csak érdekességképp a múltkori 7 napos (6 éj) olasz hegyi túránk fejenként 131e-be került, jó minőségű szállásokon, 2 vacsora és 2 reggeli étteremben, többi sütés-főzés, kint vett anyagból.
A benzin ezen felül persze mindenkinek külön, én 2400-at mentem kb., az 70-80e közt valahol (össze se számoltam)
párszáz nm már csavaroztam
hidd el a lécbe gyorsabb ha parkside ha makita tökmindegy
az 5 centis léc előnye hogy az 5 centis gyapot belefér és jól hőszigetel
Nálunk előtető van, ami alulról is látszik, egy 30x30 zártszelvény lefestve sokkal szebb, mint egy cserépléc. A csavarozás? Önfúró hozzá való csavarral pont annyi, mint a fába... jó parkszájd viszi! 😁
Emlékeztek még mikor két hete a trafi volt a téma,hogy bemérnek és odébb meg kiszednek?És arra emlékeztek hogy a kéribaromlaci akkor azt hangoztatta hogy ha hülyeséget csinálsz,ismerd el mert azt a rendőr is jobban értékeli?Érdekes,mert tegnap máshova pint au ellenkezőjét írta ez a féreg.
Na és? Amőgybott a légmozgás miatt nem lesz olyan pára, hogy csepegjen a víz, nekünk van mindkettő fémtetővel, ahol csak egy kis légmozgás akad ott nincs alul semmilyen pára.
Ha nem lakik a tető alatt senki akkor minek? Legfeljebb ha zárthelyiség mert akkor a pára miatt esetleg, de ha nagy a lejtés akkor az sem kell mert lecsorog nyitott beállónál tényleg felesleges.
Eleg eloszezonos szallasok voltak,en augusztusra 25-35e ert latok bookingon.
Ha valaki kiturja booking nelkul az olcsobb.
A benzin ezen felül persze mindenkinek külön, én 2400-at mentem kb., az 70-80e közt valahol (össze se számoltam)
hidd el a lécbe gyorsabb ha parkside ha makita tökmindegy
az 5 centis léc előnye hogy az 5 centis gyapot belefér és jól hőszigetel
" -főztem tésztát, mit tegyek rá?
- WD40-et, az mindenre jó"
Ott a pont.
sokkal jobb mint a zártszelvény
negyed annyi idő alatt rá lehet csavarozni a bádogot
utána lett alá üveggyapot+osb
főleg ami faszerkezetű