Te biztos többet olvasol, mint én... mert én megnéztem-olvastam már egy csomó tesztet, hónapok óta, mióta megrendeltem, és csak jókat olvasok mindről - külön dícsérik a merevséget és az összeszerelés minőségét 😅 Érzetre semmivel sem rosszabbak az anyagok, mint a VW ID7-ben (ami 23 guriga) persze hogy milyen lesz 10 év és 300 ekm múlva, azt nem tudjuk, mondjuk engem nem is érdekel... 7 év teljes garanciával adják... BMW-ből ilyen paraméterű autót 3-al kezdődő áron adnak, annyit meg nem költök el rá. Épp elég drága ez is 🙁
....persze ha te "100%-ig biztos vagy benne" az mingyá más... 😂
100%-ig biztos vagyok benne hogy nem a tartósság jegyében készülnek,és nem mellesleg egyre több helyen olvasni a hanyag és hiányos összeszerelést.Nincsenek felkészülve erre a drasztikus növekedésre.
A byd bármelyike főleg a drágák ahogy a teszteken láttam tényleg sokkal jobban kidolgozottak és elvileg jobb beltartalommal bírnak és felszereltebbek mint az ellenfeleik legfeljebb a tesla van pariban viszont azt, hogy mennyire lesz megbízható és tartós a beltere csak a jövő mutatja meg, ez kb. 4-5 év és 100000km körül bebizonyosodhat, ha nem lesznek sorozatosan nagy hibák és a beltér sem törik, szakadozik le akkor tényleg jobb lehet mint az európaiak, nehéz ezt nekem kimondani aki nem kedveli a kínai cuccokat.
melyik részét nem érted? Azt, hogy gyári melósból van rengeteg egyik nap még sóletbabot pasztőröz másik nap meg csippeket forraszt be egy alaplapba a soron vagy azt, hogy vezérigazgatói állásból nincs olyan sok, hogy azonnal be tudj állni vezér igazgatóskodni?
És most kell akkor a tartalék vagy nem kell?
most olvasom féktárcsát? nekem soxor az kibírja az autó életét 😅
Én max betétet szoktam benne cseréltetni. és inkább megveszem abból is a puhábbat fossa is rá a port a kerékre de leszarom legalább nem a tárcsa kopik 😅
ne akarjál már hasonlítgatni egy kisáru szállító fékkopását egy személyautóéhoz mert nem sok közük van egymáshoz(fejét fogó) Soxor akkora súlyt viszek a puttonyba mint az autód súlya te okoska(fejét fogó) sookal jobban fogy egy szállítójármű fékje mint egy személyautóé de ezt is honnan tudhatnád8kezeit széttáró9 A gumiharnagot megnéztük kiszúrta valami, mert,hogy 3 évesen ugye nem volt elöregedve 😅
te elképesztően ostoba vagy de ma még valahogy sikerült rátenned egy lapáttal 🤣
Mondom hogy hülyeséget beszélsz a vezérigazgató nem konzerv gyári munkásnak fog elmenni, vezérigazgatót meg nem a konzervgyári munkások közt fognak keresni, hanem a többi vezérigazgató közt... forognak körbe a munkaerőpiacon a hasonló képességűek
na baszki pont onnan indult az egész, hogy ha nincs tartalék(fejét fogó) és azért kell tartalék legalább fél évre, mert ennyi idő alatt talál valaki képzettségének és elvárásának megfelelő munkát ezt mondtam. Ti meg blődi értelmiképesség társaddal kánomba,hgoy mindenki azonnal talál munkát amilyet csak szeretne(fetrengős) Most akkor van tartalék vagy nincs tartalék? egyébként akkora hülyeségeket beszélsz baszki, hogy a holdról is láccik 🤣 Minél fentebbi szinten van valaki annál nehezebben talál magának munkát pont azért mert ezek az állások jobban be vannak töltve. ha a nagykőrösi konzervgyárban dolgozik 3000 ember ennek van 10 közép és felsővezetője a 2990 ember a szalag mellől másnap talál munkát. A 10 vezető közül az egyik lapátra kerül az meg nem fog,mert a másik konzervgyárba pont 10 vezető beosztás jut a 3000 emberre. a 2990 melósból elég nagy a fluktuáció a 10 vezető meg kihalásos alapon vált helyet épen ezért nehéz bekerülni bár ehhez ti hülyék vagytok, hogy megértsétek. Be lehet de ehhez idő kell,meg megfelelő anyagi tartalék. Nézd meg ezt a laller gyereket már egy éve keres megfelelő melót eddig még csak levelezgetett de semmi komoly nem jött össze pedig valami orvosi műszerész ami azért nem egy szarul fizető szalag munka. Mondjuk te ezt honnan is tudhatnád?
Na a szuper toyota 😁 az örökké elromló bmw-ben 120 000 után cseréltem első féktárcsát, nem azért mert rossz volt, hanem azért, mert elérte a kopás határt. a gumiharmónikák 16 év után eredetiek voltak benne
na szeat ezek szerint nekem nem lesz 😅 Még azt hittem, hogy a bruttó 25600 tojota óradíj az sok 😅
tudom már írtam de a múltkori tojaota szervizemet ahogy megcsinálták a szervizes pofa búbánatos képpel mondta, hogy sajnos találtak az autón 2 hibát a 80 ezres szervíznél(kezeit széttáró) Mondom mit? a 2 első fékbetét cserés és a jobb oldali féltengely gumiharang enyhén szórja a zsírt az is cserés (kezeit széttáró) Mondja a faszi 1 hónap múlva tud időpontot adni8kezeit széttáró) Mondom még is mibe fájana ez a két művelet? 4 órát számolnának érte 😂 2 első fékbetét csere meg egy féltengely gumiharang csere egy 100 as + anyag 😅
Mondom ezt köteles vagyok itt csináltatni vagy vihetem máshová is? Azt mondták, hogy vihetem máshová. mondom akkor nem kell időpont(ujjával nemet mutató) 20 ezer forintért csináltattam meg(kezeit széttáró) Na meg is érdeklődöm, hogy mikor jár le a kötelező gari az autóról(gondolkodós) a következő szervíz a 100 ezres lenne ha csak addig akkor még elviszem mert 120 ezerig vállalják a garanciát azt kifizetem a 150 ezres olajcserét de utána egy izzócserére sem viszem többet(ujjával nemet mutató)
biztos ilyen is van de azért, hogy képzettségnek és elvárásnak megfelelő munkát találj azért nem megy ilyen könnyen(kezeit széttáró) Nézd tésanyit(kezeit széttáró) 40 éve sofőr de még mind a mai napig nem találta meg azt a munkahelyet ahol szívesen dolgozna 😅
baszki neked egy házra hány szomszédod van? Az autószállítós biztos nem zavar,mert elmegy vasárnap este és csak csütörtökön jön(gondolkodós) vagy a cigány szomszédaidra gondoltál? 😅
Hülyeséget beszélsz mint általában... pont az olyan könnyen talál munkát, mert a hasonló munkakörben eltöltött tapasztalat nagyon nagy előnyt jelent, plusz aki ilyen szinten van, annak általában van néhány havi tartaléka - vagy néhány évi 😄
ja volt aki az életéért volt aki csak azért, hogy ne kerüljön recskre 😅
Fax tudja az első pofon után tuti felnyomnálak még azt is rád fognám amit sosem követtél el. abban az időben elég volt annyit mondani, hogy a szomszéd leköpte rákosi elvtárs plakátját gyorsan az andrássy-n találta magát a szomszéd. A perek meg kb. úgy zajlottak mint ahogy pelikán elvtárséknál(gondolkodós) - Virág elvtárs de hát ez az ítélet(szemeit tágra nyitó) Jaj tényleg. (szemeit körbeforgató) De hát tudja hogy van pelikán(kezeit széttáró) A lónak is 4 lába van...(legyintős) 😅
ha lesz mihez akkor építik
az ár lényegtelen, az autó luxus cikk és emiatt peveszik a népet