Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pipit villanyszerelőnek? te is ki akarod gyújtani az óladat? 🤣
Hát pont ezt. 😂
Ha tényleg azt élvezed, ahhoz nem kell pénz. Mehetnél alkalmazottnak. Felveszlek mint villanyszerelő segéd, nyaraláskor fizetem a munkásszállódat is. Na? 🤣
Nem a tanári fizetésből élt, a család vagyonát meg elszedték... akkor csak kellett ott lennie valami "első milliónak" amivel nem szoktak dicsekedni, mert Afrikában vadászni kevesen tudtak, 7x, úgy, hogy még a mihaszna kölkeit is kivitte magával 😂 meg még arra is jutott, hogy titeket elindítson pár ingatlannal. Az lehet, hogy utálta a komcsikat, de attól még tolhatta a szekerüket, a picci pézér 😅 vagy mondom, játékgép vagy végrehajtó - ezek olyan munkák, amire büszke lehet a család 🤣
Nem baj ez, de akkor meg ne jáccd itt a jómunkásembert, te se a glettelésből vetted sorra a lakásokat.
mert alkoholista ács(kezeit széttáró)
de mit nem lehet azon érteni, hogy én a gürcölést élvezem 😅
a csóringereknek az(kezeit széttáró) ini közéjük tartozik igaz egész életében azon küzdött, hogy ez így legyen és szidhassa a mercis vállalkozókat 😅
ini baszki sosem dolgozott. Alibi vasutas volt egy darabig, hogy ne érje szó a ház elejét ne mondhassák azt a szomszédok, hogy léhűtő 😅
Aztán mikor a lustaság felülkerekedett a látszaton otthagyta azt a szép szakmát a megtakarításaiból vett egy kanapét 😅 Na onnantól a neje tartja el.Aztán felcseperedett a gyerek bejött neki a jutubos élet szóval most már a neje és a fia tartja el 😅 Ha kell extra pénz ganét hord traktorral(kezeit széttáró) A büdös szagolgatása közben van ideje ilyeneken töprengeni, hogy aki dolgozik csak csóró lehet 😅
Szerintem ezért nem is viszi túlzásba a munkát rájött arra is, hogy abban a szakmában csak korlátozott az előrelépési lehetőség 😅
Egyik tisztességesnek nevezhető vállalkozó se találta meg még a milliokat számolhatatlanul. Legalábbis akiket ismerek a környezetemben. Amelyik kicsit is jobban él tett érte, de attól is irigylik😀 biztos valahol nyolcórába kéne inkább melóznia vagy szétosztani amiért megdolgozott hogy nyugodjanak meg a tehetetlenebbek😆

Másrészt meg aztát egyesek hiába keresnek jol nem haladnak mert nem értenek a pénzhez és folyik ki a kezük közül. Erre számtalan példát tudok ami csak az ismeretségben előfordul.
még egy ilyen beképzelt faszt 🤣
te ezt honnan tudod? 😂
mer neked sincs sokkal több eszed egy marék molylepkénél 😅
hát az volt a pláne, hogy az országból az elsők között kezdett az öreg kijárni vadászgatni afrikába(kezeit széttáró) Repjegyel 10 napos szafari 7-es csomaggal montázsba kikészített trófeákkal úgy, hogy otthon a falon olcsóbb volt mint egy gím bikát kilőni gemencen 😅
kb. 40 évet tanított. Nem abból élt(kezeit széttáró)
hát ha emlékem nem csal 3 generációra visszamenőleg az egész családom utálta a komcsikat. 😅 52-ben nagyapámtól elvettek mindent. a 3 gyerekkel meg nagyanyámmal kidobták őket a kecskeméti házukból(kezeit széttáró) 1 bőröndöt vihettek magukkal összesen(kezeit széttáró)
Hiába voltak kitűnő tanulók a gyerekek. Mivel nagyapám nem állt be a sorba nem nyertek felvételt egy felsőfokú intézménybe se. Aztán teltek múltak az évek némileg lazult valamennyit a rendszer és nagy késéssel de elkezdhetek tanulni a felső oktatásban. A családunknál kevesen utálhatták jobban a komcsikat. 😅 Úgy, hogy ennél nem is tévedhettél volna nagyobbat 😂 Biztos a kulákok is kaphattak útlevelet(gondolkodós) Főleg, hogy 97-98 körül kezdett a fater kijárogatni afrikába(óranézegetős) 7 szer volz kint főleg dél afrikát és namíbiát vadászta. én 2000-ben voltam kint és én is kaptam útlevelet 😅
pl az egyik szinte belerokant egy állami projektbe, amikor a hivatalokat kellett akadály mentesíteni
nagyjából minden szerszámot eladott hogy az embereket tudja fizetni, az asszony kocsiját is meg pár magán kölcsönt is felvett mert vagy fél évig nem kapta meg a pénzt, baszakodtak az átvétellel, valami formai hiba volt a papírokkal stbstb
vicc hogy a munkával semmi hiba nem volt csak a bürokrácia meg pár fasz hivatalnok miatt szopás volt
osztálytársam is vállalkozó, nem mondom hogy csóró de 30 év ács meló nem hozta meg a milliókat számolatlanul
Gigának kellett lennie mert én 94-ben kezdtem a boltot, és akkor az 5-600-as vinyók mentek, és mikor jöttek hozzám a problémával, akkor még nem láttam akkora vinyót, amivel gond volt
Nem csak a jahót, az altavistát, excitét, meg még volt pár... a két orosz eredetit talált ki, de ez ritka.
Na buzik, ezt csináljátok utánuk:

https://9gag.com/gag/abAXXKp?u...
Alkalmazottként? Hát akkor meg?
fene se tudja, nekem van sok kőműves ismerős, ács osztálytársam is van, szinte mind 30+ éve műveli a szakmát, vannak emberek is hol több hol kevesebb, de valahogy egyik se lett milliárdos
gázszerelő ismerős is volt, sajnos rákos lett szóval nem tudjuk már meg mit hozott volna össze hosszútávon
Ezek már valóban tisztességtelenek, de annak idején a Googli a Yahoot nyomta le ezért.
Mega volt az, nem giga 😆
Igen, 95 környékén mi is százezrekért vittük oda a vinyókat.
ismerős kutyarágott telefonjáról ennyiért szedték le az adatokat, 128 pisztolyorrú mátyásba került kb 300 kép mert a teljes méret szerint számláztak
igazándiból fingom nincs mennyi a hdd mentés ára
azért egy 500as hdd nem ritka, 500ezerért lementeni az adatokat nem kevés összeg
Azért én emlékszem amikor kis sufnicég voltak és primitív módszerekkel mentették az adatot akkor még nem is olyan drágán.
Ezzel alapoztak hírnevet, aztán mivel más nem csinált ilyet mi is hozzájuk vittük. Akkor még eszközük nem volt, de tapasztalat igen.
Később fejlesztettek komolyabb cuccokat, de azt is maguk. Akkor már rohadt drága volt. Akkor volt az hogy a kutató aki elfelejtett biztonsági mentést csinálni a szerverre, könyörgött nekünk hogy oldjuk meg bármi áron mert őt kirúgják. Akkor dobott egy hátast a Kürt árain és amikor elpityeredett mondtam neki, hogy van kockázat hogy nem járok sikerrel, de megpróbálhatom? Aztán miutáns sikerült, nem nápolyiért, hanem egy üveg jó fajta whiskey-ért dolgoztam, mert akkor még olyan kurvarendes voltam mint ini 😁
Bill az egész DOS-t lopta - de ki emléxik már arra? 😁