én eddig főleg motoros témában segítettem embereken , vagy vhogy köthető hozzá, pl múltkor mentem a suliba appról bezsélgetni, és egy vak néni elindult a zebra mellett a közelemben ( nem láttam, épp egy mustangon legeltettem a szemem) elütötte egy autó, de "csak" részben, a bevásárlós szütyőjét már felborította, akkor kaptam oda a fejem, és néztem mi van, a pasas ott szarakodott, ki nem szállt volna, hogy konkrétan elütött vkit, utánaszóltam... közben rohantam a nénihez, hogy van, stb ... nem esett baja, megnyugtattam, megkérdeztem mit segítsek, átsegítettem másik útra, haza akartam kísérni, mondta nem kell , nagyon örült, hogy vki egyáltalán próbál segíteni
szintén nem rég meg egy robogósnak segítettem, mellette sétáltam el, indult volna , hallottam nem indult el, visszafordultam, megvizsgáltam és beindítottam a járművét, meg adtam neki pár tanácsot, mi van, mi baja , stb
tavaly volt olyan, hogy egy embert visszarántottam a piros lámpánál hátitáskájánál fogva, miután lelépett ( a piros lámpánál egy kamion elé) , akad vmi mindig ..
Mert fogadjunk hogy kint tartod a fejed végig vízből. Nézz majd meg egy versenyt. Ott a gyors úszásban az úszók feje szinte végig a víz alatt van és a domináns kezükkel nagyobbat emelek és olyankor oldal irányba fordítják ki a fejüket levegőért. így nem forog akkorát a válluk és így nem akar leszakadni a karjuk 10-20 hossz után sem.
Felkészültem,hogy esetleg le kell ütni ,de nem kapálózott csak nézett rám mint egy kiskutya ahogy vitte a víz(komolyan ez jutott eszembe )
Mikor kivittem a partra akkor omlott össze
"Vicces" volt,hogy a férje elindult érte de visszafordult,ott eléggé gyors a szamos.
'3. Üldözni kezd egy Nationalgeografic-os csónak mert szentül meg vannak győződve róla hogy valami új eddig kategorizálatlan állatfaj jelent meg a Balatonban'
Akkora egy barom vagy bazdmeg
Amugy en inkabb a gyorsuszast szeretem es egy ido utan a vallam fajdul meg, azert is pihenek meg :) uszomedenceben lebegni meg nem illik
Én ha valamelyik úszónemben kifáradok akkor váltok egy másikra. először gyors majd mell ha az is kifáraszt akkor hát, aztán elölről kezdődik a sorozat. A pillangót hagyom mert az baromság, arról nem beszélve ha én ezzel az alkattal pillangót úsznék akkor csak három lehetőség van.
1. Jön a vizimentő és kiment mert azt hiszi fuldoklok
2. Megjönnek a zöldek és meg akarnak menteni az édesvíztől mert a bálnák mind sós vízben élnek
3. Üldözni kezd egy Nationalgeografic-os csónak mert szentül meg vannak győződve róla hogy valami új eddig kategorizálatlan állatfaj jelent meg a Balatonban
Menteni még nem kellett senkit sem. Van régi középiskolai osztálytársam aki vizimentő lett. Ő mondja mindig hogy a legveszélyesebb amit a vízben tenni lehet megpróbálni kiszedni egy fuldoklót. Éppen ezért respekt a teljesítményért.
nekem előtte mondtak pár instrukciót aztán basztak be majsán a mély medencébe
amúgy ha van a közelbe valaki aki ki is tud menteni ha gáz a helyzet ez a legjobb módszer
régebben amikor áramvonalasabb voltam egész jól ment, 2 hetes szelidi nyaralás után már 1 órán túl tudtam keverni a vízbe, de akkor se fáradtam el csak meguntam mert senki se tartott velem eddig
most szerintem 50 m se menne, nem úsztam vagy 10 éve, de nem is hiányzik itt a homoksivatag közepén
De azért annak ellenére hogy te ezáltal tanultál meg úszni. Éppenséggel szép élménynek nem mondanád szerintem. Amúgy nagy sodrású vízzel még nem próbálkoztam Egyszer azt is meg kéne próbálni milyen azt átúszni. Bár fogalmam sincs mekkora a sodrása mondjuk a Tiszának. A Duna nagy falatnak tűnik. Ott azért lehet hogy baj lenne.
Én úgy tanultam meg úszni,hogy a bátyám hülye haverjai bedobáltak a mélyvízbe s röhögve nézték,hogy szenvedve,fuldokolva kikecmergek.
Megvárták,hogy kapjak lkevegőt s vissza
Aztán egyszer nem kifelé evickéltem,hanem be a stégre,látták,hogy vége a mókának s elmentek sörözni én meg egy órát gyűjtöttem a bátorságot,hogy ki merjek jönni a mélyvízen keresztül.
Még hálás is lehetnék a két köcsögnek mert úgy ahogy de megtanultam úszni és bármilyen vízbe belemegyek,tiszát,szamost többször átúsztam
szintén nem rég meg egy robogósnak segítettem, mellette sétáltam el, indult volna , hallottam nem indult el, visszafordultam, megvizsgáltam és beindítottam a járművét, meg adtam neki pár tanácsot, mi van, mi baja , stb
tavaly volt olyan, hogy egy embert visszarántottam a piros lámpánál hátitáskájánál fogva, miután lelépett ( a piros lámpánál egy kamion elé) , akad vmi mindig ..
Nem vagyok pánikolós
Nem akarom fényezni a pisztolyt de volt más hasonló eset is,valahogy megtalálnak ezek a helyzetek
Azt a sportot meg nem talaltak ki, amelyik nekem megfelelo lenne
-Mé hajó nincs?
Mikor kivittem a partra akkor omlott össze
"Vicces" volt,hogy a férje elindult érte de visszafordult,ott eléggé gyors a szamos.
Akkora egy barom vagy bazdmeg
Amugy en inkabb a gyorsuszast szeretem es egy ido utan a vallam fajdul meg, azert is pihenek meg :) uszomedenceben lebegni meg nem illik
1. Jön a vizimentő és kiment mert azt hiszi fuldoklok
2. Megjönnek a zöldek és meg akarnak menteni az édesvíztől mert a bálnák mind sós vízben élnek
3. Üldözni kezd egy Nationalgeografic-os csónak mert szentül meg vannak győződve róla hogy valami új eddig kategorizálatlan állatfaj jelent meg a Balatonban
Nekem egyik verzió sem tetszik.
amúgy ha van a közelbe valaki aki ki is tud menteni ha gáz a helyzet ez a legjobb módszer
régebben amikor áramvonalasabb voltam egész jól ment, 2 hetes szelidi nyaralás után már 1 órán túl tudtam keverni a vízbe, de akkor se fáradtam el csak meguntam mert senki se tartott velem eddig
most szerintem 50 m se menne, nem úsztam vagy 10 éve, de nem is hiányzik itt a homoksivatag közepén
Amire viszont büszke vagyok ,hogy a szamosból már mentettem ki háromgyermekes édesanyát
Megvárták,hogy kapjak lkevegőt s vissza
Aztán egyszer nem kifelé evickéltem,hanem be a stégre,látták,hogy vége a mókának s elmentek sörözni én meg egy órát gyűjtöttem a bátorságot,hogy ki merjek jönni a mélyvízen keresztül.
Még hálás is lehetnék a két köcsögnek mert úgy ahogy de megtanultam úszni és bármilyen vízbe belemegyek,tiszát,szamost többször átúsztam