Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sehol!
De elmész egy lapszabászatra,leszabatod amit akarsz,majdnem biztos,hogy ott is de ha nem akkor máshol veszel élfóliát(melegítőset),otthon beizzítod a vasalót,rásimítod,egy fémdarabbal lehúzod a felesleget majd erre a fémlapra tekersz finom smirglit és leszeded a sorját
Szivesen
Lapszabászat néven beírod a gugliba és a hozzád legközelebbit felkeresed és csinálnak olyan amilyet akarsz.
a helykihasználás nem 100%-os
nagynéném pizzás csigákat szokott csinálni, légkeverésű sütőbe simán betesz 3 tepsit igaz csak a felső pirosas, de úgy se süti sokáig
Nem használod túl gazdaságosan a föld erőforrásait!!
Pedig igy mar en is ertem...... Jo, akkor ugy fogom! Koszi!
ja, vizes ujjal végigsímítod, csak az olyan béna leírva
kellene egy is bútorárus segítség, bár inkább készítés , de nekem anyag beszerzési gondom van
mivel csak hoki előszobafalakat lehet kapni mindenhol, így nekem kell csinálni egyet
honnét tudok beszerezni 2 méter hosszú 10-15 centi széles bútorlapokat? aminek fóliázott az összes hosszú éle, vagy az összes
ilyen hosszúban csak széleseket találok, kellene vagy 15 db
Liszt irtás..............ma is tanultam valamit.
Az elejen meg nagyjabol oda volt simulva... Na mindegy. Akinek nem kell igy, az bacca meg a gyerekek bezzeg sosem kritizalnak
Tesomnak csinaltam eloszor citromhabos tortat, mert azt szeretett volna. Tenyleg rohadt jo receptet talaltam, iszonyat finom, omlos es konnyu. Nyaron kifejezetten imadjuk. Szoval a kis keresztlanyom ket pofara ette es kijelentette, hogy az O szulinapjara is en csinaljak ilyen tortat. 2 honap mulva volt az Ove, es addig minden heten emlekeztett, hogy O citromhabos tortat ker! Ekkor volt majd 4 eves. Cuki volt
lisztes a széle és nem tapad össze, szóval ki kell irtani a liszt réteget a 2 tészta közül
Ezzel az erővel bemész a Lidl-be és rendelsz frissiben 50db csigát.
Alapjaraton leszarom, hogy nez ki, mert semmi szeperzekem ezekhez. Viszont altalaban finomak, amiket sutok. De igen, tesom is basztat, hogy a tortajat nem diszitettem ki szepen... Viszont 10 perc alatt felzabaltak
Gondolom amikor tepsireteszed kézzel simítsd el hogy legömbölyödjön.
Akkor ird mar le hogyan, mert siman kinyujtottam, megkentem, feltekertem es ugy vagtam szeleteket. Amugy nem szaradt ki a kiallo sem
a szélét csináld meg rendesen hogy ne álljon ki, úgy tök bénán néz ki, plusz ilyen kor ki is szárad jobban az a kis kiálló rész
háziasszonyképzés vol 8
Na fasza. Tesom kuldott egy videot. A gyerekek meg kernek kakaoscsigat.
Akkor sutok meg egy adagot, de egy negyed reszet most fahejasnak izesitem
Asszem ezt megszivtam. De a Keresztgyerekeimert barmit
én nem eszek erőset, nekem nincs bűnöm így nem kell vezekelnem
Nalunk szellemchili. Mar csak volt, de beszaras. Konnybe labadt tole meg a Zuram is
Oké attól még szeressem az erőset.
Ezt biztos nem.
Én magamnak szoktam vetni ,de az idén kihagytam mert a tavalyi készletből még van.
Ledarálom sóval s olíva olajjal.
Gyilkos cucc
Csókolom fiatalasszony!
Ha megkívánom jöhet két pofára legalább 2x élvezem.
Paprikát ki szereti?
Trinidadi skorpió...