Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt nem nagyon kellett, de beletört csavart jópárszázat kiszedtem már, m3 volt a legkisebb amit sikeresen kiszedtem
Viszont remekül tudsz menetet javítani. 😁
Nekem hasonló marha mérlegem van, igaz ma már ha egy növendék bikát mérek nem bírom 1 kézzel tartani, de 6 mázsáig elég pontos. 🙄 🙂
én valamiért úgy születtem hogy elég csak ránézni és mindig a megfelelő nyomatékkal húzom meg
a csuklóm sosem téved
Nem mindenki ekkora menő,és ezek a csavarok tartjak a fotengelyt.
Amit en vettem nyomatekkulcs, abban van kalibraladi jegyzokonyv.
Persze gyanus, hogy john ling lee irta ala.
:-)
ugyanilyen halmérlegem van, aliról vettük gombokért, aztán ilyen max 5 gramm eltérések vannak 10 kilóig, a régi pakolós mázsa súlyokkal teszteltük anno
én inkább 5-25 ig vennék nyomatékkulcsot, persze csak ha fakezű lennék
mert inkább a kisebb nyomatékkal meghúzandó dolgokat szaggatja szét az ember
Az a blekkrokk mellim varosvan van?
Talaltam 3/8-os yatot 10-60Nm-es 20e ert.
A gyereket mindig a szülő baxxa el, ez nem kérdés... tehát hülye szülőnek általában a hülye kölke van 😁
Pedig nincs benne semmi speci, ez egy kozepes szerszam, ezzel tok kezelheto a 12Nm-es, M6 deklicsavar is. Csak adapter kerdese.
22-ert teljesen jo a BGS.
Ez jobban megéri, igy a 30-40-ekhez nem kell a nagy egy kilós félméteressel baszkodni
Nekem is két ekkora van
Téged vittek gyerekkorodban, ha igaz, apád biztos a pick képviselője volt, és téged vittek dél-amerikába bemutatni a toka szalonnát 🤣
A 12Nm erdekes ilyen buzinagy 1/2 colossal. 🤔
Navarjunk,van ilyen BGS szett.

https://www.elefantszerszam.hu...
Jo lesz oda. Nem rossz ez a lengyel marka amugy, nyilvan nem 2% pontossagu, de boven megteszi.
Kb most a blokkot kell lehuznom 12-24-26-45Nm-re.
Nagy buta olcsom van.
A kingtony meg nyulos,nem kattan le hatarozottan.
Elegseges. Mondjuk en a klasszkust reszesitem elonyben, azt konnyu idonkent kalibralni.
ugyanolyan fos kínai mint a többi
limlom motorjaidhoz pont jó
nekem olajszűrő leszedőm meg drótkorongom van ilyen feliratos
mindkettő működik
Mindenttudo forumosok.
Egy ilyen yato mennyire tuti?
https://profibarkacs.hu/YATO-a...
a nagyobbik rokongyerek(mint a többi is) vonzódott az olló és hasonló dolgokhoz, én simán megmutattam neki hogy az olló nem való neki, lert szúr, nyomtam az ujjának hogy érezze is hogy szúr
megérezte nem tetszett neki és azóta tudja hogy szúr és nem basztaja
ellenben az anyuci már le akarta szedni a fejem hogy nem szurkáljam a gyerekét, majdnem meg kellett vernem ahhoz hogy megnyugodjon 😂
enyém gyerek is már pár évesen késekkel mászkált mutattam neki hogy kell fogni szállítani és sosem volt gond
Tesóm gyerekei jól neveltek. Próbálkoznak persze, de ahogy mondod nem idiótaként kell kezelni. Meg lehet velük beszélni ha gond van, és be is tartják. A sógorék gyerekei meg csak azért is azt csinálják, aztán bőg hogy igazam lett és pofára esett 🤣