Lent majdnem lefordultam a motorról a meleg miatt, fent az alagút túloldalán meg hó volt.
A forgalom tűrhető, azaz, az úton semmi extra, fent a sok suttyó mind kürtőkalácsot meg kolbászt akart zabálni egyszerre.
én meg azon bosszankodom hogy 13kwh elment júliusban a drága hálózatól, ami 4 adag szárítás volt, ebből 2 törölközők(utálom ha kint szárad, kemény mint a beton) de a másik kettő meg a gyerek hülyesége miatt volt
ismér kibasztunk az ablakon egy 200ast.......
Múltkor dicsértem itt az áramszolgáltatót, hogy itt nincs hiba sose - van viszont tervezett áramszünet, ma este nyolcig... nem emlékszem hogy kaptam volna róla bármit is...
Kis forgókotró, tettem rá anno egy szivargyújtót ami elérhető helyen van míg az akksihoz nem olyan kellemes hozzáférni, kis lidl töltővel néha rámennék mert ritkán használom.
Bikázni nem ajánlott, de normál lassú töltés működik. A céges kocsiban napelem van beledugva, mert a menetíró lemeríti egy hét alatt ha épp nem megyünk sehova.
Én mindig úgy töltöm. A tököm szedegeti le az ülést. 13.8V és 1.4A beállít (14Ah az akku) a cuccon és hadd menjen.
Minek az akksiját töltöd tulajdonképp?
én is akartam tetőt napelemekból de olyan áron adják a használtakat hogy annyiért nem kell