút megérző futómű. Az, hogy sor4 csak ront a helyzeten. Egyszerűen tőlem távol áll. Aki szereti szeresse, biztos van akinek ez a jó, de engem nem győz meg. Én nem ezt keresem egy motorban.
Van itthon két japó meg egy osztrák,de összesen nincs négy henger.
Amúgy reggelt mindenkinek !